Oulu

OSAOlle seitsemän Taitaja-mitalia, Luoville yksi

Kuvassa OSAOn Taitaja-joukkue. KUVA: Jouni Ylisuutari
Oulu 17.5.2018 20:23 | Päivitetty 17.5.2018 20:31
Kaleva

Oulun seudun ammattiopiston ja Ammattiopisto Luovin opiskelijat ovat niittäneet menestystä Tampereella järjestetyissä Taitaja-kisoissa.

Kultaiset mitalit saivat OSAOn Jasperi Kamps automaalauksessa sekä Kimi Vänttilä ja Marjanna Karsikas parilajina järjestetyssä taloushallinnossa. Hopeiselle mitalille puolestaan kisasi OSAOn Tommi Marttila-Tornio metsäkoneen käytössä.

Pronssimitalin arvoiseen suoritukseen ylsivät Jimi Jaakola (automaalaus), Albert Uusi-Illikainen (elektroniikka), Marja Laatikainen (floristi) ja Juha Pitkänen (sähköasennus) OSAOsta sekä Elias Aho (logistiikka) Ammattiopisto Luovin Muhoksen yksiköstä. Laji kuuluu TaitajaPLUS-sarjaan.

Lisäksi näytöslajina kisattavassa elintarviketeollisuudessa ensimmäiselle sijalle sijoittui OSAOn Tiia Taipaleenmäki ja toiselle sijalle OSAOn Noora Määttä. Tässä lajissa ei jaeta mitaleja.

Taitaja-kisoissa kilpaillaan ammattitaidon Suomen mestaruuksista ja osanottajat ovat toisen asteen ammattiopisto-opiskelijoita. Ensi vuoden Taitaja-finaalit järjestetään Joensuussa.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä, Savukoski ja Enontekiö.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

238 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta

Lahtari haikailee 100 vuotta vanhoja ihania lahtiaikoja, silloin sai lain nojalla hävittää väärinajattelijoita. Lue lisää...
Piti olla sovinto!

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

24.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image