Oulu

Neljä huumerattia jäi Oulun poliisiin haaviin maanantain ja tiistain välisenä yönä

Poliisin mukaan yö oli huumeratteja lukuun ottamatta rauhallinen. KUVA: Heikki Uusitalo
Oulu 17.4.2018 6:58
Kaleva

Oulun poliisi pysäytti maanantain ja tiistain välisenä yönä neljä autolla liikkenteessä ollutta kuljettajaa, joita epäillään rattijuopumuksesta. Kuljettajat puhalsivat alkometriin nollatulokset, mutta huumausainepikatestit olivat positiivisia.

Ensimmäinen kuljettaja jäi kiinni maanantaina kello 23.30 Kellonväylällä. Seuraava kuski narahti Iissä Kauppatiellä tiistain puolella kello 2.30. Kolmas käry kävi kello 4.40 Oulun keskustassa. Kaikkia kolmea epäillään rattijuopumuksesta, huumausainerikoksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Lisäki Iissä Tiirankujalla jäi noin kello 5.10 kuljettaja, jota epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Poliisin mukaan yö oli huumeratteja lukuun ottamatta rauhallinen.

MAINOS

Kommentoi

Olisiko aika kohdentaa poliisin resursseja uudelleen? Tässä taannoin oli Kalevassa uutinen, jonka mukaan yhdessä ratsiassa puhallutettiin yli tuhat autoilijaa, mutta yhtään rattijuoppoa ei löytynyt. Nyt puolestaan kerrotaan, että yksittäiset partiot ottavat helpostikin 4 huumekuskia kiinni yhdessä yössä, normaalin valvonnan yhteydessä.

Kuulostaa vahvasti siltä, että pahimmat ongelmatapaukset ovat siirtyneet viinasta huumeisiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaksi Iissä, eikö Ii ole iiläisten mielestä paras paikka asua ja Ii on niittänyt mainetta voittamalla EU:n energia- ja ilmastopalkinnon, mutta onko jostain säästetty, mistä ei pitäisi. Jos asuisin Iissä olisi todella huolissani.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä juuri! Turhaa iloita nuorten juomisen vähenemisestä kun käyttävätkin huumeita sen sijaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suosittelen vahvasti ottamaan pään pois sieltä mihin aurinko ei paista :) Aluksikkaan jutussa ei taida lukea minkä ikäsiä nämä ”huumekuskit” ovat. Toiseksi kyllä niitä huumeita käyttää kaikki vauvasta vaariin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valtiovalta ei tiedä miten kansa elää ja yrittävät syöttää meille disinformaatiota.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samojen "sankarien" urotekojen estämiseksi on lainvoimainen mahdollisuus.
Rikoksentekoväline takavarikoidaan valtiolle tuomarin päätöksellä. Itä- Suomessa on tämä tapa jo käytössä. Toivoisi että tämä poliisin ja tuomarin yhteispeli leviäisi meidänkin palakisille. Pelotteena muutama auton menetys niin mietityttäisi tarttua auton rattiin...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä puoli on siinä, että ilmeisesti nämä ajaa enimmäkseen yöllä, vai onko niin että silloin nämä erottuvat liikenteestä selvimmin? Mietityttää vain, että onko huumeongelma täällä Oulun pohjoispuolella pahempi, kuin muualla kun näitä tuntuu täällä riittävän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Alkaa olla "villinlännen" meininki tuolla liikenteessä , mitenkähän kävisi jos sama määrä vastaavia olisi "herrojen työpaikoilla" ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Huolestuttavaa lukea näitä arkiyön uutisia. Miksi ei poliisille lisätä resursseja huumeiden vastaiseen työhön. Vaikuttaa sille että päättäjätkin on nostanut kädet pystyyn.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ketkä PÄÄTTÄJÄT?
Nykyään ei ole Päättäjiä
On vain EDUSKUNNASSA PUOLUEEN EDUN JA OMAN EDUN HAALIJOITA.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nimen omaan. Juurikin näin. Ite en politiikkaa koskaa ole seurannut mut viimeisen pari vkn aikana mitä olen kuullu ja lukenu nii huh huh.. iteki aina sanonki et ei ne mitää KANSAN edustajia ole, koska sitä KANSAN mielipidettä ei kuunnella. Ja päätökset tehdään omaan takapuoleen sopivaksi! Kyl on suomi pissassa näillä näkymin. Minust pitöis koko eduskunta yms kakkalakin laittaa jokaista myöten vaihtoon! Saatais aivam uutta nökemystä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nykyisten laittomien päihteiden laillistaminen ja verottaminen on ainoa oikea tie, jos halutaan ajan mittaan vähentää haittoja.
Rattijuoppoudesta tosin voisi antaa kovempiakin rangaistuksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tai ehkä kuitenkin olisi parempi ennaltaehkäistä päihdrongelmien syntymistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä maan pohjois- ja itäosassa.

Sadevaroitus: Maan eteläosassa voi sataa tänään rankasti, yli 20 mm tunnissa. Koko maassa lukuun ottamatta Lapin maakuntaa voi sataa huomenna rankasti, yli 20 mm tunnissa.

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa kehittyy huomenna ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.

Metsäpalovaroitus on voimassa koko maassa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

185 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kehitysideoita työttömien aktivointiin

Jäin työttömäksi noin vuosi sitten. Olin muutaman kuukauden täysin työtön ja sitten sain/otin vastaan pätkätöitä ja myöh... Lue lisää...
Ihmetyttää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

20.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image