Oulu

Hiljaisen rukouksen ryhmä ja retriittejä järjestetään Oulussa

Oulu 17.7.2017 15:46
Kaleva

Hiljaisuuden harjoittamisen tueksi alkaa Oulussa hiljaisen rukouksen ryhmä elokuussa  keskiviikkoisin Tuiran kirkolla.

Ryhmä aloittaa 9. elokuuta kello 17.30. Hetki koostuu raamatunluvusta, hiljaisuudesta ja loppurukouksesta. Kyse on tavallaan lyhyestä retriitistä tai kristillisestä meditaatiosta.

Ilmoittautumista ei tarvitse, eikä ryhmä vaadi sitoutumista. Paikalle voi tulla kuka tahansa, jonka elämään sopii juuri silloin viivähtää pieni tovi.

– Hiljainen rukous on asettumista paikoilleen katsellakseen maisemaa, jossa tällä hetkellä on. Se ei vaadi muuta kuin halun pysähtyä hetkeksi. Tarkoituksena ei ole tehdä ihmisestä paremmin öljyttyä ratasta yhteiskunnan koneistossa tai hoitaa kerralla kuntoon kaikkia ongelmia. Hiljaisuus on tie, jolle kuka tahansa voi astua, kuvailee Tuiran seurakunnan pastori Helena Paalanne kristillistä meditaatiota.

Syksyn aikana Oulussa on myös kaksi puolen päivän mittaista retriitti. Hiljaisuuden päivää vietetään 16. syyskuuta kello 12–17 Oulujoen pappilassa ja 24. marraskuuta kello 12–17 Koskelan seurakuntakodissa. Hiljaisuuden päivässä osallistujat sitoutuvat olemaan hiljaa yhdessä. Vaikka päivä tarjoaa paikan olla hiljaa ja rauhoittua, sitä ei suositella akuutissa elämänkriisissä olevalle henkilölle. Molempiin päiviin tulee ilmoittautua ennakkoon.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi aamusta alkaen Pohjois-Karjalassa, Kainuussa, Koillismaalla ja Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Saksalaiset 1940 Oulussa

155 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Harmittaa ja ketuttaa kun meitä eläkeläisiä syyllistetään!

"Aamulehti vastasi tutkija Kimmo Kiljusen mielipidekirjoitukseen Työeläkevakuuttajien antamalla tiedolla. Jutun tiiviste... Lue lisää...
Mikä on eläkevelka?

Jari ja sarjakuvat

Jari

19.4.

Naapurit

19.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image