Oulu

Oamkin LABs-oppimismalli viedään Slovakiaan – käytössä jo useissa maissa

Opiskelijoita Oulun ammattikorkeakoulun Game Labissa. KUVA: Jarmo Kontiainen
Oulu 21.8.2017 19:08
Kaleva

Oulun ammattikorkeakoulun palkitun LABs-oppimismallin Games & Apps lab -koulutusohjelma aloittaa Bratislavassa vuoden 2018 alussa. Oamk allekirjoitti yhteistyösopimuksen yrityskonsortion kanssa, jossa ovat mukana muun muassa yleishyödyllinen organisaatio LEAF ja peliyritys Pixel.

Games & Apps lab -koulutusohjelmassa käytetään Oamk LABs-oppimismallia, jonka avulla tiimit luovat uusien pelien ja digitaalisten tuotteiden prototyyppejä.

Oppimismalli on tällä hetkellä käytössä Japanissa, Romaniassa ja Hollannissa sekä Arabiemiirikunnissa. Lisäksi mallia hyödyntävä projekti alkaa syksyllä myös Nepalissa.

Oamk LABsille myönnettiin Certificate of Merit -palkinto The Innovative Youth Incubator Awards -tapahtumassa huhtikuussa Malesiassa.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Tässä ollaan kaukana hyvätasoisesta yliopisto- tai korkeakouluopetuksesta! Näillä keinoin OAMK ei kyllä tule menestymään kansainvälisessä yliopisto- ja korkeakoulurankingissa. Yrittäkääpä löyttää OAMKn ranking sijoitus esim. 1000 parhaan yliopiston joukosta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näyttää olevan aika kyseenalainen tämä malli. Nähtävästi tätä ajetaan puoli vängällä osaksi korkeakoulututkintoa, koska aiheen tiimoilta erikoistumisopintoja on leikattu rajusti. Opiskelijapalaute on kerätty videoin youtubeen ja näissä videoissa ei kukaan opiskelija ole uskaltanut olla eri mieltä. Aiheen tiimoilta kaleva on julkaissut toisenkin artikkelin, jonka alla on enemmän keskustelua aiheesta. Tämän keskustelun perusteella ei hyvältä näytä.

Kiitokset Kalevalle mahdollisuudesta antaa myös kriittistä alautetta! Mainosvideot ovat mainosvideoita!

Ps. Käytännössä tässä mallissa on isonnettu kurssikokoa. Poistettu henkilökohtaiseen arviointii perustuvat tentit sekä pääosin kaikki opetus. Opiskelijoille annetaan ryhmätehtävä jonka ryhmä ratkaiseen tavallaan. Kun pakollisuutta osallistua ei ole ja arviointi perustuu ryhmän työhön...on vapaamatkustajia aika paljon. Malli suosii opiskelijoita jotka eivät omin voimin valmistuisi ja sorsii lahjakkaita, jotka joutuvat tekemään ryhmissä muidenkin työt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

13
Jumbo-Lippo takoi viisi kunnaria KPL:n kentästä
12
Jalkapallofinaalin keskeyttäneitä aktivisteja kuulusteltu - Pussy Riot: Asianajajaa ei ole päästetty heidän luokseen
10
Antibiootteja käytetään liikaa ja osa kuureista on liian pitkiä – kuurien pituuteen ei ole mitään yleistä nyrkkisääntöä
8
Kustannustehokkuutta päihdehoitoon - päihteettömyyteen ja toipumiseen tähtääviin hoitoihin on usein vaikea saada maksusitoumusta Lukijalta
8
Trump on saapunut Helsinkiin – tviittasi lentokoneesta "Venäjän synneistä"
8
Helle jatkuu ainakin torstaihin asti – etenkin tänään ja huomenna on kuuma, Ouluun luvassa jopa 29 astetta
7
Oululaismies nosti 70 metrin syvyydestä hurjan pedon Norjassa – "Saattaa tarttua vaikka jalkaan kiinni, eikä päästä irti"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa erittäin tukalaa hellettä maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa. Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Keski-Lapissa ja Pohjois-Lapissa.

Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Kemijärvi, Salla ja Muonio.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

327 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Työttömät sylkykuppina

Ihan vaan mielenkiinnosta kysäisen että... Onko korkea verotus mielestäsi työttömien vika. Voisi luulla että työtön oir... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

16.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image