Oulu

Mies ajoi 52 km/h yli no­peus­ra­joi­tuk­sen Hau­ki­pu­taal­la – poliisi otti kortin pois

Oulu 13.1.2018 13:24
Kaleva

Haukiputaalla liikennettä valvomassa ollut poliisipartio mittasi tutkalla vastaan tulleen auton nopeudeksi 132 kilometriä tunnissa. Autoilija tuli vastaan poliisia Pohjantiellä. Alueella nopeusrajoitus oli 80 kilometriä tunnissa.

Poliisi pysäytti kuljettajan, joka oli Ruotsissa asuva 48-vuotias mies. Poliisi otti mieheltä ajokortin pois ja määräsi hänet väliaikaiseen ajokieltoon.

Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

MAINOS

Kommentoi

Eikö olisi ollut oarempi ottaa myös auton avaimet ja tilata hinausauto kuljetus poliisilaitoksen takapihalle

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Varmaa kyllästy Tojota/Kiijakuskiin, joka ajo mittarinsa mukaan 80km/h, tod. nopeus 65-70... ja paineli ohi "rakkinellansa"...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tai sitten ratin ja penkin välissä oli samanlainen kuski, joita näkee tuota tietä työmatkaa kulkiessa joka ikinen päivä kymmeniä. Minähän menen ohitse maksoi mitä maksoi. Jäiseltä ja suola sohjoiselta huonosti auratulta tieltä löytää tiensä metsään auton merkistä riippumatta ja uskallan väittää, että se käy yhtä kipeää niin Audissa kuin Uazissakin. Ajetaan vanhasta tottumuksesta kesärajoituksen mukaan, vaikka tuolla on ihan selkeästi kyltit, joissa tuo joka talvinen 80-numerointi on jokaisen luettavissa.
Rajoitukset ovat vain pelkkkiä numeroita, joita ei tarvitse noudattaa. Ajan itse ihan gps:llä tarkistettuna 85-90km/h kahdeksankympin alueella ja siitä menee merkistä riippumatta heittämällä ohitse autoja jatkuvana jonona, niin aamuisin kuin iltaisin. Pahimpia ovat nuo siltatyömaat kapeine 50km/h rajoituksineen. Silloin on ohi mennyt huminan kanssa yhdistelmäajoneuvojakin.
Poliisille suuret kiitokset, sattuivat vahingossa samaan aikaan liikenteeseen kaaharin kanssa. Eipä ole näkynyt valvontaa missään kohtaa moottoritietä vaikka kuinka lehdissä paukutellaan henkseleitä, että nyt kyllä valvotaan. Määrärahojen leikkaus näkyy todellakin näkyvässä valvonnassa. Viimeisin epätoivoinen yritys saada lisää poliiseja kentälle oli tuo maailmanlopun nelos-oluiden tulo kauppoihin, mikä ei sitten poliisin pettymykseksi tuonutkaan rappioalkoholisteja pilvinpimein. Sen jälken edessä olisi ollut varmaankin valitus, ettei ehdi kuljettamaan juoppoja ja se olisi siirretty yksityiselle vartiointifirmalle. Osaako kenttäpoliisi enää edes tutkaa käyttää?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Lapin maakuntaa.

Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tervola, Muonio, Enontekiö ja Utsjoki.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

takaa-ajon mielekkyys?

342 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

siveysarvojen rappio

Siis sinulla on oikeus olla eri mieltä, mutta seksuaalisilla vähemmistöillä ei sitä oikeutta ole? Lue lisää...
kenellä on, kenellä ...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image