Oulu

Kolmelle vammoja kolmen henkilöauton ket­ju­ko­la­ris­sa Lin­nan­maan­tiel­lä Oulussa - raivaustöistä haittaa liikenteelle

Oulu 16.5.2018 8:41 | Päivitetty 16.5.2018 10:01
Taina Virolainen, Antti Pasanen

Oulussa Linnanmaantien ja Pentti Kaiteran kadun risteyksessä sattui keskiviikkoaamuna kolmen henkilöauton kolari, jossa loukkaantui kolme ihmistä.

Poliisin mukaan autoissa oli kaikkiaan viisi ihmistä.

Pelastuslaitoksen mukaan kyse oli ketjukolarista. Loukkaantuneet pääsivät omin avuin pois autoista, kertoo apulaispalopäällikkö Antti Hanhineva.

Törmäys tapahtui kello 8.30 aikoihin.

Onnettomuuspaikan pelastus- ja raivaustyöt olivat kello 10 aikaan vielä meneillään. Poliisi ja pelastuslaitos ohjaavat liikennettä tapahtumapaikan ohi.

 

Otsikkoa ja uutista päivitetty 16.5. kello 9.56: Onnettomuudessa oli osallisena kolme autoa, ei kahta kuten jutussa aiemmin kerrottiin.

MAINOS

Kommentoi

Autot tulivat Prismalta päin, ilmeisesti ensimmäinen oli kääntymässä vasemmalle PK:n kadulle, auto oli sen verran keskellä tietä.
Siitähän olisi päässyt kiertämään kääntyjän oikealta ohi, koska tie on siinä kohtaa leveä. Voi vaan miettiä syitä peräänajolle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mielestäni tuon risteyksen voisi poistaa kokonaan. Läheisen kiertoliittymän kautta pääsee samaan paikkaan. Vasemmalle kääntymistä saa odotella liian pitkään ja yksikin vasemmalle kääntyjä tukkii koko Penkki Kaiteran kadun. Toinen vaihtoehto on kadun muuttaminen yksisuuntaiseksi jolloin siitä pääsisi vain ylipoistolle päin, tai sitten kieltää vasemmalle kääntyminen yliopistolta päin tultaessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yleisesti Pentti Kaiteran katua käytetään enemmänkin parkkipaikkana kuin ajotienä. Kaiken lisäksi kadun yli menee vilkas pyörätie, ja ylitys on huonosti tehty.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaiterantie pitäisi siirtää Virkakadun kohdalle ja laittaa liikennevalot. On joskus aika tukkoinen paikka. Tukkoontuu vielä enemmän, kun kampus laajenee ja myös liikuntahalli ja tulee uimahalli. Tuo yliopiston eteläpääty on oikea paikka pysäköinnille, jotta Yliopistonkatua voidaan rauhoittaa liikenteeltä. Yliopistonkatu on aika vaarallinen paikka ja suosittu koulutie.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaiterantien kohtaahan on laajennettu ja siitä pääsee kyllä ajamaan sujuvasti. Harmi vaan,että tuossakin 50 km/h -rajoitusalueella ajetaan ylinopeutta.. Ajan kysymys on ollut, että milloin rytisee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Monet ajaa siinä vanhasta muistista kohdalla ennen olleen 60 km/h rajoituksen mukaisesti. Loput eivät vaan välitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari, Pelkosenniemi ja Savukoski. Ruohikkopalojen vaara on suuri Pohjois-Lapissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä ja Sodankylä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

176 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta

Sehän oli kaikkien kuunneltavissa ja on vieläkin. Rinne ei pärjännyt ja heitti asiaan kuulumattoman kommentin peruskoulu... Lue lisää...
Huono häviäjä tämä R...

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

25.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image