Oulu

Mainos

Oulun poliisi tutkii henkirikosta – ruumis kateissa?

KUVA: Heikki Uusitalo
Oulu 3.3.2016 9:16
Susanna Kemppainen

Oululaisen miehen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi.

Oulun poliisi uskoo, että useita kuukausia kadoksissa ollut oululainen hieman keski-iän ylittänyt mies on tapettu viime vuoden puolella.

Erikoiseksi tapauksen tekee se, että Kalevan tietojen mukaan poliisi ei ole edelleenkään löytänyt miestä eli se ei tiedä, missä mahdollinen ruumis on. Poliisi ei vahvista Kalevalle, onko ruumis löytynyt vai ei.

– Erään toisen asian selvittämisen yhteydessä tuli ilmi seikkoja, joiden perusteella aloitimme esitutkinnan henkirikoksesta, tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jan Sormunen kuvailee.

Hän vahvistaa tutkinnan liittyvän kadoksissa olevaan henkilöön. Sormusen mukaan poliisi selvittää, liittyykö asiaan mahdollisesti muitakin henkilöitä.

Tutkinnallisista syistä ja salassa pidettäviin seikkoihin vedoten rikoskomisario ei kerro tapauksen muista yksityiskohdista mitään.

Sormunen kommentoi asiaa vain yleisellä tasolla todeten, että Suomessa tutkitaan ajoittain katoamisia henkirikoksina, vaikkei vainajaa olisikaan löydetty.

Kalevan tietojen mukaan käräjäoikeus vangitsi helmikuussa kaksi henkilöä todennäköisin syin epäiltynä oululaismiehen taposta. Sormunen ei kommentoi tietoja.

Poliisi toivoo tapauksesta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä Oulun poliisin vihjepuhelimeen numeroon 0295 416 194. Tietoja ja vinkkejä voi antaa myös nimettömästi.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS
Mainos

Kommentoi

Noin vähäisillä poliisin antamilla tiedoilla yleisövihjeet ovat varmasti tiukassa, sillä mistä yleisö tietää mihin juttuun halutaan vihjeitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kai sillä ole väliä mihin juttuun yleisöltä tulee vihjeitä. Voihan se olla niinkin, että ilmenee kokonaan uusi juttu...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rikos on siis tiedossa, vain tekijä ja kohde puuttuvat.
"Syytömiä epäiltyjä ei ole olemassa. On vain huonosti kuulusteltuja".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko uhri J.M ? Niillä alkukirjaimilla alkava mies oli hukassa vuonna 2015 loppuvuonna? En ole kyllä seurannut onko J. M. jo löytynyt. Ja kuka uhri onkaan, niin toivottavasti selviää ja syylliset kärsiköön tuomionsa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Lapsella kaksi äitiä ?

Olisin mielelläni ollut kahden äitini kaltaisen naisen lapsi. Lue lisää...
Alkoholisti-isän poi...

Jari ja sarjakuvat

Jari

18.2.

Naapurit

17.2.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image