Kulttuuri

Mainos

Pohjois-Pohjanmaan eKirjastosta löytyy myös lehtiä ja soitto-opetusta

Kulttuuri 11.1.2018 14:32
Kaleva

Pohjois-Pohjanmaan alueellinen eKirjasto aloitti toimintansa tämän vuoden alussa. Tavoitteena on tuottaa samat e-aineistopalvelut kunnasta riippumatta.

Yhteisen eKirjaston ensimmäinen vaihe toteutettiin syksyllä 2017. Sen seurauksena kaikkien Pohjois-Pohjanmaan kuntien e-aineistopalvelut laajenivat. Alueellisen eKirjaston toinen vaihe toteutetaan tänä vuonna, ja sitä varten on haettu hankerahoitusta.

Asiakkaiden käytössä on muun muassa aikakauslehtiä, sekä laulu- ja soitinopetuskursseja. Aineistoissa on myös kirjastokohtaisia eroja.

Pohjois-Pohjanmaan kirjastot tarjoavat asiakkailleen e-kirjojen lisäksi seuraavia e-aineistopalveluita:

Emagz
140 suomalaista aikakauslehteä. Käytettävissä kirjaston asiakaskoneilla ja omalla laitteella kirjastojen langattomissa asiakasverkoissa.

Epress
Yli 200 suomalaista sanomalehteä. Käytettävissä kirjaston asiakaskoneilla ja omalla laitteella kirjastojen langattomissa asiakasverkoissa.

Flipster
50 englanninkielistä aikakauslehteä. Käytettävissä kirjaston asiakaskoneilla ja kirjaston ulkopuolella omalla laitteella sekä Flipster-mobiilisovelluksella kirjautumalla palveluun kirjastokortin numerolla.

PressReader
Sanoma- ja aikakauslehtiä ympäri maailman 60 eri kielellä. Käytettävissä kirjaston asiakaskoneilla ja PressReader-mobiilisovelluksella kirjastojen langattomissa asiakasverkoissa. Kirjaston langattoman verkon ulkopuolella palvelua voi käyttää myös kaksi vuorokautta verkosta poistumisen jälkeen.

Redfox
Sanakirja 41 kielellä. Kielenopetusmateriaalia ja kielioppiaineistoja kahdeksalla kielellä. Käytettävissä kirjaston asiakaskoneilla ja kirjaston ulkopuolella kirjastosta riippuen kirjautumalla kirjastokortin numerolla tai kirjastosta saatavilla tunnuksilla.

Rockway
Soitonopetuksen verkkopalvelu, yli 70 kurssia. Käyttö kirjautumalla palveluun kirjastokortin numerolla.

Naxos
Klassisen musiikin kuuntelupalvelu, yli 100 000 levyä musiikkia. Käytettävissä kirjaston asiakaskoneilla ja kirjaston ulkopuolella kirjautumalla palveluun kirjastokortin numerolla.

Naxos Jazz
Jazzmusiikin kuuntelupalvelu, yli 10 000 levyä musiikkia. Käytettävissä kirjaston asiakaskoneilla ja kirjaston ulkopuolella kirjautumalla palveluun kirjastokortin numerolla.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Linnanmaan prisman parkkialue, sakot!

Homma on mennyt tuohon, koska viereisten talojen asukkaat/ heidän vieraansa ovat vallanneet Prisman parkkipaikan yötä-pä... Lue lisää...
Aivan oikea päätös

Jari ja sarjakuvat

Jari

18.3.

Naapurit

19.3.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image