Oulu

Mainos

Henkilöauto törmäsi kes­ki­kai­tee­seen nelostiellä Limingassa

Oulu 14.11.2017 7:11 | Päivitetty 14.11.2017 7:53
Kaleva

Henkilöauto suistui ulos tieltä ja törmäsi keskikaiteeseen nelostiellä Limingassa tiistaiaamuna. Autossa ei ollut kuljettajan lisäksi muita ihmisiä. Ensihoito tarkasti kuljettajan paikan päällä. Hän ei loukkaantunut ulosajossa.

Onnettomuus tapahtui Tupoksen eteläpuolella, etelään menevien kaistalla kello 6.50. Onnettomuuden pelastus- ja raivaustyöt haittasivat liikennettä noin tunnin ajan.

Ilmatieteen laitos varoittaa, että ajokeli on Pohjois-Pohjanmaalla huono.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Taas mennään ja taas tullaan tänne neuvomaan kaikkia muita menijöitä. Säätilan paras puoli puolestaan löytyy siitä, että se "on". Yleiskommentti vielä, lopettakaa tiesuolaus, menee kiertotiet pitkäksi kun herkkä autoni kori vaatii sitä hylkimään. Nytkin selvisi paljonko siitä oli apua...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihan sama varoittaako vai ei. Joillakin sama ajotyyli ja vauhti vuodenajasta, kellonajasta tai kelistä riippumatta. 120 km/h, tiukat ohitukset ja kiilaus toisen eteen, nokka kiinni puskurissa tietenkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Autoilijan tulee tarkkailla keliä ja sopeuttaa nopeus niin että hallitsee auton.
Pohjantiellä näkee joka aamu kaahareita jotka kelistä piittaamatta ohittelee ja ennen Haaransillan liikenne ympyrää kiilaavat jonoon.
Ei ihme että rytisee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä se kuuluu autoilijalle tarkkailla säätä ja ajaa sen mukaan.yllättävän paljon on sattunut oulunseudulla autoilijoille ulosajoja eikä osata kuunnella/katsoa uutisia edellis iltana ja lähteä vaikka vartti aikaisemmin ja sopeuttaa se ajonopeus keliin onko autokoulutus menny hukkaan kun ei osata suomen talvisilla keleillä ajaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vt 22 uusi kaistoitus hieno mutta keskikaide mallia pysäyttävä. Eikö siinä voisi olla vaakajuoksu joka hylkisi siihen osuvaa ajoneuvoa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumipyryn vuoksi. Ajokeli on huono Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumisateen vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi aamupäivästä alkaen Lapin maakunnassa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Sopeutumiseläkkeet

Sopeutumiseläke on vastikkeetonta sosiaalitukea sellaiselle, joka ei sitä edes tarvitse. Lue lisää...
kaketsun kantalffi

Jari ja sarjakuvat

Jari

19.11.

Naapurit

24.11.

Fingerpori

24.11.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image