Kulttuuri

Tangotanssin maa­il­man­mes­ta­ruus Pirkanmaalle

Kulttuuri 9.7.2005 19:57 | Päivitetty 9.7.2005 20:01
STT

Seinäjoen Tangomarkkinoilla järjestetyn suomalaisen tangotanssin maailmanmestaruus meni Pirkanmaan kilpaparille Frans Kärjelle ja Johanna Lahtiselle. Kärki ja Lahtinen voittivat kilpailun myös viime vuonna. Hopeatila meni niin ikään viime vuoden kakkosille, helsinkiläiselle Harri Kuusistolle ja vantaalaiselle Tarja Hassille. Pronssille tanssivat Asko Saari Vuorentaustalta ja Auli Leppänen Tampereelta. Maailmanmestaruuskilpailuihin osallistui 16 kilpaparia.

Frans Kärki ja Johanna Lahtinen voittivat myös Lavatangon SM-kilpailun yleisen sarjan. Toiseksi ylsivät kyröskoskelainen Ari Vaskelainen ja Eija Puranen Ikaalisista. Pronssille sijoittuivat Heikki Teljamo Vantaalta ja Heidi Pohjola Tampereelta. Kilpailuun osallistui 58 tanssiparia.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä, Savukoski ja Enontekiö.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

285 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

mölisevät lapset linja-autoissa

Eikös ne lasten äänet ole niitä elämisen ääniä aidoimmillaan? Pipo kiristyy ja naama muuttuu norsun takapuoleksi vasta ... Lue lisää...
mirko

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

24.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image