Oulu

Lehti: Yhtä kuulusteltu Oulun su­mu­te­hyök­käyk­ses­tä

Oulu 9.10.2012 18:16 | Päivitetty 9.10.2012 18:33
STT,

Poliisi on ottanut yhden miehen kiinni kuulusteltavaksi Oulussa kesällä tapahtuneesta sumutehyökkäyksestä, kertoo sanomalehti Kansan Tahto nettisivuillaan.

Välikohtaus sattui North Pride -tapahtuman keskustelutilaisuudessa heinäkuussa. Vasemmistopoliitikko Dan Koivulaakso sai tuntemattomalta hyökkääjältä kaasua kasvoilleen.

Lehden mukaan kuulusteluun joutunut mies on yksi Suomen Vastarintaliike -nimiseen järjestöön kuuluvasta kolmikosta, joka sai sakkoja tänään Oulun käräjäoikeudessa. Miehet olivat syyllistyneet kokoomuksen järjestösihteerin pahoinpitelyyn vaalikopilla Rotuaarilla viime vuoden huhtikuussa.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Tärkein tai ei, mitä tästä maaimasta tulee jos moiset idiootit saisi heilua mielensä mukaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hmm.. minkähän puolueen viiteryhmään nämä kuuluivatkaan? No satanee silti Soinin laariin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asian uutisoi Kansan Tahto ja Koivulaakson äärioikeisto-kirja ilmestyy tässä kuussa. Sattumaako?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onpa mukavaa kuulla, että asian tutkinta etenee. Sumutehyökkäys ei ollut hyökkäys vain seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä kohtaan, vaan myös kokoontumisvapautta ja demokratiaa vastaan. Eli loppujen lopuksi meitä kaikkia vastaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten niin? Oletettu hyökkäys kohdistui ainoastaan Dan Koivulaakson eikä liittynyt mitenkään Prideen. Kukaan ei ole nähnyt oletettua hyökkäystä eikä poliisi suostu näyttämään valvontakameran tallenteita. Pelkkää propagandaa, joka nostetaan taas esiin vaalien takia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En epäile etteikö tämä kunnallisvaalipropaganda toimisi, mutta mikäli ehdokas esittäytyy tässä anonyymifoorumilla itse ja omaa tietoja jotka eivät ole poliisin tiedossa, suosittelen itse kävelemään poliisilaitokselle kertomaan lisätietoja.

Ko. tapahtumat ovat yksityisoikeudellisissa julkiseen tapahtumaan vuokratuissa tiloissa tapahtuneet yleisön paikalla ollessa, joten luultavasti, vaikka tapahtumien kulusta olisi ristiriitaisia tietoja, päällekarkaus ihmistä vahigoittamaan tarkoitetun apuvälineen kanssa on tapahtunut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikäli tapahtumien kulku on ollut julkisuudessa tapahtumien mukainen voi tulla myös kyseeseen myös itsepuolustus koska 'uhri' meni toisen ihmisen perään sai eteisessä kaasua silmille. Kaasua ei suihkutettu kokousyleisön joukkoon vaikka siihenkin olisi ollut tilaisuus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kukaan normi ihminen ei kanna sumutinta mukana jossain kokouksessa kaupungilla, jos kantaa niin se kertoo jo aika paljon henkilöstä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja kukaan normi-ihminen ei mene kuulustelemaan yleisön joukosta kuuntelijaa pelkästään sen takia että tämä on "pukeutunut siististi" ja sen jälkeen lähtee vieläpä seuraamaan perään kun mies yrittää poistua paikalta. Koivulaakso provosoi käytöksellään koko tapahtumaketjun liikkeelle, kuten poliisikin tiedotteessaan aikanaan totesi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja Elvis elää, CIA pakastaa ufomiehiä, isoveli valvoo tv-ruudun kautta, jne jne

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Provosoi tai ei , niin ei kait siinä sumutetta silmille pidä laittaa.Tekijä vaan vastuuseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

50
Oulun torinrantaan suunnitellaan 22-kerroksista tornihotellia – Terwa Toweriin tulisi hotellin lisäksi asuntoja ja kokoustiloja
42
Suomalainen ei haluaisi muuttaa työn perässä - Janne Härmä on poikkeus
32
Petteri Orpo Harkimon väitteistä: Kokoomuksessa päätetään yhdessä
29
Oulun seudun joukkoliikenteeseen lisää tarjontaa – uudet asuinalueet bussireittien varrelle ja lisää liikennettä Linnanmaalle
26
Kärpät on lyönyt Tapparalle luun kurkkuun, kärppäluotsi Manner silti tyynenä: "Pelit vielä pahasti kesken" – katso huippuhetket!
24
Raahen Laivan kaivos parantaa tehoja - tavoitteena kaksi tonnia kultaa vuodessa
14
Poliisia paenneet törmäsivät tyhjään poliisiautoon Oulunsalossa – asuntomurrosta epäillyt pakenijat ajoivat jopa 180 km/h

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Pohjois-Karjalan, Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi aamupäivällä Etelä-Karjalan maakunnassa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Saksalaiset 1940 Oulussa

149 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Harmittaa ja ketuttaa kun meitä eläkeläisiä syyllistetään!

Hyvä kommentti joka meni melkein oikein. Työntekijän osuus on 6,35% joka menee palkasta. Palkanmaksaja tilittää loput n ... Lue lisää...
Ahas

Jari ja sarjakuvat

Jari

19.4.

Naapurit

20.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image