Oulu

OP Ylä-savo lakkauttaa Oulun ja Muhoksen konttorit

Oulu 17.4.2018 8:44
Kaleva

OP Ylä-Savo on saanut helmikuussa alkaneet yt-neuvottelut päätökseen. Neuvottelujen seurauksena pankki sulkee konttorit Muhokselta, Oulusta ja Jyväskylästä. Konttorit menevät kiinni kesäkuun lopussa.

Yt-menettelyn seurauksena OP Ylä-Savon henkilöstömäärä vähenee merkittävästi. Vuoden 2017 lopussa pankilla oli 52 työntekijää. Konttoreiden lopettamisen jälkeen työntekijöitä jää 27.

Pankin toimitusjohtaja Mikko Paananen sanoo, että toimenpiteet ovat välttämättömiä pankin kannattavuuden ja kustannustehokkuuden kannalta.

Lakkautusten taustalla on pankkialan digitalisoituminen, joka vähentää konttoriasiointia. OP Ylä-Savo aikoo panostaa jatkossa entistä enemmän etäpalveluihin. Kevään aikana pankissa aloittaa erityinen online-tiimi, jonka pankki vakuuttaa palvelevan erityisesti lakkautettavien konttoreiden asiakkaita.

MAINOS

Kommentoi

Keskustan OP-konttoriko lakkautetaan??? No, nyt ainakin pitää viimeistään pankkia vaihtaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lakkautettava konttori on keskustan Lidlin vieressä, siis Ylä-Savon Osuuspankista kyse, ei Oulun Osuuspankista

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

KYLLÄHÄN Oulun negatiivinen imago vaikuttaa yritysten pos siirtymiseen/lopettamiseen.Kuolemanlaakson ympäröimä kituva taajama.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun Ylä-Savon OP nyt vetäytyy Oulusta ja Muhokselta, olisi valtakunnallisella Oma Säästöpankki Oy:llä hyvä mahdollisuus laajentua Ouluun. Oma SP:llä on jo toimipaikat ennestään muun muassa pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä ja Lahdessa. Kaikkiaan sillä on konttoreita ympäri Suomea noin 40 kpl.
Oulu on ainoa Suomen iso kasvukeskuskaupunki, jossa Oma Sp:llä ei ole vielä konttoria. Nyt Oma SP:llä olisi tuhannen taalan paikka perustaa konttori myös Ouluun!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On asiakkaita, jotka haluaa henkilökohtaista palvelua. Kuka takaa, että online- ja yleensäkin nettipalvelut näinä aikoina ovat taattu!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eiköhän se todellinen syy on siinä, että POP aikana tehty konttoriverkon laajentaminen on nyt OP aikana muuttunut ei toivotuksi kilpailuksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

6:20
Vesi on ollut Pohjois-Pohjanmaalla viimeksi yhtä vähissä vuonna 2006 – peltoja kuivuus kurittaa vähemmän kuin etelässä
6:01
Lakimiesliitto: Seksuaalirikoksia koskeva lainsäädäntö uudistettava – pelkkä rangaistusasteikon koventaminen yläpäästä ei muuta rangaistuskäytäntöä
6:00
Suomi palaa pikavauhtia arkeen, mutta maahan on jäämässä ulkomaisia toimittajia – "Meiltä kysytään odotetuista aiheista"
5:36
Trump Fox Newsilla: Putinin mukaan suurin ongelma maittemme välillä on Venäjä-tutkinta
1:47
Putin kiersi Fox Newsin kysymyksen, lupasiko Trump tunnustaa Krimin osaksi venäjää
1:18
CNN: USA:n senaatti haluaa ilmaista uskovansa Venäjän sekaantuneen vaaleihin
1:01
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin ottaa kantaa Pussy Riotin kohteluun ja Politkovskajan murhaan

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa erittäin tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Lappia. Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Pohjois-Lapissa.

Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Kemijärvi, Salla ja Muonio.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

301 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Työttömät sylkykuppina

Ei ole kuitenkaan sinultakaan liika vaadittu yrittää ymmärtää yksi ihan yksinkertainen seikka. Maksan korkeita veroja. V... Lue lisää...
Tähtitenava

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

17.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image