Oulu

Nuorta miestä potkaistiin leukaan fes­ti­vaa­leil­la, Oulun keskustassa useamman henkilön tappelu

KUVA: Kontiainen Jarmo
Oulu 13.8.2017 8:59
Kaleva

Oulun poliisi tutkii kahta lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tapahtunutta pahoinpitelyä. 

Puolen yön aikaan Ouluhallin edustalla järjestetyillä Hoodfest-festivaaleilla tapahtui pahoinpitely, jossa nuorta miestä potkaistiin leukaan. Potkun seurauksena miehelle tuli vammoja kasvoihin, mutta ne eivät ole vakavia. 

Poliisin mukaan tapahtuneesta ei ole tehty kiinniottoja.

Myöhemmin kolmen aikaan aamuyöllä keskustassa Hallituskadulla tapahtui useamman henkilön välinen nujakka, jossa oli osallisena useampia nuorehkoja miehiä ja naisia.

Tappelun seurauksena yhdelle syntyi lääkärin tarkastuksen vaativia vammoja. Ambulanssi vei henkilön sairaalaan tarkastettavaksi.

Poliisi otti paikalta kiinni kaksi miestä pahoinpitelystä epäiltynä.

MAINOS

Kommentoi

Mustalle ruusulle ja muillekin.Kun ite kiertelin ravintoloita ja tanssipaikkoja 80-luvun lopulla niin voin kokemuksesta sanoa että oli niitä tappeluita ja muuta häiriköintiä samassa mittakaavassa jo silloin.Ei nuoret ole mihinkään muuttuneet niistä ajoista.Tapahtumia on nyt vaan enemmän ja tiedonkulku monta kertaa nopeampaa kuin ennen.Musiikki on monimuotoisempaa ja bändejä joka lähtöön.Itellä tenavat nyt 17-25 vuotiaita ja osaavat takuulla käyttäytyä vähintään samoin kuin mekin 30 vuotta sitten.Aika on tainnut kullata muistot suurimmalla osalla.Turhaa täällä valitatte.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Alholinmyyjien tulisi tarkemmin huolehtia siitä, ettei kenellekään myydä rähinäviinaa. Vaikka voihan tietysti olla mahdollista, että nautittu alkoholi on ollut matkustajatuontia, eikä sille oltu tehty rv-testiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pyöräilin tuon Hallituskadun pööpöilyn ohi, siinä oli kovia ganstereita taksijonossa melskaamassa. Kuritushuonetta kaikille ja jalkapuuhun Rotuaarille!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hetkinen seis. Hiphopparifestareilla rähinöidään mutta Qstock, Jalometalli ja ysärifestarit sujuu moitteetta. Eipä siis mollata muita festareita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

VALEHTELET! Helkkarinmoinen meteli kuului kilometrien päähän eikä 112 suostunut välittämään sanaa Polliisille, että minun koti- ja yörauhaani törkeästi loukataan. MIKSI Oulusta on tosiaankin tehty PASKAKAUPUNKI 50 poissaolovuoteni aikana?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asuin 4v Hallitusk ja Mäkelinink kulmassa, vkonloppuisin aamuviiteen akat kirkui ja ukot noitu. Joskus viikollaki.
Muutin laijemmas ja oli vaikeuksia tottua rauhaan ja normaalihiljaisuuteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä sinulla tuo elon taipaleen taittaminen on vaikean kuuloista. Kaikkea hyvää sinulle, toivottavasti löydät tasapainon hälinän ja hiljaisuuden väliltä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitäsköhän lopettaa tuomoset musikkitapahtumat ,koska nuoret ei osaa käyttäytyä muutakon hakataan toisiaan ,mikä niitä vaivaa. Ja Ravintoloihin ikäraja 21v niin kuin ennen ja vaatimuksia pukeutumiseen, oli pikkutakki Ravatti ei varkuissa päässy.
Ja Ravintolat kiinni kel.01 evätpän pyöri aamuyöhön astti tappelemassa.Ei sitää päivää että eikö ole joku hakattu kyllä meno on menny mahottomaksi.Sillon pitää laitta rajat

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo kielletään kaikki hauska vapaa-ajalla, varmasti toimii hyvin ihmisiin joilla on normaali sosiaalielämä. Tappeluita tulee ilman viinaa ja festareitakin. Eikä se puku paskasta ihmisestä hyvää tee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

no puku maksaa vajaat 100 euroa kaikkinensa että pystyy..mutta harva haluaisi pukuaan liata tai sotkea kun pitäs ostaa uus sitten...eikä jäis kaljaan rahaa :(
Puku pakko siis ravintoloihin kuten ennenkin ja ne poliisit kadulla jalkaisin kuten ennenkin ja täyskielto viinan litkimiseen julkisella paikalla kuten ennenkin ja ne ravintolat kiinni ja kello 24.00 kuten ennenkin.
Kaupat samaten kiinni kello 18.00 arkisin ja launtaiaisn kello 14.00 kuten ennenkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannatan! Vaimot kans pois töistä köökkiin ja pyykkäämään niinku ennenkin! Matematiikka pois koulusta niin kuin ennenkin! Noidat roviolle niinku ennenkin!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen aivan samaa mieltä. Kun ei osata olla ihmistenlailla, niin kotiin jääkööt reppanat tappelijat. Kapakat kiinni 1-2 välillä, niin eiät ehdi kitata viinaa enempi, kun pää sallii. Tosi tökeröä menoa ollaan nyrkit pystyssä, kun viinaa saadaan tai pillereitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä maan pohjois- ja itäosassa.

Sadevaroitus: Maan eteläosassa voi sataa tänään rankasti, yli 20 mm tunnissa. Koko maassa lukuun ottamatta Lapin maakuntaa voi sataa huomenna rankasti, yli 20 mm tunnissa.

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa kehittyy huomenna ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.

Metsäpalovaroitus on voimassa koko maassa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

183 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Arvokeskustelua köyhyydestä

Olen vetreä, nuorehko nainen. Ajattelen kokonaisvaltaisesti, en puoluepoliittisesti. Liikehdintä ei vaadi nytkään senaat... Lue lisää...
Ämpäreitä jonottavat...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

20.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image