Oulu

Mainos

Oamkin LABs-oppimismalli viedään Slovakiaan – käytössä jo useissa maissa

Opiskelijoita Oulun ammattikorkeakoulun Game Labissa. KUVA: Jarmo Kontiainen
Oulu 21.8.2017 19:08
Kaleva

Oulun ammattikorkeakoulun palkitun LABs-oppimismallin Games & Apps lab -koulutusohjelma aloittaa Bratislavassa vuoden 2018 alussa. Oamk allekirjoitti yhteistyösopimuksen yrityskonsortion kanssa, jossa ovat mukana muun muassa yleishyödyllinen organisaatio LEAF ja peliyritys Pixel.

Games & Apps lab -koulutusohjelmassa käytetään Oamk LABs-oppimismallia, jonka avulla tiimit luovat uusien pelien ja digitaalisten tuotteiden prototyyppejä.

Oppimismalli on tällä hetkellä käytössä Japanissa, Romaniassa ja Hollannissa sekä Arabiemiirikunnissa. Lisäksi mallia hyödyntävä projekti alkaa syksyllä myös Nepalissa.

Oamk LABsille myönnettiin Certificate of Merit -palkinto The Innovative Youth Incubator Awards -tapahtumassa huhtikuussa Malesiassa.

MAINOS
Mainos

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Tässä ollaan kaukana hyvätasoisesta yliopisto- tai korkeakouluopetuksesta! Näillä keinoin OAMK ei kyllä tule menestymään kansainvälisessä yliopisto- ja korkeakoulurankingissa. Yrittäkääpä löyttää OAMKn ranking sijoitus esim. 1000 parhaan yliopiston joukosta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näyttää olevan aika kyseenalainen tämä malli. Nähtävästi tätä ajetaan puoli vängällä osaksi korkeakoulututkintoa, koska aiheen tiimoilta erikoistumisopintoja on leikattu rajusti. Opiskelijapalaute on kerätty videoin youtubeen ja näissä videoissa ei kukaan opiskelija ole uskaltanut olla eri mieltä. Aiheen tiimoilta kaleva on julkaissut toisenkin artikkelin, jonka alla on enemmän keskustelua aiheesta. Tämän keskustelun perusteella ei hyvältä näytä.

Kiitokset Kalevalle mahdollisuudesta antaa myös kriittistä alautetta! Mainosvideot ovat mainosvideoita!

Ps. Käytännössä tässä mallissa on isonnettu kurssikokoa. Poistettu henkilökohtaiseen arviointii perustuvat tentit sekä pääosin kaikki opetus. Opiskelijoille annetaan ryhmätehtävä jonka ryhmä ratkaiseen tavallaan. Kun pakollisuutta osallistua ei ole ja arviointi perustuu ryhmän työhön...on vapaamatkustajia aika paljon. Malli suosii opiskelijoita jotka eivät omin voimin valmistuisi ja sorsii lahjakkaita, jotka joutuvat tekemään ryhmissä muidenkin työt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Uutisvirta

189
Mikä ihme meni pieleen 35 vuotta sitten? Sekä suomalaisten koulutustaso että älykkyys kääntyivät laskuun
144
Ely-keskus: Pohjantien sillat eivät kestäkään raskaita kuormia – siltaremontti voi viivästyä 2–3 vuotta ja lisäkustannuksia tulee
58
Pohjantiellä körötellään Oulujoen yli hitaasti vielä vuosia
53
Lindström Ylellä: Oikeus opiskella työttömyysetuudella eduskunnan käsittelyyn maaliskuussa
50
Tyrnäväläisen muistisairaan omainen epäilee vilppiä kotiäänestyksessä – Vaalilautakunta: kaikki sujunut ohjeistuksen mukaan
43
Suomella ei ole Norjan aikeita kieltää turkistarhausta – eläinten vedensaantiin tulossa uutta
38
Hanna Sarkkinen juhli Forbesin listalle pääsyä syömällä piiraan Lidlin parkkipaikalla – "Iso ja häkellyttävä huomionosoitus"

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi keskiyöstä alkaen Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi. Ajokeli on huono tai muuttuu huonoksi maan pohjois- ja itäosassa sekä Ahvenanmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Lopettakaa jo Väyrysen kannattajat

276 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Väyrynen hurjassa nousussa

Väyrysen kannatus verrattuna Vanhasen kannatukseen on jo sitä luokkaa, että presidentinvaalista on tulossa Sipilälle neu... Lue lisää...
kansa neuvoo

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.1.

Naapurit

23.1.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image