Kulttuuri

Syöpäsairaat nuoret rakastuvat elokuvassa, jonka nimikin on kaunis: Tähtiin kirjoitettu virhe

Gus (Ansel Elgort) ja Hazel (Shailene Woodley) rakastuvat syöpäsairaiden tukiryhmässä herkässä Tähtiin kirjoitettu virhe -elokuvassa. KUVA: James Bridges
Kulttuuri 8.7.2018 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee kolme päivän kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Tähtiin kirjoitettu virhe

****John Greenin menestysromaaniin pohjautuvaa nuoruudenkuvausta voi haukkua nyyhkytarinaksi, mutta tosipaikan tullen se juhlii elämää. Shailene Woodley ja Ansel Elgort ovat Hazel ja Gus: kaksi nuorta syöpäsairaiden tukiryhmässä, joita sairauskokemuksen lisäksi yhdistää rehellisyys. Heille sopivaan, kursailemattomaan tapaan elokuvakin herkistyy. Hazelin suosikkikirjan myötä päästään reissaamaan Amsterdamiin. (USA 2014)

Ava sunnuntai 8.7. klo 21.00

Winter’s Bone

****Debra Granikin elokuvassa nuoruus on toisenlaista taistelua. Karusta perhetarinasta on scifi kaukana, mutta Jennifer Lawrence sai täydellistä valmennusta Nälkäpelin sankaritöihin. Ree Dolly joutuu 17-vuotiaana joutuu kantamaan vastuun koko perheestä, kun vanhemmista ei siihen ole. Keskilännen vuoriseuduilla kohdataan sitä pettynyttä kansaa, joka taannoin erehtyi panemaan toivonsa miljardööri Donald Trumpiin. (USA 2010)

Sub sunnuntai 8.7. klo 21.00

Härmä

***Jo Tauno Palo karautti pohjalaistarinassa hevosella kuin lännenmies ikään. JP Siilin elokuva jatkaa samassa hengessä. Väkevien perustunteiden draamassa häjyt rellestävät lakeuksilla ja väkivalta kuristaa yhteisöä. Mikko Leppilampi yllättää tuliluontoisena Eskona, jonka kunnialle isäukon perintösuunnitelmat ja kilpakosinnat käyvät. Lauri Tiilikainen on kunnon veli Matti ja Pamela Tola asianmukaisen vaalea Aino. (Suomi 2012)

TV1 sunnuntai 8.7. klo 21.05

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa erittäin tukalaa hellettä Lapissa ja tukalaa hellettä muualla maassa.

Metsäpalovaroitus on voimassa koko maassa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

261 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Arvokeskustelua köyhyydestä

Hyvä kirjoitus. Hyviä esimerkkejä siitä, miten työstä on tehty ahdistavaa on kotisairaanhoitajat ja siivoajat, joiden ty... Lue lisää...
Liian suuret alueet ...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

19.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image