Kulttuuri

Oulun alueellisesta kat­sel­muk­ses­ta valittiin neljä ryhmää nuorten val­ta­kun­nal­li­seen Sounds-tapahtumaan

Kulttuuri 26.2.2018 14:39
Kaleva

Neljä ryhmää pääsi Oulun alueellisesta katselmuksesta valtakunnalliseen Nuori kulttuuri -toiminnan Sounds-tapahtumaan. Jatkoon päässeet ryhmät ovat Madetojan musiikkilukion Loopers, The Blue Zephyr, The Habaneras ja Huiluyhtye Fortissimo Kuusamosta. 

Ryhmät valittiin kaikkiaan yhdentoista ryhmän joukosta. 

Oulun alueelliseen katselmukseen pystyivät osallistumaan ilman esikarsintaa kaikki 1998–2008 -syntyneiden nuorten vähintään kolmihenkiset yhtyeet. Osallistua eivät voineet nuoret, jotka saavat pääasiallisen toimeentulonsa musiikista, ovat musiikin ammatillisessa koulutuksessa tai ovat suorittaneet musiikin ammatillisen tutkinnon. Tyylilajit katselmuksessa olivat klassinen musiikki, kansanmusiikki ja rytmimusiikki. Esityksen pituus sai olla enintään 10 minuuttia.

Valtakunnallinen Sounds-tapahtuma järjestetään Mikkelissä 25.-27. toukokuuta. Sounds on valtakunnallinen musiikkikatselmus, jossa nuoret pääsevät esiintymään, seuraamaan toisten ryhmien esityksiä ja oppimaan työpajoissa. Esiintyjät valitaan alueellisissa katselmuksissa.

Oulun tapahtuman järjesti Oulun kaupungin nuorisopalvelut.

MAINOS

Kommentoi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Uudenmaan, Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa etelätuuli on voimakasta aamupäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia itätuuli on voimakasta iltapäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa länsituuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Sadevaroitus: Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa aamusta alkaen runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa voi sataa rankasti, yli 20 mm tunnissa. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

280 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Keskusta on ahneuden perikuva. Tämän osoittaa hallituksen ja erityisesti Sipilän toiminta. Köyhiltä ja sairailta leikata... Lue lisää...
KEPU PETTÄÄ AINA

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

22.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image