Oulu

OP Ylä-savo lakkauttaa Oulun ja Muhoksen konttorit

Oulu 17.4.2018 8:44
Kaleva

OP Ylä-Savo on saanut helmikuussa alkaneet yt-neuvottelut päätökseen. Neuvottelujen seurauksena pankki sulkee konttorit Muhokselta, Oulusta ja Jyväskylästä. Konttorit menevät kiinni kesäkuun lopussa.

Yt-menettelyn seurauksena OP Ylä-Savon henkilöstömäärä vähenee merkittävästi. Vuoden 2017 lopussa pankilla oli 52 työntekijää. Konttoreiden lopettamisen jälkeen työntekijöitä jää 27.

Pankin toimitusjohtaja Mikko Paananen sanoo, että toimenpiteet ovat välttämättömiä pankin kannattavuuden ja kustannustehokkuuden kannalta.

Lakkautusten taustalla on pankkialan digitalisoituminen, joka vähentää konttoriasiointia. OP Ylä-Savo aikoo panostaa jatkossa entistä enemmän etäpalveluihin. Kevään aikana pankissa aloittaa erityinen online-tiimi, jonka pankki vakuuttaa palvelevan erityisesti lakkautettavien konttoreiden asiakkaita.

MAINOS

Kommentoi

Keskustan OP-konttoriko lakkautetaan??? No, nyt ainakin pitää viimeistään pankkia vaihtaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lakkautettava konttori on keskustan Lidlin vieressä, siis Ylä-Savon Osuuspankista kyse, ei Oulun Osuuspankista

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

KYLLÄHÄN Oulun negatiivinen imago vaikuttaa yritysten pos siirtymiseen/lopettamiseen.Kuolemanlaakson ympäröimä kituva taajama.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun Ylä-Savon OP nyt vetäytyy Oulusta ja Muhokselta, olisi valtakunnallisella Oma Säästöpankki Oy:llä hyvä mahdollisuus laajentua Ouluun. Oma SP:llä on jo toimipaikat ennestään muun muassa pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä ja Lahdessa. Kaikkiaan sillä on konttoreita ympäri Suomea noin 40 kpl.
Oulu on ainoa Suomen iso kasvukeskuskaupunki, jossa Oma Sp:llä ei ole vielä konttoria. Nyt Oma SP:llä olisi tuhannen taalan paikka perustaa konttori myös Ouluun!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On asiakkaita, jotka haluaa henkilökohtaista palvelua. Kuka takaa, että online- ja yleensäkin nettipalvelut näinä aikoina ovat taattu!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eiköhän se todellinen syy on siinä, että POP aikana tehty konttoriverkon laajentaminen on nyt OP aikana muuttunut ei toivotuksi kilpailuksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

35
Kaivattu maamerkki vai pompöösi pimentäjä? – Oulun torinrannan tornihotelli kirvoitti lukijoilta keskusteluryöpyn
15
Kai Suikkanen teki käsittämättömän tempun: jumbojoukkue juhlii nyt mestaruutta
6
Oulun torinrantaan suunnitellaan 22-kerroksista tornihotellia – Terwa Toweriin tulisi hotellin lisäksi asuntoja ja kokoustiloja
6
SDP:ltä välikysymys nuorten työehtojen heikentämisestä
5
Pohjois-Pohjanmaalle ja Kainuuseen yli 87 miljoonaa tierahoja, Iin ohituskaistojen rakentaminen alkaa – katso lista kohteista
5
Syövätkö suomalaiset turhaan ravintolisiä? Professori:"Jos perusterve ihminen syö normaalia ruokaa, hän ei tarvitse lisäravinteita"
5
Poliisia paenneet törmäsivät tyhjään poliisiautoon Oulunsalossa – asuntomurrosta epäillyt pakenijat ajoivat jopa 180 km/h

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Harmittaa ja ketuttaa kun meitä eläkeläisiä syyllistetään!

Kyllä meillä ikätoverit on nyt aika vähän nöyrtyä ja osoittaa kunnioitusta nyt työssäkäyviä kohtaan. He kuitenkin loppus... Lue lisää...
Vanha patu

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.4.

Naapurit

21.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image