Kulttuuri

Mainos

Tangotanssin maa­il­man­mes­ta­ruus Pirkanmaalle

Kulttuuri 9.7.2005 19:57 | Päivitetty 9.7.2005 20:01
STT

Seinäjoen Tangomarkkinoilla järjestetyn suomalaisen tangotanssin maailmanmestaruus meni Pirkanmaan kilpaparille Frans Kärjelle ja Johanna Lahtiselle. Kärki ja Lahtinen voittivat kilpailun myös viime vuonna. Hopeatila meni niin ikään viime vuoden kakkosille, helsinkiläiselle Harri Kuusistolle ja vantaalaiselle Tarja Hassille. Pronssille tanssivat Asko Saari Vuorentaustalta ja Auli Leppänen Tampereelta. Maailmanmestaruuskilpailuihin osallistui 16 kilpaparia.

Frans Kärki ja Johanna Lahtinen voittivat myös Lavatangon SM-kilpailun yleisen sarjan. Toiseksi ylsivät kyröskoskelainen Ari Vaskelainen ja Eija Puranen Ikaalisista. Pronssille sijoittuivat Heikki Teljamo Vantaalta ja Heidi Pohjola Tampereelta. Kilpailuun osallistui 58 tanssiparia.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS
Mainos

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi. Ajokeli on huono aluksi Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Muonio ja Kittilä lumisateen ja pöllyävän lumen vuoksi. Ajokeli on huono maan pohjois- ja itäosassa sekä Ahvenanmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Lopettakaa jo Väyrysen kannattajat

259 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eri ikäluokkien kulutusmahdollisuudet ja -tottumukset

Mainitsemaasi miesten keski-eläkettä 2100€/kk saa tällä hetkellä alle 10% mies eläkeläisistä. 8% jos kohtuu tarkkoja oll... Lue lisää...
Taas tätä...

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.1.

Naapurit

24.1.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image