Oulu

Maikkulan Sale ryöstettiin keskiviikkona aseella uhaten – tekijät kaahasivat moot­to­ri­pyö­räl­lä pois

Oulu 14.6.2018 14:30
Kaleva

Aseistettu mies ryösti Maikkulan Salen keskiviikkona 13.6. alkuillasta. Ryöstö tapahtui noin kello 19:05 Kangaskontiontiellä.

Ryöstäjällä oli mukanaan pistooli, jolla hän uhkasi kaupan työntekijää. Ryöstäjä sai mukaansa kaupan pohjakassan.

Teon jälkeen ryöstäjä pakeni crossimallisella moottoripyörällä yhdessä toisen tekijän kanssa. Toinen tekijöistä odotti ryöstäjää kaupan pihalla moottoripyörän kanssa ryöstön aikana. Ryöstäjät pakenivat paikalta kevyen liikenteen väylää pitkin.

Rikoskomisario Nina Similä Oulun poliisista kertoo, että tapauksesta on tehty rikosilmoitus ja tapaus on edennyt esitutkintaan. 

Similän mukaan ryöstössä ei sattunut henkilövahinkoja. Ryöstön kokonaissumma ei ole tiedossa, mutta kyseessä on Similän mukaan useiden satojen eurojen suuruinen summa.

Ryöstön tekijöitä ei ole saatu kiinni. 

MAINOS

Kommentoi

Ryöstön jälkeen kaupan ovet/tuulikaappi sekunnissa lukkoon ja kassan ympärille verkkohäkki ja poliisit paikalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

jäätävästi? Nykykieli meinaa pikkase naurattaa tämmöstä vanahaa jäärää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

mihinhän lienee rahaa tarvinnut,hmhm,ettei vaan huimaus aineisiin,tämmösille pitäs olla ghetto,mihinkä toimitettas aineita,tämä on ikuinen ongelma siitä ei päästä ikinä eroon,joka muuta väittää valehtelee

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

3kk ehdollista ja edellisistä rötöksistä tuomioon alennusta. Joudutaan maksamaan hyvityksiä rosvolle, jos vaan tarpeeksi rötöksiä. Sitä on Suomen oikeuslaitos.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo, crossimallinen moottoripyörä varustettuna kahdella kyytiläisellä meni vauhdilla Tuiran läpi kohti Välivainiota jalkakäytävää pitkin joskus 19.30 aikaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valvontakamerakuvaa heti vain julki, niin saadaan mahdollisesti vihjeitä.
Ettei olisi sama ryöstäjä, kuin Kempeleen grillillä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Uudenmaan ja Kymenlaakson maakunnissa lounaistuuli on vaarallisen voimakasta huomenna, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Päijät-Hämeen, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa etelätuuli on voimakasta huomenna, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia itätuuli on voimakasta huomenna, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa länsituuli on voimakasta huomenna, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Sadevaroitus: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa voi sataa yöllä rankasti, yli 20 mm tunnissa. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

303 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Toisinaan sitä on vaikea uskoa lajitovereidensa ajattelukyvyn olemassaoloon. Siitä on kammottavan vähän merkkejä maailma... Lue lisää...
aery

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

21.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image