Oulu

Mainos

Nyrkki heilui Oulun yössä – poliisi tutkii useita pa­hoin­pi­te­ly­jä

Oulu 14.1.2018 11:23
Kaleva

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä sattui useita pahoinpitelyjä Oulun keskustassa ja lähialueilla, poliisi kertoo.

Välivainion huoltoaseman pihalla syttyi riita kadonneesta pankkikortista. Pankkikortin omistanut mies kävi käsiksi autossa olleeseen naiseen. Pian tämän jälkeen paikalle tuli naisen sukulaisia, jotka kävivät pankkikortin kadottaneen miehen kimppuun. Sekä mies että nainen joutuivat käymään lääkärin hoidettavina.

Poliisi tutkii asiaa kahtena pahoinpitelynä. Tapaus sattui aamukahdelta.

Puoli kolmen aikaan yöllä poliisi sai tiedon Oulun keskustassa olevassa ravintolassa tapahtuneesta pahoinpitelystä. Ravintolassa uhrille ennestään tuntematon mies löi häntä yhtäkkiä nyrkillä kasvoihin.

Järjestyksenvalvojat puuttuivat tilanteeseen ja ottivat pahoinpitelijän kiinni. Poliisipartio vei nelikymppisen oululaismiehen rauhoittumaan poliisin tiloihin. Uhri vietiin lääkäriin.

Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä.

Hieman ennen kello neljää poliisipartio joutui selvittelemään pahoinpitelyä Otto Karhin puistossa. Kahden miehen välille oli syntynyt riitaa, ja toinen miehistä potkaisi toista nivusiin. Potkija vei kaverinsa kanssa pahoinpidellyltä mieheltä takin. Poliisin mukaan uhri ei loukkaantunut vakavasti. Tapahtunutta tutkitaan pahoinpitelynä ja varkautena.

Kello neljän jälkeen kaksi miestä kävi kolmannen miehen kimppuun ja pahoinpiteli häntä Torikadun ja Albertinkadun risteyksessä. Uhri sai lieviä vammoja, jotka eivät vaatineet sairaalahoitoa.

Poliisipartio otti paikalta kiinni teosta epäillyt kaksi miestä ja vei heidät poliisin majoitukseen asian selvittämistä varten. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (24)

Alkosta ostettunahan se vahva olut ei koskaan mennyt päähän ja aiheuttanut häiriöitä, eihän?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ainakin osan tänne kommentoivien mielestä ilmeisesti ei mennyt päähän, koska ongelmat alkoivat vasta nyt kun päivittäistavara kauppoihin tuli nämä "vahvat" oluet myyntiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihan samanlaista tappelua kuin ennenkin. Kolmosoluen alkoholi menee ihan samalla tavalla päähän kun ottaa pari ryyppyä enemmän. Ouluun vaan kerääntyy nykyjään yhä enemmän onnenonkijoita. Kohta tulee vyöry aktiivipakettilaisia kun hallitus häätää heitä kotiseuduiltaan maaseudulta tännepäin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

80- luvulla näki enemmän tappeluita joka ilta letkunpuiston snakarin jonossa. Tää on vähän sama juttu kuin kolareissa, tapahtuu nykyään niin vähän, että ovat uutisia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Noihin aikiohin Oulussa asuneena en kyllä nähnyt paljon viikonloppuisin tappeluja ja uskon että osaltaan siihen vaikutti myös se että ravintolat suljettiin aikaisemmin eli 1-2 aamuyöstä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itse olen asunut 1980 alkaen letkunpuiston reunalla ja kyllä sieltä parvekkeelta sai katsella vähintään yhden tappelun per ilta 2000 luvullee asti. Siitä eteenpäin rauhoittunut tosi paljon, täysin samaa mieltä + kanssa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Letkunpuiston reunalla vain yhdessä talossa on parvekkeet.
Taidat olla naapuri...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitähän lienee tapahtunut sitte Kempeeleessä tai Limingassa päin kun yöllä kolmen jälkeen tuli kolme poliisiautoa moottoritiellä pillit päällä vastaan Ouluntullin kohalla melkosta vauhtia.Itte olin tulossa Ouluun päin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

haukutte, jos vedätte tähän vuodenvaihteen 0,8 alkoholiprosenttia vahvempien juomien myynnin sallimisen ruokakaupoissa. Känniörveltämistä ja kännissä pahoinpitelyjä on tietääkseni ollut aikaisemminkin jo vuosikymmeniä. Miten te sen selitätte. Ei tässä puoluepolitiikkaa tarvita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässä nyt nähdään mihin se vahvojen oluiden tulo lähikauppoihin johtaa! Tämä oli niin nähtävissä, uskaltaako sitä edes tuonne keskustaan viikonloppuiltana lähteä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässähän olisi tutkimuksen paikka. Jos räyhäkossua nauttineet ovat suuressa määrin muuttuneet räyhälonkeroa nauttineiksi, niin prosenttikorotusta vastustaneet ovat ehdottomasti olleet oikeassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tätä se 4 oluen, lonkeron ja limuviinojen myyntiintulo teettää! Kiistäjät kiistää vaikka nyt saadaan jo lehdestä lukea!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitenkähän näitä samoja juttuja sai lukea koko viimevuoden ja silloinkin oli nelosoluet, lonkerot ja limuviinat myynnissä. Nyt ne ovat päivittäistavara kaupoissa mynnissä ja juuri oli viime viikolla juttua kauppojen myynneistä, jossa ei ole huomattavia muutoksi,vaikka 5,5% juomat tuli myyntiin.
Väkevät viinat voitaisiin myös siirtää kauppoiin myyntiin, niin ei silloinkaan tulisi muutoksia, sillä aina saa alkoholia kun haluaa oli yö, päivä, arki, tai pyhä, ei alkoholin saanti ole mikään ongelma.
Niin kauan kun on absolutisteja olemassa, niin kauan on myös ongelmia olemassa, koska ongelmat ovat ainoastaan absolutisteilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin se uusi alkoholilaki alkaa vaikuttamaan. Onnea Keskusta ja Kokoomus, sulkia hattuun!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (24)
Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Väyrysen voitto takaa meille uuden hallituksen

Näyttää Paavokin kiusaavan toimittajia. He ovat ihmeissään, kun Paavon pätevyys on päässyt heiltä unohtumaan jo kuudessa... Lue lisää...
Minusta

Jari ja sarjakuvat

Jari

18.1.

Naapurit

18.1.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image