Oulu

Nelivitosen viereen uusi ravintola - Ilpo Sulkala: "Tiedämme, mitä kaupungista on puuttunut"

Kirkkokadun ja Saaristonkadun kulmaukseen tulevan ravintolan nimeä ei ole vielä paljastettu. KUVA: Kontiainen Jarmo
Oulu 17.2.2017 6:06
Riitta Taulavuori

Rokkibaari 45 Specialin naapurissa Oulun keskustassa avautuu uusi ruokaan, juomaan ja seurusteluun liikeideansa pohjaava ravintola huhtikuun alussa.

Yrityksen takana on perheyhtiö Seiskatuuma Oy, jonka hallituksen puheenjohtaja on 45 Specialin ravintoloitsijana toimiva Ilpo Sulkala.

– Edellisen paikan perustamisesta on kulunut 26 ja puoli vuotta. Kun näitä näin harvakseltaan perustetaan, niin totta kai harkitaan, mitä tehdään. Ja uskomme kyllä tietävämme, mitä kaupungista on puuttunut, Sulkala sanoo.

Sulkala ei vielä paljasta Kirkkokadun ja Saaristonkadun kulmauksessa avautuvan ravintolan nimeä. Asiakaspaikkoja siihen tulee noin sata. Ravintola on avoinna aamupäivästä iltaan, viikonloppuisin arkea myöhempään.

Lue lisää 17.02.2017 Kalevasta.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (68)

Ihmisen kokoon mitoitettu kalustus, äänimaisema siedettävä, mieluiten hyvä. ..
Niin monta epäviihtyisää paikkaa jo koekenut näissä "uusissa" paikoissa että enpä odota yhtään mitään tältäkään "uudelta" paikalta.
Ja tietysti ravintoloitsija on kaupungin kärkihemmoja, eipä muilla asiaa näille keskustan liiketiloille ja vuokratasolle.
Helsinkikin halvempi, ettäs tiedätte

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Myy Ilipo sitä kaliaa vaan tästä tullee sulle takkiin monta sattaa tonnia...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lähiruoka on pohjoisessa Suomessa hieno ja kunnioitusta herättävä ajatus. Ongelma piileekin siinä, ettei sen tuottaminen ole kovinkaan edullista. Ravintolan kannattava liikeidea tuolla ajatuksella vaatii hinnoittelultaan hieman normaalia alepizzaa korkeampia summia. En voi ymmärtää valittajia tuon ymmärrettyään. Toivon kaikesta sydämestäni löytäväni tulevasta ravintolasta yhden vakiopaikan lisää. Kiitos yrittäjälle jo nyt!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ei kannata käydä syömässä ravintolassa. Kaikki ravintolat huijaavat laadussa materiaalissa valmistuksessa. Itse tehty terveysruoka on in. Syöttävät rasvaa sokeria ja muita hiilihydraatteja sekä suolaa. Niihin kuolee ennenaikojaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No tottahan toki kun ne on siellä Valkeassa. Kukapa sitä jaksaa lähteä pakkasessa pyörimään ympärikeskustaa.
Valkea oli hieno juttu mutta valitettavasti se tappoi muun keskustan

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ilpolla sen verran kokemusta alasta ja kaupungista,et hän todennäköisesti tietää mitä tekee. Ei kannata arvostella ennen kuin käy kokeilemassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos ei taksina saa ajaa, niin voiko sitä kukaan kieltää Uber -keikkaa ajella museorekisteröidyllä autolla?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ruokaa, juomaa ja seurustelua tarvoavia ravintoloita on Oulu täynnä. Toivottavasti tulee jotain erilaista. Itse kaipaan ravintolaa jossa voi syödessä ja juodessa katsella stand up esityksiä. Sellaista ei käytännössä ole. Rio on avoinna muutaman tunnin illassa ja vain pari kertaa viikossa, ja nelivitosessa ei kyllä pysty syömään esityksen aikana, saati että näkisi jotain jos istuu pöydän ääressä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän minulla ole varaa käydä muuallakaan niin miten tässäkään? Joka tapauksessa hienoa kun jotkut voivat nauttia valmiin ruokapöydän ääressä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivottavasti on myös työstään nauttivia, ammattitaitoisia tarjoilijoita - ja vieläpä tarpeeksi. Turhan harvinaista on nimittäin nykyisin se, että tarjoilija mm. tietäisi kertoa, mitä aineksia annoksissa on. Tai että tarjoilijaa ei tarvitsisi joka välissä kauan odotella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaupungilta? Maalaispitäjä tämä on. Pari hassua risteystä kuin Seinäjoen keskustassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Puuttuu ihmiset! Käykääpä seisomassa tuossakin kulmassa valiristeyksessä 9:30-15, niin ihmettelen oikein miksi siinä on liikennevalot:) Kyllähän tuo Valkean ja Kallioparkin homma ajoi/tappoi monta yrittäjää keskustasta poissa. Toisaalta kuka nyt aavekaupunkiin haluaa tulla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä on innovatiivinen liikeidea! Ravintola joka pohjaa liikeideansa ruokaan, juomaan ja seurusteluun! Ennenkuulumattoman luova konsepti!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä on innovatiivinen kommentti. Ja mietippä kun olisi ravintola josta saisi pelkkää ruokaa muttei juomaa tai sitten ravintola, jossa olisi ruokaa ja juomaa muttei saisi keskustella. Kuinka ennenkuulumatonta se olisi!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (68)

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

197 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Uhkailulla ja kiristyksellä aikaansaadun kilpailukykysopimuksen kohtuuttomat lomarahaleikkaukset tuntuvat monen kukkaroissa!!

Ehkäpä me jotka maksemme kaiken, veroprosentti yli 40%, ollaan kyllästytty elättämään jos jonkin sortin joutilasta ja vä... Lue lisää...
Kapitalisti

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

22.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image