Oulu

Huumekuski pakeni poliisia Rajakylässä – aiheutti vaa­ra­ti­lan­tei­ta ja­lan­kul­ki­joil­le ja pyö­räi­li­jöil­le

Oulu 13.6.2018 6:20
Kaleva

Poliisia paennut autoilija aiheutti vaaratilanteita Rajakylässä tiistaina iltapäivällä. 

Poliisi yritti pysäyttää autoilijan, mutta hän ei noudattanut pysäytysmerkkiä vaan pakeni voimakkaasti kiihdyttäen paikalta. Pakomatkan aikana mies kaahasi tiellä, jolla liikkui jalankulkijoita ja lapsia polkupyörillä. 

Autoilija hylkäsi autonsa lyhyehkön ajon jälkeen ja pyrki vielä juosten pakoon. Poliisi juoksi kuitenkin pakenijan kiinni. 

Pikatesti osoitti miehen käyttäneen huumeita ja hänen hallustaan löytyi huumausaineeksi epäiltyjä aineita. 

Poliisi otti miehen kiinni. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausainerikoksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

MAINOS

Kommentoi

Ja taas kerran sama meno saa jatkua kunhan on kuulusteltu ja potkittu pihalle. Onko tämä yhteiskunta oikeasti näin avuton ja haluton suojelemaan veronmaksajiaan ja näiden rikollisten elättäjiä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kohta tänne taas keksii syyttää poliisia takaa-ajosta, näiden vajakkien mielestä poliisin pitää vilkuttaa ikkunasta kun piripää ajelee ohi. Tällä logiikalla alkoholin ja huumeiden käyttö voitaisiin sallia myös liikenteessä, kaikki ajeleen kännissä ja poliisin ei tarvi enää taka-ajoon lähteä. Idiootteja on niin moneen junaan...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pakomatkan, kauppamatkan, lapsenpäiväkotiinvientimatkan tai vaikka minkä matkan aikana kaahataan autolla päivittäin alueilla, joilla kulkee kevyttä liikennettä, monet niistä jopa kevyen liikenteen väyliä. Osa kuskeista selvin päin osa ei. Kukaan ei valvo, eikä ketään pysäytetä. Kirjoittakaa siitä, joooko.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yksi tällainen missä näkee päivittäin autoja kevyenliikenteenväylällä on Lipporannantien ja Koskitien välinen pätkä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

nämä ovat niin jokapäiväisiä uutisia. Joku päivä käy vielä todella huonosti. Mitä näille pitäisi tehdä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Takaa-ajoon vaaditaan aina kaksi.. Mietipä sitä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

tottakai. Mutta ei kai epäilyttävää kuljettajaa voi jättää jatkamaan ajamistakaan. Eli toistan kysymyksen mitä pitäisi tehdä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmeellistä logiikkaa syyttää muita omista typerehtimisistään. Ei kannata lähteä huumeissa rattiin, jos ei halua jäädä poliisin pidättämäksi tai vaarantaa muiden henkeä. Ehkä nämä huumeporukat ovatkin minäminäminä-tyyppejä, jotka eivät näe koskaan mitään syytä itsessään. Ottaisivat vastuun omasta elämästään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pistetään kaikki liikennerikkojat ja muut pikkurikolliset telkien taa. Eipä taitaisi vapaalla liikkujia kovin paljon jäädä. Minäkin liikennesääntöjä rikon harva se päivä pyörällä, kävellen ja autoillen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sakkotaulukko osaa erotella sun rikokses teon vakavuuden mukaan. Ei täällä ennenkään ole naurisvarasta hirtetty. Taitaa poliisi jo tuntea ulkonäöltäkin Rajakylän riippumattomat kemiasta elämäniloa etsivät poloiset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Silloin kun nämä "elämäniloa etsivät poloiset" ajavat huumepäissään lasten päältä ja pilaavat muutenkin muiden elämää, loppuu sinultakin ymmärrys. Minulla on loppunut ymmärrys näihin huumeporukoihin jo kauan aikaisemmin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tarkoitatko, että todella kovaa kaahaavat huumeveikot ovat samassa kategoriassa kuin hiukan epämääräisesti ajavat polkupyöräilijät tai lievästi liikennesääntöjä rikkovat jalankulkijat ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

139 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Uhkailulla ja kiristyksellä aikaansaadun kilpailukykysopimuksen kohtuuttomat lomarahaleikkaukset tuntuvat monen kukkaroissa!!

Ehkäpä me jotka maksemme kaiken, veroprosentti yli 40%, ollaan kyllästytty elättämään jos jonkin sortin joutilasta ja vä... Lue lisää...
Kapitalisti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

23.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image