Oulu

Mies murtautui Rajakylän kouluun – jäi kiinni itse teosta

Oulu 6.3.2018 6:31
Kaleva

Poliisi sai ilmoituksen mahdollisesta murrosta Rajakylän koululla maanantain ja tiistain välisenä yönä puoli neljän aikaan.

Vartiointiliikkeen vartijat kertoivat poliisille paikan päällä, että tekijä tai tekijät ovat mahdollisesti vielä koulussa. Poliisit löysivät rakennuksesta siikajokisen 28-vuotiaan miehen, jonka poliisit ottivat kiinni.

Poliisin mukaan miestä epäillään varkauden yrityksestä. Häneltä löytyi pieni määrä mahdollisesti koulun tiloista anastettua omaisuutta.

MAINOS

Kommentoi

Olisi kannattanut aikanaan viettää koulussa aikaa enemmän niin ei tarvitsisi noin kypsällä iällä väkisin takaisin pyrkiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jospa mies oli selvittämässä entisen Siikajoen lähikoulunsa siirtoa alueellisen kouluverkkouudistuksen myötä Oulun Rajakylään. Ovathan kouluoloja käyneet syynäämässä jos jonkinlaiset lähetystöt ympäri entisiä ja nykyisiä pitäjiä ja asiaa on setvitty päivin ja öin. Jos tarkastuksen tulos oli positiivinen, niin koulut voitaneen juurikin vallalla olevan strategian mukaisesti yhdistää. Poliisin pitäisi tuo osana kuulustelujaan mielellään selvittää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ovat ne vaan aktiivisia täällä Oulussa nämä hämärähommien tekijät. Toivoisin tilastoa siitä, miten Oulu sijoittuu rikosmäärän rankingissa väestömäärään suhteutettuna, kun verrataan muihin kaupunkeihin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

69
Lomallakin kannattaa muistaa nauttia alkoholia kohtuudella, tissuttelu hankaloittaa stressistä ja rasituksesta palautumista
64
Kaupunginvaltuusto linjasi: Oulun lukioista ei päätetä osana palveluverkkouudistusta
59
Oulun kaupunginteatterin ongelmat menivät kirjelmänä hallitukselle – ”Kattava asialista siitä, mitä teatterissa henkilö­kunnan sisällä tapahtuu"
39
Elina Lepomäki: "Tarve, joka Suomella oli sote-uudistukseen kymmenisen vuotta sitten, on aika pitkälle jo mennyt ohi."
33
Kiikelin Löylymaailman suunnitelmia kiiteltiin – veneharrastajia huolettaa sataman toimivuus, oululaiset toivovat savusaunaa
28
Trump haluaa luoda Yhdysvalloille "avaruusvoimat" – pelkkä läsnäolo avaruudessa ei riitä takaamaan Yhdysvaltojen puolustusta
27
Raportti: Ranska käännyttää alaikäisiä turvapaikanhakijoita rajaltaan kovin ottein, 12-vuotiaat telkien taakse

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia länsituuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa länsituuli on voimakasta aamuyöstä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

184 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Sipilä jatkoon! Höpö höpö, mies joka luulee että kun rangaistaan köyhiä, eläkeläisiä, työttömiä, opiskelijoita, eläkeläi... Lue lisää...
Härski

Jari ja sarjakuvat

Jari

17.6.

Naapurit

19.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image