Mainos

In­hi­mil­li­syyt­tä valtuustoon

Vaalipuheet 11.10.2012 9:39
Anne Snellman

Olen ehdokkaana perussuomalaisten listalla, sillä puolue on aidosti pienen ihmisen puolella keskittyen vain ja ainoastaan ajamaan kansalaisten asioita kansalaisten parhaaksi. Vaaliteemoikseni olen nostanut seuraavat asiat.

Lähipalvelut tulee turvata ja niitä tulee kehittää tasapuolisesti uuden Oulun alueella. Palveluissa pitää siirtyä enenevässä määrin ennaltaehkäisevän ja moniammatillisen työotteen suuntaan.

Ennaltaehkäisevä työ on inhimillisempää kuin korjaava työ, ja tulee lisäksi paljon halvemmaksi.
Uuden Oulun mielenterveyspalveluiden kehittyessä enemmän avohoitopainotteisiksi, tulee kuitenkin huolehtia myös sairaansijojen saatavuudesta tarpeen tullen.

Nuorisotyöttömyys pitää saada laskuun pyrkimällä kehittämään Oulun elinkeinoelämää yhdessä BusinessOulun kanssa. Nuorisotyöttömyyden alentamisella voidaan ehkäistä nuorten syrjäytymistä, joka on huolestuttavasti lisääntynyt Oulussa.

Syrjäytymisen vastaisessa taistelussa keskeistä on tietenkin myös se, että mielenterveyspalveluiden saatavuuden on toimittava.

Joukkoliikennettä tulee todellakin kehittää, jotta palvelut ja työpaikat olisivat saavutettavissa sujuvasti linja-autolla. Uusi joukkoliikennelaki tuli voimaan 3.12.2009. Nykyinen siirtymäajan sopimuksiin perustuva liikenne päättyy 2014–17. Tällä hetkellä tehdään Oulun seudun joukkoliikenteen palvelutaso- ja linjastosuunnitelmaa.


Mielestäni joukkoliikenteen tulisi olla edullista ja sujuvaa, jotta se olisi todellinen vaihtoehto yksityisautoilulle. Joukkoliikennettä tulee kehittää myös uuden Oulun keskustan ulkopuolella, jotta verkosto-Oulua voidaan kehittää.
Kaiken kaikkiaan kaiken päätöksenteon tulisi olla inhimillistä ja oikeudenmukaista!

Anne Snellman
filosofian tohtori
kunnanvaltuutettu
uuden Oulun
yhdistymishallituksen jäsen
kunnallisvaaliehdokas (ps.)
Oulunsalo

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS
Mainos

Kommentoi

Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Sipilän mahdoton työllisyystavoite toteutuu !

Tämä on hyvä uutinen kaikille muille kuin SDP:lle ja vassareille. Heidän suosionsa perustuu täysin politikointiin ja asi... Lue lisää...
Hyvä Juha!

Jari ja sarjakuvat

Jari

25.2.

Naapurit

24.2.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image