Oulu

Cheek esiintyy lauantaina lop­puun­myy­dys­sä Raksilan jäähallissa - kil­pa­jo­not­ta­mi­nen keikalle kiellettiin

Cheekin maanlaajuinen jäähallikiertue saapuu Ouluun lauantaina. Arkistokuva. KUVA: Joel Karppanen
Oulu 17.2.2016 13:15
Silja Aitoaho

Cheekin maanlaajuinen Alpha Omega Tour 2016 -jäähallikiertue saapuu Ouluun lauantaina. Kiertuejärjestäjä Fullsteam on asettanut Cheek-faneille selkeän aikarajan: Raksilan jäähallissa järjestettävään loppuunmyytyyn konserttiin saa tulla jonottamaan vasta kuudelta lauantaiaamuna.

Miksi jonottaa saa vasta kuudelta aamulla, Fullsteamin tiedottaja Johannes Kinnunen?

- Koska vietämme Suomen talvea. Haluamme, että ihmiset tulevat keikalle hyvävointisina eivätkä turhaan palelluta ja sairastuta itseään. Varsinkin kiertueen alussa tammikuussa oli kovia, yli 20 asteen pakkasia. Haluamme tuoda ohjeistuksella maalaisjärkeä mukaan. Toivomme, että ihmiset ymmärtävät tämän. 

Onko tällainen jonotuskielto poikkeuksellinen?

- Ei ole. Olemme antaneet vastaavanlaista ohjeistusta myös esimerkiksi Justin Bieberin tai Elastisen keikoille. Kun puhutaan nuoremman fanikunnan artisteista, haluamme  järjestäjänä tuoda vastuullisuutta mukaan.

- Esimerkiksi Robinin keikoilla on ollut tilanteita, että porukka on ollut siellä päiväkausia jonottamassa. Yleisen turvallisuuden ja henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin kannalta toivomme, että nyt ei tulisi tätä kilpajonottamista.

Mihin aikaan fanit ovat tulleet jonottamaan Cheekin keikoille?

- Innokkaimmat fanit ovat tulleet aamupäivästä. Ei kukaan ole tullut paikalle aamulla kuudelta. Isommat jonot ovat alkaneet tulla viiden aikaan. Jonotus on ollut maltillista ja mukavaa.

Mihin aikaan pitää tulla jonottamaan, että saa paikan eturiviin?

- Keikka on loppuunmyyty, mutta kaikille löytyy hallista paikka. Ja jos sinne eturiviin haluaa, niin varmasti riittää, että tulee paikalle aamupäivästä tai puolenpäivän jälkeenkin.

Konsertin ovet avataan yleisölle kello 18.30, ja Cheek aloittaa noin kaksi tuntia kestävän konserttinsa kello 20.30. Lämmittelijänä toimiva Nikke Ankara nousee lavalle kello 19.45.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (58)

Cheek on tuote, jota vielä sponsoroidaan voimakkaasti, mutta alamäki on myös taattu. Musiikki on enemmän kuin epäonnista puurtamista, ei niissä ole sanomaa tämän ikäiselle ihmiselle. Enkä ymmärrä, kuka löytää ja mitä, mutta silti show halutaan nähdä. Aikansa kutakin, ilmiö tämäkin, mutta myös jotain huolestuttavaa asiassa on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kukaan ei muista tätä keekkiä 10 vuoden kuluttua. Aika sääli, että se mitä tuo sälli edustaa lyö noin hyvin läpi suomessa. Musiikki on kuin sanelua jonkin sävelen tahtiin ja ne sanat ei ole tästä maailmasta. Säälittävää kaikkinensa mutta ilmeisen tuotoisaa kuitenkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sorry vaa ei vuos sitte oo käyny esiintyy paikallisesa baarisa oli nimittäin tauolla....oot tainu uneksia että näkisitte ja tuskimpa että etteks tiä kunka mä oon kaikkihan ME tiedetään toiset ei vaa ns haluis tietää kateuksisaa sorry vaa ei leuhka mun mielestä oon meinaas aika monta keikkaa käyny..cherkkiä tsiigaa no kateus paistaa pärdtä kertoimesta ja jos älyu rahaa tekee mikä siinä kuiteski rehellisin keinoin niin ku toiset eilö toiset tykkää äidistä ja toiset tyttärestä ite voi päättää eikä tartte urputtaa lehtien sivuilla perus luonne oululaisilla kateus....kokeilepa ite samaa vuoden cheek tauolla ei oo oulusa eikä keikolla ollu.....unelmoinu oot varmaan...sinä just

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ostin Hurriganesin abuumin road runner sekä Deivid Bowien ziigy star dust albuumit ehkä sman kuukauden aikana

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

KUKAAN ei omien sanojensa mukaan kuuntele Cheekiä. Vähän niinkuin koko maailman naurunaihe Justin Bieber, josta heitetään läppää aina piirrossarjoja myöten, on maailman tämän hetken kuunnelluin/suosituin artisti. Itse en kuuntele kumpaakaan, mutta jos kuuntelisin, kehtaisin sen myös myöntää. Miksi hävetä omia suosikkejaan? Ehkä siksi että ihmiset sisimmässään tietää että kyseessä on täyttä huttua, mutta eivät mukavuudenhaluisina jaksa nähdä vaivaa löytääkseen itselleen jotain oikeasti miellyttävää musiikkia, vaan tyydytään kuuntelemaan sitä mitä markkinamiehet haluaa että kuunnellaan. Kuka muu muka, häh!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ceekki on kuin seiskalehti. Kukaan ei sitä tilaa mutta kaikki sitä lukee. Ceekkiäkään ei kukaan kuuntele (kun ei kertakaikkiaan pysty) ja silti keikat on loppuunmyytyjä. No aikansa kutakin sano pässi kun päätä leikattiin eli ceekki painuu unholaan muutamassa vuodessa ja tulee uusia ihkuja staroja pikkutyttöjen iloksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yhteenveto keskustelusta: jos et pidä Cheekistä, olet kateellinen hänelle ja hänen saavutuksilleen ;)

En siis voi antaa negatiivista palautetta julkisesti esim. artistista tai vaikkapa tv-ohjelmasta, koska se tarkoittaa vain ja ainoastaan sitä, että olen kateellinen? Kyllä täytyy olla henkisesti köyhä ihminen, jos tälle linjalle lähtee aina, kun joku sattuu olemaan eri mieltä mistä tahansa asiasta.

Kyllä ihmiset haukkuvat ja arvostelevat bändejä, joita itse kuuntelen mutta en kommentoi heille, että ei ole pakko kuunnella, olet vain kateellinen.

Suvussa sattuu olemaan kaksi vähintäänkin yhtä rikasta henkilöä (ihan tavallisia suomalaisjuntteja) kuin Cheeck mutta heitä ei tämä artisti voisi vähempää kiinnostaa. Ai niin, no niiden on pakko olla kuitenkin kateellisia Cheekille ja kaikille muillekin ihmisille, joista ei pidä, ihan vaan sen takia, että ei pidä heistä syystä tai toisesta ;)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eli jos et pidä tästä olet kateellinen? No juu..Miksi olla kateellinen lausujalle? En pidä monesta muustakaan muusikosta ja ei tarkoita että kateellinen olisin, omaan kuitenkin musiikkikorvan joka kertoo tarkasti milloin musiikki on musiikkia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Musiikkityyli, vaatetus, hiukset, korut, lavakoreografia ja käytös kopiotavaraa, jossa ei ole mitään autenttidts. Pelkkä rahantekokone. Mitä tekemistä tällä musiikkilajilla on valkoisen pojan kanssa. Ei mitään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valkoista heterorappia parhaimmillaan oli esim. Raptori - Oi Beibi tai Pääkköset - Eläinrääkkäystä (Tule apuun Anja),

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

mulla oli haneula lävistettynä posken läpi vuonna 77 ja musta tuli ison yrityksen toimari kun opin englannin
sexspilstonin kautta vaikkka I am anarkist

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oon käyny Hesassa, Turussa, Porissa, Tampereella ja Metallicaa kuuntelemassa Tuiskulassa muistaaksensi se lava on Nivalassa jouluna 1984, sekä Moskovassa. Madonnaa ja ainakin 300 ihan perus keikkaa tosiaankin siellä sun täällä.
Esim Lemmyy, Cher, Maikkelia, Hanoita lista on tosiaan loputon...
Ny ikää 54, 2 poikaa ja mukavia yrittäjiä Oulussa... Itse yrittäjänä Espanjassa kun en voi sietää räntäsadetta.
Lasten mummolakin on täällä!! ei valiteta vaan antakaa nuorison olla yhteisöllisisä ja iloita joistain "MEGA TAPAHTUMISTA" mukavaa se on uskokaa tai menkää paikan päälle T. Seppo K

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

mites siellä viikonloppuna, Mä meen Marbellaan kuuteteleen hyvää poppia ja pappia heh ny ny löytty
öööt ja äää

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Älkäähän lapsukaiset surko. Jo ke-aamulla klo 6.01 pääsette jonottamaan. Hyvää konserttia toivotellen

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En Tavis jota et tunne mu te te tulemat käymää koska et asu yksin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (58)

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ruohikkopalojen vaara on suuri Kainuun maakunnassa, seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Taivalkoski ja Kuusamo sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Salla, Kolari, Muonio, Kittilä, Sodankylä ja Pelkosenniemi.

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi ja Kemijärvi. Ruohikkopalojen vaara on suuri Kainuun maakunnassa, seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Taivalkoski ja Kuusamo sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Salla, Kolari, Muonio, Kittilä, Sodankylä ja Pelkosenniemi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

126 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Ulkopaikkakuntalaisten huomioita Oulusta

Mistäpäin Suomea kyseiset henkilöt ovat? Kallioparkki on toimiva muttei todellakaan ole toimivin saati tilavin. Otetaan ... Lue lisää...
BoB

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.5.

Naapurit

21.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image