Oulu

Mainos

Kahta miestä puukotettiin Oulun keskustassa

KUVA: Heikki Uusitalo
Oulu 13.3.2016 16:48 | Päivitetty 13.3.2016 17:09
Kaleva

Kaksi miestä loukkaantui Oulun Kirkkokadulla sattuneessa välikohtauksessa sunnuntaina puolen päivän aikoihin. 

Tapahtumat saivat alkunsa noin kello 11.30. Silminnäkijän mukaan Stockmannin edessä oli kolmen miehen ja yhden naisen seurue. Osapuolten välille syntyi tappelu, jonka yhteydessä kahta miestä lyötiin puukolla.

Poliisi tavoitti yhden uhreista paikan päältä. Kaksi muuta miestä pakeni paikalta, mutta poliisi sai heidät myöhemmin kiinni.

Loukkaantuneet toimitettiin vammojen hoidon jälkeen Oulun poliisilaitokselle. Poliisi on pidättänyt tapauksesta kolme henkilöä.

Poliisin mukaan sivulliset eivät olleet vaarassa. Poliisi tutkii tapausta törkeänä pahoinpitelynä.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS
Mainos

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (45)

Tavallisen kaupungin arkea. Huomaa kuinka pelon lietsonta toiminut ihmisiin kun heti kun jotain vähän jossain tapahtuu, niin heti pelätään liikkua kaupungilla. Ite pyöron nuitten ns. hörhöjen maailmassa lähemmäs 15 vuotta ja kertaakaan ei oo tullu puukosta tai pyssystä. Kyllä täällä aika turvallista elämä on, varsinkin ns. tavallisilla ihmisillä. Suurin osa nuistaki kaupungilla, ei ole sivullisille mitään vaaraa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulu on niin pieni kylä,että on ihan älytön ratkaisu koko kävelykatu. Keskusta on saamaa kokoa kuin Kemissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kyllä siellä huutelua riittää ja pummeja,ei viitti edes käydä koko keskustassa jos ei ole pakko onneksi on peltomarketit ja ideaparkit yms.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Puukotus → Jos uhri ei kuole = Törkeä pahoinpitely. Asia jota en ole Suomen lainsäädännössä koskaan ymmärtäntyt, en sitten vähääkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rotuaari on juoppojen ja narkomaanien kävelykatu eikä Oulu tee asialle yhtään mitään! Inhottaa kesälläkin istua croisantti kahvilla terasseilla kun puliukot örveltää ja häiritsee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulusta on tullut konkreettisesti takapajula! Puukkojen kanssa heilutaan keskellä kaupungin ydintä. Ja kahta on viilletty. Uskaltaako keskustaan enää mennä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja tätähän ei koskaan esim. Helsingissä tapahdu? Kyllä tapahtuu, mutta Hesari osaa olla kirjoittamatta siitä, että kaupungin kuva saadaan paremmaksi, mitä se on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämän kokoisessa kylässä tilanne on todella huolestuttava. Helsingissä asuu yli miljoona ihmistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisen perusteella ainakaan ei ole mitään syytä uskoa että kukaan sivullinen olisi ollut osallisena.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo Rotuaari on harmillisesti muuttunut alkoholistien kokoontumispaikaksi, pullon suusta juodaan viinaa ja tehdään tarpeitanin niiden näyttöjen suojissa. Miksei asiaan puututa ja pidetä keskusta turvallisen ja siistin näköisenä ja oloisena. Ei maaimalla tuollaista meininkiä paraatipaikoilla sallita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tätä tulee lisää, kun laajennetaan kävelykatuja ja autoilua kielletään. Käypä Euroopassa katsomassa vastaavia pikkukaupunkeja. Kävelykadun ovat muina kuin ruuhka-aikoina oivia sokkeloisia piilopaikkoja kaiken maailman pummeille, narkkareille ja ahdistelijoille. Näin käy Oulussakin. Keskusta autioituu ja tulee entistä turvattomaksi, jos autoilua rajoitetaan edelleen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo, kyllä maar se on näin, että AUTOILU pitää keskustan turvallisena ja siistinä!! Mukavasti tuo laiskoja plösöjä luomaan turvallisuuden tuntua. Jos nyt kohta torvi saattaa soita, kun joku dorka jalankulkija saattaa kävellä pyhän peltilehmän eteen - mutta hei, sehän vaan kuuluu asiaan, oppiipa tollo olemaan.

Näin se on, ei mikään muu auta, kuin pitää kammottavat kävelykadut poissa ja autot kaduilla. Tyhmiä nuo muut eurooppalaiset, kun ovat autoilua menneet keskustoista vähentämään. Joku Hollantihan on jo ihan hirvittävän vaarallinen paikka. Sielläkin ovat keskustat niin näivettynyitä, että pelkästään tuuli vaan kadulla ujeltaa - ja toki nämä pummit, narkkarit ja ahdistelijat. Ei siellä kansalainen liiku, visusti neljän seinän sisällä se pysyy ja pelkää!

Kyllä, olen käynyt katsomassa. Kaikki edellinen oli sarkasmia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ostokset kannatta tehä peltomarketeissa eikä mennä Valkiaan, voi tulla
kalliohauvassa puukosta

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (45)
Mainos
Mainos

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi. Ajokeli on huono aluksi Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Muonio ja Kittilä lumisateen ja pöllyävän lumen vuoksi. Ajokeli on huono maan pohjois- ja itäosassa sekä Ahvenanmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Lopettakaa jo Väyrysen kannattajat

259 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eri ikäluokkien kulutusmahdollisuudet ja -tottumukset

Mainitsemaasi miesten keski-eläkettä 2100€/kk saa tällä hetkellä alle 10% mies eläkeläisistä. 8% jos kohtuu tarkkoja oll... Lue lisää...
Taas tätä...

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.1.

Naapurit

24.1.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image