Kulttuuri

Ranskan kulttuuriväki osoittaa tukeaan Charlie Hebdolle

Kulttuuri 16.1.2015 11:21 | Päivitetty 16.1.2015 12:13
STT

Ranskalaiset kulttuuritoimijat ovat ryhtyneet tukitoimiin terrori-iskun kohteeksi joutuneen satiirilehti Charlie Hebdon auttamiseksi.

ArtNewspaper -kulttuurilehden mukaan tammi-helmikuun vaihteessa pidettävän Angoulemen sarjakuvafestivaalin järjestäjät ovat perustaneet uuden sananvapauden Charlie-palkinnon lehden kunniaksi. Pariisin kaupunki puolestaan aikoo perustaa kansainvälisen kuvitusfestivaalin kuolleiden piirtäjien muistoksi. Lisäksi Pompidou-keskuksessa on avattu ylimääräinen erikoisnäyttely Charlie Mensuel -sarjakuvalehdestä, jolta Charlie Hebdo otti inspiraation nimeensä.

Jo aiemmin kulttuuriministeri Fleur Pellerin lupasi Charlie Hebdolle miljoonan euron avustuksen ja sanoi ministeriön muuttavan lainsäädäntöä, joka estää satiirilehtiä saamasta valtiontukia.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä, Savukoski ja Enontekiö.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

286 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

mölisevät lapset linja-autoissa

Eikös ne lasten äänet ole niitä elämisen ääniä aidoimmillaan? Pipo kiristyy ja naama muuttuu norsun takapuoleksi vasta ... Lue lisää...
mirko

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

24.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image