Kulttuuri

Uusin Charlie Hebdo -numero tulossa myyntiin Suomessa

Kulttuuri 26.2.2015 13:47
Johanna Juupaluoma

Keskiviikkona Ranskassa ilmestynyttä Charlie Hebdo -pilalehden helmikuun numeroa tulee myyntiin myös Suomessa. Etupäässä Helsingissä toimiva Rosebud-kirjakauppa on tilannut myyntiin muutaman sadan kappaleen erän, joka saapuu Suomeen ensi viikon alussa.

Kirjakauppa on myynyt lähes loppuun saamansa erän tammikuussa terroristi-iskun jälkeen julkaistua numeroa. Lehteä on tilattu ympäri Suomea.

– Lehden tilaaminen on näkynyt selvästi verkkomyynnissä. Nyt melkein kaikki on mennyt, emmekä ole päättäneet tilaammeko lisää. Emme me kuitenkaan tyhjää hyllyä pidetä. Jos asiakkaat kysyvät, tottakai tilaamme sitä heti lisää, toteaa kirjakauppias Iida Simes.

Alkuvaikeuksien jälkeen Rosebud yhdessä Turun Sarjakuvakaupan kanssa saivat tilattua lopulta yli kahdentuhannen kappaleen erän Lehtipisteen kautta. Kirjakaupat yrittivät tilata lehteä aluksi suoraan Ranskasta, mutta se kaatui muun muassa liian pitkiin toimitusaikoihin.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Tämä osoittaa miten tyhmiä ihmiset ovat. Pilalehti ei ole sananvapauden symboli eikä sen edistäjä. Vaan oikemminkin huonotapainen ja riidan haluinen. Jota voi verrata pilalle passattuu kakaraan, joka muita haukkuessaan saa isoilta pojilta selkäsaunan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siis Suomeenkin nämä yltiöpäiset pilkkaajat haluavat näitä muslimien iskuja. Joillekin varmasti se sopii.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä ja Savukoski.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

214 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Antti Rinteen aika

Ei demareita kiinnosta miten Suomen käy. Näkeehän sen Rinteen katteettomissa lupauksissa. Valta se on mikä kiinnostaa. ... Lue lisää...
Sossunsetä

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.5.

Naapurit

22.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image