Oulu

Mainos

Kauppakeskus Valkea sai peruskiven - katso kuvat

KUVA: Maiju Torvinen
Oulu 17.5.2014 18:48
Antti Ervasti

Ydinkeskustaan nousevan kauppakeskus Valkean peruskivi sai lauantaina sisäänsä kuparisen lieriön, johon laitettiin kauppakeskusrakennuksen peruskirja, sen rakennuspiirustukset, käytössä olevia metallikolikoita, muuraustilaisuuden ohjelma, päivän Kaleva-sanomalehti ja Arinan Tarina-lehti.

Peruskiven muuraustilaisuudessa olivat mukana kauppakeskuksen rakennuttajan Arinan johtoa, pääurakoitsijan Skanska-talonrakennuksen edustajia sekä Arinan hallintoneuvoston, hallituksen ja edustajiston jäseniä. Kukin osallistuja sai lapioida kolme lapiollista betonia peruskiveksi.

Kauppakeskus Valkea on Arinan historian suurin investointi, ja sen on määrä valmistua kahden vuoden päästä eli keväällä 2016.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS
Mainos

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (26)

On se elämä katkeraa joilekkin s-ryhmän vastustajille. Mikään ei saisi maksaa euroakaan, kaikki pitäisi olla ilmaista, eiköhän nämäkin narisijat mene kauppakeskuksn avajaisiin saahan sielä sitten ilmaiset kakku kahvit, nekin olisi jäänyt saamatta jos tämä hanke olisi heidän taholtaan torpattu. Sitten on se ryhmä joka jaksaa jauhaa kadun sulkemisesta autoilta, tiedoksi vain, se oli päätetty muuttaa kävelykaduksi jo kauan ennen kun arina teki investointi päätöksen kyseiseen paikkaan, vaikka tuohon paikkaan ei olisi koskaan rakennettu mitään ette olisi päässyt niillä auton kotteroillainne siittä läpi ajamaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä näitä narisijoita riittää ... kannattais miettiä ennen ku avaa sanallisen arkunsa.
Tämähän on vain hyvää Pohjois-Suomelle ja Oululle ... työpaikkoja tämä Valkea tietää alusta alkaen.
Ja rahaakin jää Ouluun, kun Arina on paikallinen yritys eikä mikää suuryritys, millä on pääkonttori
Helsingissä tai Saksassa ... Olisitte arvon oululaiset joskus ja johonkin tyytyväisiä !!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onneksi ei tarvitse S-mafiaa tukea tuollakaan puljussa. Osta ruokani paikoista joissa ei ole minkään valtakunnan "etukortteja" nostamassa tuotteiden hintoja keinotekoisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Todellakin onneksi käyt muissa kaupoissa, niin ei tarvitse sinunlaisiisi vahingossakaan törmätä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten tänne kehtaavatkin kirjoitella muutamat katkeroitunee ihmiset omia naurettavia juttujaan. Mikään ei heille passaa ainakaan positiiviset asiat kuten tämäkin asia parhaimmasta päästä on. Varmasti elämä on heillä surkeaa, raskasta, harmi, kun eivät saa apua ongelmiinsa, tai eivät hoksaa sitä pyytää!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Törkeää toimintaa taas Arinalta! Työllistää rakentajia tällaisena aikana, kun päinvastoin pitäisi ajaa lamapaniikkia, jolla saataisiin ääniä uteen "jytkyyn".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin tehdään autoilijoiden liikkuminen keskustassa todella vaikeaksi,miksi kaikki pankit yms. Siirretään keskustaan ja sitten pääkatu suljetaan liikenteeltä ajatelkaa esim. Yrittäjiä joilla ei ole aikaa etsiä parkkipaikkaa miljoonia maksaneesta kivisydämestä pankit kuuluu keskustan ulkopuolelle.Kaakkuri oli hyvä paikka esim. Entä unohdettu kansa eli eläkeläiset heidän asiointi on todella vaikeaa keskustassa ei heillä netti hallussa kuten meillä vähän nuoremmilla??? Herätkää jo päättäjät jos teillä on aivot:'(

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En näe yhtään kohteen suunnittelijaa. Mihin asiantuntevat arkkitehdit on piilotettu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Selvitä lupa-asia ominesi, muut eivät viitsi asiaan aikaa tuhlata :). Hieno homma, töitä riittää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olipas hyvä, ettei yhtään asiakasomistajaa päässyt muurailemaan. Joku saattaisi tulevaisuudessa tuon esille kaivaessaan muuten saada väärän käsityksen Arinan luonteesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siellä oli kuule paikalla runsain määrin edustajiston jäseniä, jotka asiakasomistajat ovat keskuudestaan valinneet ja jotka ovat itsekin asiakasomistajia. Riviasiakasomistajien edustajana oli Lasse Kukkonen. Arinan työntekijät ovat myös asiakasomistajia Pikkaraista myöten. Eli juuri muita siellä ei paikalla ollutkaan kuin osuustoiminnallisen yrityksen asiakasomistajia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täällä suur-oulun ulkopuolella arina on hinnoitellut itsensä ulos päivittäistavarakaupasta vaikka siellä ennestäänkin katteet ovat euroopan ja mahdollisesti maailman korkeimmat. osuustoiminnan perusperiaatteisiin ei mielestäni kuulu tällaisten monumenttien rakentaminen ja rakennusliikkeiden huippuvoittojen rahoittaminen osakkaiden ruokalaskua nostamalla. Toisaalta mitäpä muutakaan on odotettavissa kombinaatilta, jonka hallinnossa istuu pääasiassa kuntapolitikkoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (26)
Mainos
Mainos

Uutisvirta

83
Nuorten määrä psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa on kasvanut rajusti – "Tilanne on hälyttävä ja akuutti"
68
Oulun kaupungintalon remontti laajenee – ongelmia rakenteissa, työntekijät väistötiloihin vuodeksi
51
Oulun raviradan katsomorakennuksessa tuhoisa palo, vahingot merkittäviä – katso video ja kuvia
42
Oulu uudistaa strategiaansa: Skandinavian pääkaupunki vaihdetaan valovoimaisuuteen, vahvuuksina elävät alueet ja kylät
23
Ilves pötkötteli keskellä päivää pihakuusen katveessa Kastellissa ja lähti sitten astelemaan keskustan suuntaan – "Komia otus"
21
Kaksi henkilöautoa törmäsi suteen Limingan ja Revonlahden välillä
20
Arkkiatri ei yllättynyt nuorten hoitotarpeen rajusta kasvusta – "Kouluihin tarvitaan lisää yhdessä tekemistä ja taideterapiaa"

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Lapsella kaksi äitiä ?

279 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

suvi linden sopeutumis eläke

Tavalliselle työttömälle pelkkä toiminimifirman olemassaolo riittää perusteksi evätä työttömyyskorvaus. Eikö kansanedust... Lue lisää...
Tyhjä Jouko

Jari ja sarjakuvat

Jari

18.2.

Naapurit

20.2.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image