Oulu

Mainos

Mies lähetti ex-vaimolta saamansa solvaavan tekstarin edelleen - käräjäoikeus hylkäsi kun­nian­louk­kaus­syyt­teen

Arkistokuva. KUVA: Maiju Torvinen
Oulu 18.3.2016 16:04
Kaleva

Oulun käräjäoikeus hylkäsi perjantaina ex-puolisonsa solvaavan tekstiviestin edelleen lähettäneen miehen saaman syytteen kunnianloukkauksesta.

Ex-vaimo solvasi miestä lähettämässään tekstiviestissä muun muassa pennittömäksi talonrakentajaksi ja kertoi, ettei mies ollut heidän tyttärensä isä.

Mies välitti viestin edelleen useille henkilöille, muun muassa ex-vaimonsa vanhemmille.

Syyttäjän mukaan mies halvensi ex-vaimoaan lähettämällä viestin edelleen, sillä viesti oli liittynyt parin erotilanteeseen ja viestin sisältö oli ulkopuolisen tietoon jouduttuaan ollut omiaan aiheuttamaan vahinkoa ja kärsimystä tai ex-vaimoon kohdistuvaa halveksuntaa.

Mies myönsi lähettäneensä saamansa tekstiviestin useille henkilöille, mutta kiisti loukkaamistarkoituksen. Hänen mukaansa viestin sisältö ei ollut ex-vaimoa vaan häntä itseään halventavaa.

Käräjäoikeus katsoi, että kunnianloukkauksen tunnusmerkistö jäi täyttymättä ja hylkäsi syytteen.

MAINOS
Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
Mainos

Kommentoi

Enpä ihmette enää miksi käsittelyajat venyy pitkiksi kun tuollaisiin asioihin tuhlataan aikaa ja rahaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tällaistä on halosenaikana nimitettyjen syyttäjäviranomaisten toiminta. Tasa-arvo ei toteudu jos mies ei ole aina syyllinen. Sairastuvatkin tahallaan naista kyykyttääkseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi ex-mies ei olisi saanut välittää viestiä eteenpäin ja kertoa millainen nainen todellisuudessa on. Tuo, jos mikä on syyttäjältä erikoista toimintaa, että on edes lähtenyt viemään asiaa eteenpäin. Nainen on itse lähettänyt viestin ja kuvitteli ettei hänen käytöksestään saisi muille kertoa. Näitä näköjään riittää sekä miehissä että naisissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmisen (tässä tapauksessa ex-vaimon) kannattaisi aina kiihtyneenäkin miettiä, minkälaisia viestejä lähettelee. Tulee muuten helposti omaan nilkkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hohhoijjaa, vai että kuvitteli ex-vaimo hänen, että kunniaansa olisi loukattu. Itse oli nainen viestin lähettänyt, jossa herjaa ex-miestään. Enemmän väite siitä ettei olisi lapsen isä, on omiaan aiheuttamaan ex-miehelle kärsimystä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siis syyttäjä ajoi tässä sen puolison asiaa joka lähetti loukkaavan viestin. On tämä kumma maailma tämä Suomi. Varmaan seuraavaksi vaaditaan vankeusrangaistuksia jos verottajalta jää saamatta tonni...tai kymmeniä tuhansia sakkoja jos ajaa ylinopeutta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän se isyys ole pelkästään vaimon vaan mitä suurimmassa määrin miehen itsensä asia. Omista asioistaan saa kertoa kenelle haluaa. Olisi outoa jos ei saisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos
Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Venäjän uho

Putinin on pakottanut omilla toimillaan naapurivaltiot puolustuslinjojaan vahvistamaan.Sitten hän raivoaa ja sanoo ettö ... Lue lisää...
Skitsofreenistä toim...

Jari ja sarjakuvat

Jari

29.5.

Naapurit

30.5.

Fingerpori

30.5.
Mainos

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 8-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 370 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut

stats-image