Kulttuuri

Mainos

Oulun lasten ja nuorten teat­te­ri­fes­ti­vaa­li järjestetään toukokuussa jo 37. kerran

Oulun teatterissa vietetään lasten ja nuorten teatterifestivaalia toukokuussa. KUVA: Leinonen Jukka
Kulttuuri 21.2.2018 23:04
Kaleva

Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaali järjestetään 2.-5. toukokuuta. Festivaali järjestetään nyt jo 37. kerran. 

Neljäpäiväinen festivaali koostuu kaikkiaan 17 eri esityksestä. Ohjelmistossa on mukana sirkusesityksiä, näytelmiä, balettia, musiikkia sekä seikkailua teatterissa.

Omasta ohjelmistostaan Oulun teatteri tarjoaa festivaaliyleisölle Muumien Näkymätön lapsi -näytelmän, joka saa ensi-iltansa 16. maaliskuuta. Perheen pienimmille on luvassa vauvateatteriesitys Satu meni saunaan. Myös nuorten näyttämö pääsee jälleen näyttämään taitonsa ja osaamisensa, kun ryhmä tarttuu Hamletiin.

Koko perheelle on luvassa ohjelmaa Ihme ja kumma -lastenkonsertin merkeissä. Lisäksi festivaaleilla järjestetään teatteriseikkailu ja Hyvät pahat pelit -tapahtuma, jossa testataan pelialan uusia tuulia.

Omien esitysten lisäksi ohjelmassa nähdään vierailijoita. Oululainen Balettikoulu Sinikello esittää Oulussa lapsuutensa viettäneestä prinsessasta kertovan baletin.

Festivaaleilla nähdään myös nykysirkusryhmä Race Horse Companyn uusi lastenteos Ympäri ämpäri, joka on kertomus sirkusseurueen elämästä. Lisää sirkustaidetta tuovat myös Circo Aereo & Thom Monckton esityksellään The Artist. 

Lisäksi ohjelmistossa on luvassa Linnateatterin parivaljakko Tatu ja Patu työn touhussa, Aurinkobaletin Kaunotar ja peto, Kajaanin kaupunginteatterin Vihreän Vihtametsän uutisia ja Heijastimien Valomatka. Mukana on myös Tanssiteatteri Raatikon Pottuwarvas lomailee, Zoomwoozin futuristinen esitys 2062, Kulttuurikoneen Maahanmuuttajan poika, TaikaBoxin Iänikuinen tietäjä sekä Kansallisteatterin Hölmöläiset.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Mainos
Mainos

Uutisvirta

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Linnanmaan prisman parkkialue, sakot!

Homma on mennyt tuohon, koska viereisten talojen asukkaat/ heidän vieraansa ovat vallanneet Prisman parkkipaikan yötä-pä... Lue lisää...
Aivan oikea päätös

Jari ja sarjakuvat

Jari

18.3.

Naapurit

19.3.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image