Oulu

Henkilöauto törmäsi kes­ki­kai­tee­seen nelostiellä Limingassa

Oulu 14.11.2017 7:11 | Päivitetty 14.11.2017 7:53
Kaleva

Henkilöauto suistui ulos tieltä ja törmäsi keskikaiteeseen nelostiellä Limingassa tiistaiaamuna. Autossa ei ollut kuljettajan lisäksi muita ihmisiä. Ensihoito tarkasti kuljettajan paikan päällä. Hän ei loukkaantunut ulosajossa.

Onnettomuus tapahtui Tupoksen eteläpuolella, etelään menevien kaistalla kello 6.50. Onnettomuuden pelastus- ja raivaustyöt haittasivat liikennettä noin tunnin ajan.

Ilmatieteen laitos varoittaa, että ajokeli on Pohjois-Pohjanmaalla huono.

MAINOS

Kommentoi

Taas mennään ja taas tullaan tänne neuvomaan kaikkia muita menijöitä. Säätilan paras puoli puolestaan löytyy siitä, että se "on". Yleiskommentti vielä, lopettakaa tiesuolaus, menee kiertotiet pitkäksi kun herkkä autoni kori vaatii sitä hylkimään. Nytkin selvisi paljonko siitä oli apua...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihan sama varoittaako vai ei. Joillakin sama ajotyyli ja vauhti vuodenajasta, kellonajasta tai kelistä riippumatta. 120 km/h, tiukat ohitukset ja kiilaus toisen eteen, nokka kiinni puskurissa tietenkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Autoilijan tulee tarkkailla keliä ja sopeuttaa nopeus niin että hallitsee auton.
Pohjantiellä näkee joka aamu kaahareita jotka kelistä piittaamatta ohittelee ja ennen Haaransillan liikenne ympyrää kiilaavat jonoon.
Ei ihme että rytisee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä se kuuluu autoilijalle tarkkailla säätä ja ajaa sen mukaan.yllättävän paljon on sattunut oulunseudulla autoilijoille ulosajoja eikä osata kuunnella/katsoa uutisia edellis iltana ja lähteä vaikka vartti aikaisemmin ja sopeuttaa se ajonopeus keliin onko autokoulutus menny hukkaan kun ei osata suomen talvisilla keleillä ajaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vt 22 uusi kaistoitus hieno mutta keskikaide mallia pysäyttävä. Eikö siinä voisi olla vaakajuoksu joka hylkisi siihen osuvaa ajoneuvoa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

7:36
CNN: Vaarallisten siirtolaisnuorten pidätyskeskuksia syytetään epäinhimillisistä oloista USA:ssa
7:00
Kesä on hyvässä ja pahassa uusintojen aikaa – Ola, Topi ja Tapsa 300 vuotta -konsertti kallistuu paremmalle puolelle
7:00
Hitchcock on elokuva, jonka nimen pitäisi olla Alma – ohjaajamestari kuvaa Psykoa, mutta keskiössä on suhde vaimoon
7:00
Näin sujuu Mirja Vehkaperän perheen muutto Brysseliin – "Viimein äiti ehtii töistä illaksi kotiin" Tilaajille
7:00
Tavoitteena 17 metrin rutiinisuoritus – kolmiloikkaaja Simo Lipsanen kuuluu Suomen harvoihin mitalitoivoihin yleisurheilun EM-kisoissa elokuussa
7:00
Kultarannan keskustelut – yteisten asioiden hoitajat ovat hyviä keskustelijoita silloin, kun asiat ovat tarpeeksi suuria Lukijalta
6:30
Kokoomusnuorten vetäjä ottaisi vihreät hallitukseen

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Ahvenanmaan maakunnassa pohjoistuuli on vaarallisen voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa lännen ja luoteen välinen tuuli on vaarallisen voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Keski-Suomen, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa etelätuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Keski-Pohjanmaan maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia itätuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa länsituuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Sadevaroitus: Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Metsäpalovaroitus päättyy tänään klo 6 Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Ahvenanmaan maakunnassa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

264 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Keskusta on ahneuden perikuva. Tämän osoittaa hallituksen ja erityisesti Sipilän toiminta. Köyhiltä ja sairailta leikata... Lue lisää...
KEPU PETTÄÄ AINA

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

22.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image