Oulu

Koi­ra­har­ras­tuk­seen tulossa uusi halli Oulun Välikylään

Koiraharrastukseen suunnitellaan uutta hallia Oulun Välikylään. KUVA: Kontiainen Jarmo
Oulu 14.2.2018 7:56
Kaleva

Oulun yhdyskuntalautakunta varasi ja vuokrasi KAS AgilitySport Oy:lle tai perustettavalle yhtiölle tontin Välikylän yrityspuistosta. Varaus on voimassa elokuun loppuun saakka. Tontti sijaitsee Pyyryväismutka 23:ssa ajoharjoitteluradan koillispuolella.

Varaustontille on määrä rakentaa enintään 1 000 neliön koiraharrastushalli ja 50 neliön sosiaalitilat sekä noin 1 200 neliön kokoinen kansainväliset kilpailuvaatimukset täyttävä ulkokenttä. Tontti mahdollistaa jatkossa kilpailukenttien ja hallin laajentamisen.

Yritys on toiminut Kuivasjärvellä Ratsastuskentäntie 5:n maneesissa, jossa tilat ovat käyneet ahtaiksi. Uusi halli pitäisi saada käyttöön ensi vuoden aikana.

MAINOS

Kommentoi

Eikö tämä ole hyvä uutinen. Ei keltään ole pois jos joku yrittää ja tuo jopa verorahoja. Tämä ihmisten negatiivisuus pännii!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Koirakoulu pitäisi aloittaa koiraharrastajille, Jäälissä on jätöksiä kaikkialla kävelyteillä ja koulun ja päiväkodin ympäristössä.. Toivon päivittäisiä lumisateita jotta keltaiset vananat ja paskakeot peittyisivät. Jäälin hiihtoladulla tulee toisinaan vastaan nainen neljän koiran kanssa. Henkilöt joilla ei ole koiria siivoavat omakotitalojen portin ympäritä koiraharrastajien jättämiä jätöksiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eläinten ystävänä olen sitä mieltä, että nämä koiria koskevat uutiset jo riittävät. Eikö eilinen uutinen todistanut, ettei kiimingin suunnalla osata koiria pitää. Käykää katsomassa kylän raitti kirkon ja sivukylillä ja jäälissä, niin voitte todeta sen ettei koiranomistajat hallitse lemmikkejään. Jätösten kyliä, jossa ihmiset on unohdettu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitenhän Oulun kaupunki on antanut rakennusluvan "väärälle" puolelle Oulua. Täytyy olla joku erehdys, koska eteläpuolella on enemmän koiraharrastajia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihan oikein on antanut. On niitä koiraharrastajia myös toisel puolen jokkee.. Ja autollaan tekin niitä kuljettatte, joten mikä on ongelmana. Se ettei tullut sinun ”naapuriin” tällä kertaa. Tasapuolisesti pitääkin kehittää tätä kaupunkia eikä kaikkea sulloa samaan paikkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pohjoispuolella nykyään oleva toimija haki tonttia pohjoispuolelta, hmmm... Miksi olisi pitänyt mennä eteläpuolelle, jos nykyiselläänkin toimii muualla?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja yllättäin on riittänyt asiakkaita Pohjois-puolelta, joten ei ne kaikki siellä Eteläpuolella ole kuten väitit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä, että kaupunki huolehtii lemmikkieläimistä. Ihmiset vanhukset, lapset ja vammaiset on unohdettu jo aikoja sitten. Koirien paskojen seassa liikutaan pyöräteillä jo nyt ainakin täällä lähiöissä. Koirat pelottelevat liikuntaa harrastavia, sotkevat latuja jne. Tämä kertoo kaupungin päättäjien asenteesta. Esim eilen omakotitalo alueella kaupungin entinen valtuutettu ulkoilutti koiraansa. Heilutteli koiran paskapusseja, mutta jätöksen pusseineen heitti tien ristetysalueelle lumihankeen. Näin tapahtui jo aikaisemmin mutta silloin pussi osui puun oksalle ja siinä se killui koko kesän ihasteltavana. Kyllä kaupungin päätökset ovat ihan omaa luokkaansa mm valkean aulan rakentamisen, tiernapoikapatsaan jne suhteen, joten muuttokuorma on tilattu etelään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän tässä kaupunki huolehdi mistään, antaa vain tontin vuokralle. Kyllä se halli ihan yksityisen rahoituksen myötä nousee. Harrastavat koiraihmiset yleensä muuten keräävät koiriensa jätökset, toisin kuin "tavalliset" koiranomistajat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yksityinen toimija on hakenut kaupungilta tonttia liiketoimintansa pyörittämiseen ja kaupunki on tontin myöntänyt. Mikä tässä on lemmikkien suosimista ihmisten ohi? Samalla tavalla saa yksityinen palveluntarjoaja hakea tonttia ihmisten hoitamista varten tarkoitetulle yksikölle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ruohikkopalojen vaara on suuri Kainuun maakunnassa, seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Taivalkoski ja Kuusamo sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Salla, Kolari, Muonio, Kittilä, Sodankylä ja Pelkosenniemi.

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi ja Kemijärvi. Ruohikkopalojen vaara on suuri Kainuun maakunnassa, seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Taivalkoski ja Kuusamo sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Salla, Kolari, Muonio, Kittilä, Sodankylä ja Pelkosenniemi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

127 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Ulkopaikkakuntalaisten huomioita Oulusta

Mistäpäin Suomea kyseiset henkilöt ovat? Kallioparkki on toimiva muttei todellakaan ole toimivin saati tilavin. Otetaan ... Lue lisää...
BoB

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.5.

Naapurit

21.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image