Oulu

6Aika-strategia valittiin Suomen kär­ki­hank­keek­si EU:n ko­hee­sio­po­li­tii­kas­sa

Oulu 13.2.2018 22:43
Kaleva

Oulun, Espoon, Helsingin, Tampereen, Turun ja Vantaan 6Aika-strategia on valittu Suomen kärkihankkeeksi EU:n koheesiopolitiikan 30. juhlavuoteen.

Tämän uskotaan tuovan runsaasti kansainvälistä näkyvyyttä kaupunkien yhteiselle strategialle ja hankkeille. 6Aika-projektissa toteutetaan pilotti- ja kokeiluhankkeita osallistujakaupunkien alueilla.

Oulussa koordinoidaan kansallista Avoimet innovaatioalustat –hanketta, jossa rakennetaan yrityksille kehitysympäristökä. Oulussa toteutetaan projekteja muun muassa BusinessOulussa, Oulun kaupungilla, Oulun yliopistossa ja Oulun ammattikorkeakoulussa.

6Aika näkyy Suomen ainoana edustajana Euroopan komission viestintäkampanjassa, johon komissio kerää jäsenmaiden huippuhankkeet. 6Aika-strategiassa on jatkuvasti käynnissä noin 30 kehityshanketta. Hankkeiden aihepiirit vaihtelevat oppimisesta liikkumiseen, kiertotaloudesta terveydenhoitoon ja pelialaan. Kokonaisuuteen kuuluvat myös työllisyyshankkeet.

6Aika-strategia on osa Suomen rakennerahasto-ohjelman Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 toteutusta ja samalla osa EU:n Kestävän kaupunkikehittämisen tavoitetta.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa koko maassa lukuun ottamatta Utsjoen, Inarin ja Enontekiön kuntia. Ruohikkopalojen vaara on suuri Pohjois-Lapissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta

112 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Tietoja lennon MH17 alasampumisen tutkinnasta

Ota rauhallisemmin. Älä stressaa niin paljon, vaikka muut näkevätkin todellisuuden oman todellisuutesi peilikuvana. Kiel... Lue lisää...
Lähimmäinen

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

26.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image