Oulu

Mainos

Mies murtautui Rajakylän kouluun – jäi kiinni itse teosta

Oulu 6.3.2018 6:31
Kaleva

Poliisi sai ilmoituksen mahdollisesta murrosta Rajakylän koululla maanantain ja tiistain välisenä yönä puoli neljän aikaan.

Vartiointiliikkeen vartijat kertoivat poliisille paikan päällä, että tekijä tai tekijät ovat mahdollisesti vielä koulussa. Poliisit löysivät rakennuksesta siikajokisen 28-vuotiaan miehen, jonka poliisit ottivat kiinni.

Poliisin mukaan miestä epäillään varkauden yrityksestä. Häneltä löytyi pieni määrä mahdollisesti koulun tiloista anastettua omaisuutta.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Olisi kannattanut aikanaan viettää koulussa aikaa enemmän niin ei tarvitsisi noin kypsällä iällä väkisin takaisin pyrkiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jospa mies oli selvittämässä entisen Siikajoen lähikoulunsa siirtoa alueellisen kouluverkkouudistuksen myötä Oulun Rajakylään. Ovathan kouluoloja käyneet syynäämässä jos jonkinlaiset lähetystöt ympäri entisiä ja nykyisiä pitäjiä ja asiaa on setvitty päivin ja öin. Jos tarkastuksen tulos oli positiivinen, niin koulut voitaneen juurikin vallalla olevan strategian mukaisesti yhdistää. Poliisin pitäisi tuo osana kuulustelujaan mielellään selvittää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ovat ne vaan aktiivisia täällä Oulussa nämä hämärähommien tekijät. Toivoisin tilastoa siitä, miten Oulu sijoittuu rikosmäärän rankingissa väestömäärään suhteutettuna, kun verrataan muihin kaupunkeihin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Uutisvirta

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Koko maassa vallitsee normaali ajokeli.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Venäjä lakkautettava

125 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkeläiset, Espanja ja verotus

että luulet pienen maakuntalehden keskustelupalstalle kirjoittelun ja ihmisten arvostelun nimettömänä olevan merkittävää... Lue lisää...
Jotenki söpöä

Jari ja sarjakuvat

Jari

22.3.

Naapurit

23.3.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image