Oulu

Mainos

Mies ajoi 52 km/h yli no­peus­ra­joi­tuk­sen Hau­ki­pu­taal­la – poliisi otti kortin pois

Oulu 13.1.2018 13:24
Kaleva

Haukiputaalla liikennettä valvomassa ollut poliisipartio mittasi tutkalla vastaan tulleen auton nopeudeksi 132 kilometriä tunnissa. Autoilija tuli vastaan poliisia Pohjantiellä. Alueella nopeusrajoitus oli 80 kilometriä tunnissa.

Poliisi pysäytti kuljettajan, joka oli Ruotsissa asuva 48-vuotias mies. Poliisi otti mieheltä ajokortin pois ja määräsi hänet väliaikaiseen ajokieltoon.

Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Eikö olisi ollut oarempi ottaa myös auton avaimet ja tilata hinausauto kuljetus poliisilaitoksen takapihalle

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Varmaa kyllästy Tojota/Kiijakuskiin, joka ajo mittarinsa mukaan 80km/h, tod. nopeus 65-70... ja paineli ohi "rakkinellansa"...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tai sitten ratin ja penkin välissä oli samanlainen kuski, joita näkee tuota tietä työmatkaa kulkiessa joka ikinen päivä kymmeniä. Minähän menen ohitse maksoi mitä maksoi. Jäiseltä ja suola sohjoiselta huonosti auratulta tieltä löytää tiensä metsään auton merkistä riippumatta ja uskallan väittää, että se käy yhtä kipeää niin Audissa kuin Uazissakin. Ajetaan vanhasta tottumuksesta kesärajoituksen mukaan, vaikka tuolla on ihan selkeästi kyltit, joissa tuo joka talvinen 80-numerointi on jokaisen luettavissa.
Rajoitukset ovat vain pelkkkiä numeroita, joita ei tarvitse noudattaa. Ajan itse ihan gps:llä tarkistettuna 85-90km/h kahdeksankympin alueella ja siitä menee merkistä riippumatta heittämällä ohitse autoja jatkuvana jonona, niin aamuisin kuin iltaisin. Pahimpia ovat nuo siltatyömaat kapeine 50km/h rajoituksineen. Silloin on ohi mennyt huminan kanssa yhdistelmäajoneuvojakin.
Poliisille suuret kiitokset, sattuivat vahingossa samaan aikaan liikenteeseen kaaharin kanssa. Eipä ole näkynyt valvontaa missään kohtaa moottoritietä vaikka kuinka lehdissä paukutellaan henkseleitä, että nyt kyllä valvotaan. Määrärahojen leikkaus näkyy todellakin näkyvässä valvonnassa. Viimeisin epätoivoinen yritys saada lisää poliiseja kentälle oli tuo maailmanlopun nelos-oluiden tulo kauppoihin, mikä ei sitten poliisin pettymykseksi tuonutkaan rappioalkoholisteja pilvinpimein. Sen jälken edessä olisi ollut varmaankin valitus, ettei ehdi kuljettamaan juoppoja ja se olisi siirretty yksityiselle vartiointifirmalle. Osaako kenttäpoliisi enää edes tutkaa käyttää?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Uutisvirta

182
Mikä ihme meni pieleen 35 vuotta sitten? Sekä suomalaisten koulutustaso että älykkyys kääntyivät laskuun
121
Ely-keskus: Pohjantien sillat eivät kestäkään raskaita kuormia – siltaremontti voi viivästyä 2–3 vuotta ja lisäkustannuksia tulee
52
Lindström Ylellä: Oikeus opiskella työttömyysetuudella eduskunnan käsittelyyn maaliskuussa
47
Tyrnäväläisen muistisairaan omainen epäilee vilppiä kotiäänestyksessä – Vaalilautakunta: kaikki sujunut ohjeistuksen mukaan
39
Suomella ei ole Norjan aikeita kieltää turkistarhausta – eläinten vedensaantiin tulossa uutta
37
Pohjantiellä körötellään Oulujoen yli hitaasti vielä vuosia
35
Hanna Sarkkinen juhli Forbesin listalle pääsyä syömällä piiraan Lidlin parkkipaikalla – "Iso ja häkellyttävä huomionosoitus"

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi keskiyöstä alkaen Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi. Ajokeli on huono Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Muonio ja Kittilä lumisateen ja pöllyävän lumen vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen maan pohjois- ja itäosassa sekä Ahvenanmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Lopettakaa jo Väyrysen kannattajat

276 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Väyrynen hurjassa nousussa

Väyrysen kannatus verrattuna Vanhasen kannatukseen on jo sitä luokkaa, että presidentinvaalista on tulossa Sipilälle neu... Lue lisää...
kansa neuvoo

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.1.

Naapurit

23.1.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image