Oulu

Auran Majan ladut kunnostettu

Oulu 14.4.2008 13:49
Kaleva
Oulussa Auran majan reitit Auran majalta Haapalehtoon ja Auran majalta Saaran tallille sekä koiralatu on kunnostettu maanantai-aamuna. Ladun kunnossapitäjät kertovat, että latu on vielä hyvässä hiihtokunnossa. Reiteillä voi hiihtää sekä perinteisellä tyylillä että luistelutyylillä.

Hiihtämään haluavien kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, sillä ladut ovat hiihdettävässä kunnossa tämän hetken tiedon mukaan vielä muutaman päivän. Kevätaurinko muuttaa olosuhteita nopeasti, joten reiteillä hiihtäessä on syytä noudattaa varovaisuutta.

Latujen reaaliaikainen kunnossapidon seuranta on suljettu tältä keväältä.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Nyt kaikki ne hiihtämään, jotka ovat sitä mieltä, että yhteiskunnan rahoilla pitäs syksyllä tehdä tykkilunta. Näyttää olevan niin, että syksyllä marisevat lumen puutetta ja lopettavat helmikuussa hiihtämisen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jokohan kaupunki hommaa paremmat parkkipaikat jonnekin Heikinharjusta? Todella typerässä ja ahtaassa paikassa luontokoulun kohdalla. Mäen alus vaarallinen, moni hiihtäjä ei pysähdy varoituskolmioista huolimatta ja auto tulee äkkiä mäen takaa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hiihtelishän sittee telläkin Noapanlenkkiim mutta muttiaiset unohtannu lavun aakasun jo maaliskuun alussa. Törkeää touhua kun hiihtäjän täytyypi atu aukasta joka tuiskun jälkeen item mutta syötteelä kyllä kunta on latuja aukomassa ja katuvaloja turhaan polttelemassaa ympäri vuojen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Auralle suuet kiitokset hyvin hoidetusta latuverkosta. Ollut kunnossa marraskuusta asti, vaikka monet mopoilijat kävelijät, koiran kanssa ja ilman ovat yrittäneet vahingoittaa latupohjia. Toivottavasti yöpakkaset pitävät latupohjat vielä kunnossa ja kävelijät pysyvät pyöräteillä ja luonnonpoluilla

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Todella hieonoa toimintaa Auralta kun pitää hiihtourat kunnossa, on pitänyt marraskuusta asti. Sopii esimerkiksi laajemminkin. Kunhan vaan kävelijät, mopot ja muut osaisivat pysyä pois reiteiltä niin, että hiihtokausi yöpakkastenkin avulla jatkuisi. Alkutalvesta nämä häiriköt pilasivat reittien pohjia. Luonnonpolkuja riiittää koirillle ja muille

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo on se kiva katsoa kalenteria kun vappuun on kaksi viikkoa ja ulkona on täysi talvi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikä kevätaurinko? Kuka houraa, toimittajako vai latujen kunnossa pitäjäkö? Eihän kevätaurinkoa ole näkynyt viikkokausiin ja ne mahdolliset puolen tunnin pilkistykset pilven raosta nyt eivät mitään sulata mihinkään. Tällä menolla hiihdetään vielä äitienpäivänäkin täysillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari, Pelkosenniemi ja Savukoski. Ruohikkopalojen vaara on suuri Pohjois-Lapissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä ja Sodankylä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

124 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta

Jotkut hulluimmat syyttävät Mannerheimiä vankileirien olosuhteista. Hänhän lähti Suomesta 1.6.1918, ja palasi loppuvuonn... Lue lisää...
Ulkomailla

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

26.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image