Oulu

Mainos

6Aika-strategia valittiin Suomen kär­ki­hank­keek­si EU:n ko­hee­sio­po­li­tii­kas­sa

Oulu 13.2.2018 22:43
Kaleva

Oulun, Espoon, Helsingin, Tampereen, Turun ja Vantaan 6Aika-strategia on valittu Suomen kärkihankkeeksi EU:n koheesiopolitiikan 30. juhlavuoteen.

Tämän uskotaan tuovan runsaasti kansainvälistä näkyvyyttä kaupunkien yhteiselle strategialle ja hankkeille. 6Aika-projektissa toteutetaan pilotti- ja kokeiluhankkeita osallistujakaupunkien alueilla.

Oulussa koordinoidaan kansallista Avoimet innovaatioalustat –hanketta, jossa rakennetaan yrityksille kehitysympäristökä. Oulussa toteutetaan projekteja muun muassa BusinessOulussa, Oulun kaupungilla, Oulun yliopistossa ja Oulun ammattikorkeakoulussa.

6Aika näkyy Suomen ainoana edustajana Euroopan komission viestintäkampanjassa, johon komissio kerää jäsenmaiden huippuhankkeet. 6Aika-strategiassa on jatkuvasti käynnissä noin 30 kehityshanketta. Hankkeiden aihepiirit vaihtelevat oppimisesta liikkumiseen, kiertotaloudesta terveydenhoitoon ja pelialaan. Kokonaisuuteen kuuluvat myös työllisyyshankkeet.

6Aika-strategia on osa Suomen rakennerahasto-ohjelman Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 toteutusta ja samalla osa EU:n Kestävän kaupunkikehittämisen tavoitetta.

MAINOS
Mainos

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Sipilän mahdoton työllisyystavoite toteutuu !

Huonoin hallitus ikinä. Takinkäääntäjiä ja valehtelijoita. Tempputyöllistämisellä ja mailmantalouden nousulla saavutettu... Lue lisää...
vempula porukkaa

Jari ja sarjakuvat

Jari

25.2.

Naapurit

24.2.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image