Oulu

Lentoasemalla voi piipahtaa kuntosalilla ennen lentoa

Oulu 29.3.2012 16:19
Kaleva


Oulun lentokentän matkustajaterminaaliin avattiin torstaina olohuonemainen lounge. Loungen yhteydessä on kuntosali, sillä pieni treeni ennen lentämistä edesauttaa verenkiertoa, joka voi lennon aikana heiketä alaraajoissa vaarallisestikin.

Kuntoilu myös tuo helpotusta lentopelkoisille.

Showroom on oululaisen teknologian ja osaamisen taidonnäyte. Mukana ovat BusinessOulun lisäksi Oulun yliopisto, HealthEx, Verve ja Polar ja HUR. Finavia Oyj tarjoaa tilan Showroomille.

Lue lisää 30.03.2012 Kalevasta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (42)

Aika erikoinen bisneskuvio, mutta täytyyhän sen olla hyvä kuin linssilude Lylykin kerkesi kuvaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siistii mennä kammo hikisenä jonkun hienoheleman viereen - oikein kivaa - tuskin maltan odottaa :-)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ole paikalla kolme tuntia aiemmin, että ehdit kuntoilla ja suihkutella ennen koneeseen astumista...mahtaa olla lennot myöhässä kun väki kuntoilee.. :D äly hoi taas.. enkä ainakaan halua viereeni hielle haisevaa kuntoilijaa koneessa,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kaikenlaisia höpötyksiä eikö mitään järkevämpää vaikka taulu jossa kehotetaan menemään onnikalla ettei saastuta niin paljon kuin lentäminen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

sallikaa mun nauraa eikö mitään muuta turhanpäiväistä alentaisivat vaikka kahvilan hintoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pari kertaa viikossa kun odottelee koneeseen pääsyä turvatarkastuksen jälkeen sen puoli tuntia, niin ei ollenkaan paha,
jos voi käydä vaikkapa hierontatuolissa aamun avauksella!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä vaihtoehto:-) Kyllä voisin hyvinkin "olohuneenssa" viettää aikaa esimerkiksi 2 tunnin bussimatkan jälkeen lentoa odotellessa. Tuskinpa hiki otsassa vaan hyvällä aurinkoisella mielellä eipä tule paikat kankeaksi ja mieli apeaksi paikallaan istumisesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eksyin ensimmäistä kertaa Kalevan sivuille. Uutinen oli minusta positiivinen. Tässähän ollaan aktiivisia ja esitellään Oulun alueen osaamista juuri sielllä missä pitääkin, siellä missä päättäjät ovat = Lentoasemilla. Oulun lentoasemahan on myös uusittu hiljattain ja on varsin tyylikäs.
Tämä tarjottu palveluhan on ilmainen ? Siihen ei ilmeisesti ole käytetty julkisia varoja ja jos olisikin niin nyt ne on hyvässsä käytössä = poikimassa.. Edistämässä alueenne liiketoimintaa ja mm. tuomassa niitä työpaikkoja.
Miten ihmeessä te Oululaiset ITSE saatte tästä(kin) irti negatiivisia asioita ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kaikkea hienoa ne keksii uuteen terminaaliin, yllättäen työntekijöitten tiloihin ei kiinnitetä minkäänlaista huomiota!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Polkien olisit jo perillä. Uusin oululainen finski-slogan kun koneet taas myöhässä. Finski jakaa hyvityksenä polkukortteja virvokkeiden sijaan. Tietämättään polkijat pumppaavat polttoainetta juuri lähtövuorossa olevaan finskin koneeseen. Tiedätte varmaan mihin säästetyt varat menevät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Show room, ehkä tällä on tarkoitus esitellä oululaista osaamista. Ei jatkuvaa valittamista kaikesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi ystävät rakkaat, eihän tätä markkinoidakaan hiki-jumppasalina, vaan verenkiertoa edistävänä. Muutaman minuutin liikkuminen ei hiostuta kainaloita eikä juuri varpaitakaan, mutta saa veren kiertämään ja olon virkeämmäksi. Ja onpahan jotain mitä tehdä odotellessa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kävin tänään ennen lentoa kokeilemassa kuntoilua ja istuin hierontatuolissa sen jälkeen. Minun mielestäni ainakin mahtava idea! En ymmärrä miksi ihmiset valittaa kun palvelu on myös ilmainen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vehviläisten töpeksintöjen seurauksena odotusajat voivat tullakin todella pitkiksi lähiaikoina jo. Hienoa ennakointia lentokentän johdolta. Vieläkö sais ruokaa ja juomaa odotellessa niin valitusten määrä puoliintus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Check-in, turvatarkastus, portille ja koneeseen. Kuka ihme haluaa viettää yhtään ylimääräistä aikaa jossain Oulun lentokentällä? Yhtä turha kapustus tämä kuin mitkä ne ihmeen älytaulut siellä keskustassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (42)

Uutisvirta

62
Kaupunginvaltuusto linjasi: Oulun lukioista ei päätetä osana palveluverkkouudistusta
56
Lomallakin kannattaa muistaa nauttia alkoholia kohtuudella, tissuttelu hankaloittaa stressistä ja rasituksesta palautumista
39
Oulun kaupunginteatterin ongelmat menivät kirjelmänä hallitukselle – ”Kattava asialista siitä, mitä teatterissa henkilö­kunnan sisällä tapahtuu"
32
Kiikelin Löylymaailman suunnitelmia kiiteltiin – veneharrastajia huolettaa sataman toimivuus, oululaiset toivovat savusaunaa
27
Trump haluaa luoda Yhdysvalloille "avaruusvoimat" – pelkkä läsnäolo avaruudessa ei riitä takaamaan Yhdysvaltojen puolustusta
24
Elina Lepomäki: "Tarve, joka Suomella oli sote-uudistukseen kymmenisen vuotta sitten, on aika pitkälle jo mennyt ohi."
22
Raportti: Ranska käännyttää alaikäisiä turvapaikanhakijoita rajaltaan kovin ottein, 12-vuotiaat telkien taakse

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Varsinais-Suomen ja Uudenmaan maakunnissa länsituuli on vaarallisen voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Koko maassa lukuun ottamatta Varsinais-Suomen, Lapin ja Uudenmaan maakuntia sekä Pudasjärven, Kuusamon ja Taivalkosken kuntia länsituuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

MV lehden kommentointi

183 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

-ei pääse pm:ksi moinen kieroilija, ajanut Suomen katastrofiin Soten, Aktiivimallien, työläisten työaikojen pidentämisel... Lue lisää...
ei jatkoon

Jari ja sarjakuvat

Jari

17.6.

Naapurit

19.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image