Kulttuuri

Kyösti Mäkimattila kruunattiin tan­go­ku­nin­kaak­si Seinäjoella

Kulttuuri 13.7.2013 23:22
STT

Kyösti Mäkimattila on Suomen uusi tangokuningas. 37-vuotias turkulainen kruunattiin Seinäjoen Tangomarkkinoilla myöhään lauantai-illalla. Toiseksi sijoittui Leif Lindeman.

Finaalin viimeisellä kierroksella kilpailijat lauloivat kappaleen Siks oon mä suruinen duettona tangokuningatar Heidi Pakarisen kanssa.

Aiemmilla kierroksilla Mäkimattila lauloi kappaleet Jos minut vielä kohtaat ja Täysikuu.

Kyösti Mäkimattila osallistui Tangomarkkinoille ensimmäisen kerran.

Kuudesta kilpailijasta kaksi pääsi viimeiselle kierrokselle. Toiselle kierrokselle selvisivät yleisöäänestyksessä myös Teo Turunen ja Kalle Jussila. Kaksi muuta finalistia olivat Tero Heikari ja Marko "Bablo" Junnilainen.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (33)

HYVÄ KYÖSTI!!! Voitit miesten finaalin kuin toivoimme täällä ja Heidi voiti , samaa toivoimme täällä Mustasaaressa ,Vaasan kupeessa. Jatka samaan tahtiin ja pökkyä pesään .OLET Ensinmäinen joka on samanlainen. tulkitsia kuin Sauli Lehtonen . HYVÄ HYVÄ JA ONNITTELEMME TÄÄLLÄ SUURELLA JOUKOLLA KYÖSTI!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Auraviihde on sanonut sanansa.Suomi on saanut uuden tangokuninkaan ja valtakunnassa kaikki hyvin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Paras Ihminen" voitti ja se oli tuomareiden päätös ja siihen on tyytyminen!"Itkuiikat"ne märisee jotka ei ymmärrä mitä tuomareiden sana merkitsee-päätös tehty ja se pitää,pulinat pois!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä tangokuninkaassa pitää olla ryhtiä ja karismaakin. Voittaja oli komea, lauloi puhtaasti ja edustuskamaa Pakarisen rinnalla. Leifillä on vielä aikaa miehistyä. Tunteellinen hän on, mutta hiukan vielä hallitsematon sanomsissaan ja laulukaan ei pysynyt ihan kohdillaan koko aikaa. Sanan loput hiipuivat toisin kuin voittajalla, joka lauloi varmasti ja puhtaasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuomaristo pilasi molemmat kilpailut. Milloin näitä itseään täynnä olevista tuomareista päästäisiin eroon. Kanavaa pitää kääntää kun Vainio vääntää niitä surkeita riimejään ja tämä Ylen karvapää on kanssa tosi ärsyttävän näköinen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sovittu juttu. Hyvin ohutääninen mies voitti. Paras ei voittanut .
Leif oli selvästi parempiääninen laulaja,mutta sitkeä yrittäjä palkittiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lauluääni ei ole Leiffilllä mitenkään erinomainen vain ainoastaan edustamansa yhteisön mielestä.
Jos osaa laulaa niin osaa laulaa, mitkään vähemmmistöäänien narisijat eivät vie kunniaa voittajalta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Leif Lindeman oli paras, koska hänen tunteelliset tulkintansa ja ylivoimaisesti paras lauluääni oli myös yleisön suosikki 41 %:n murskaäänillä. Seuraavaksi paras jäi yleisöäänestyksessä kauas taakse hyvin vaatimattomalla äänimäärällä.
Tuomaristossa istuu AXR Music-tuotantoyhtiön tuotantojohtaja Ilkka Vainio joten Ile kavereineen valitsee kilpailijat ja voittajat kuten jo torstain kuningatarkilpailussa. Ilkan AXR Music-yhtiön listoilla oleva voitti. Likaista tuomaripeliä.
YLE rahastaa äänetyksellä mutta yleisöäänillä ei ole merkitystä koska voittaja on selvillä jo etukäteen. Miten YLE voi tukea veronmaksajien rahoilla vain yhtä tuotantoyhtiötä joka sanelee kilpailun voittajat! Hävettää!
Kuningatar pitää jatkossa valita samana iltana kuin kuningaskin. Nyt naiset on asetettu alempiarvoiseen asemaan, ikään kuin keittiön puolelle. Tasa-arvoa tässäkin pelissä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Leiffi voittaa ensi vuonna. Eikö ne niin kauan yritä, että saavat sen voiton.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paras voitti, Leif oli liiaksi teennäisen flirttaileva, siirappinen, en tykännyt

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Leifin laulu oli sielutonta ja voimatonta. Ja se Hernandon salaisuus oli kyllä ihan floppi ja tekopirteä. Laulaa kyllä nuotilleen, mutta ei sydämestään. Ei se, että laulun jälkeen kyynelehtii, vielä tarkoita että laulaisi oikeasti tunteella. Ehdottomasti oikealle meni voitto :) Leifin tilalta olisin ottanut Teo Turusen...sori vaan :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

..kyllä Leifin laulu oli aitoa ja tunteellista, aito hymy hänellä. Kolkko kolsu kylmä oli tämä voittaja,vaikka ääntäkin löytyi, mutta ei tunnetta. Ei tämä nyt ihan oikein mennyt! Niinkuin joku jo sanoi, vaihtoon koko tuomaristo, ja kunnon musiikin ammattilaisia kehiin. Ei toimittajat ja sanoittajat ole niitä parhaita, eikä ehkä entiset tangokuninkaallisetkaan. Vaihtakaa tai mielenkiinto loppuu. Rasismia ei kannattaisi harjoittaa musiikin saralla... vai oliko se sitä? Tällä romanilla oli pehmeä, ihana ääni, ei niin romanimainenkaan, vaan persoonallinen omansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Äläs nyt. Oli se Leif minunkin suosikkini eiliseen iltaan saakka. Jos hermo ei kestä tuollaisessa paikassa, niin voitto menee sitte ohi. Eilinen oli floppi häneltä ja se siitä. Lisäksi tässä pitäis muistaa myös se, että paljon tapahtuu kulissien takana eli ei me oikeasti tiedetä kaikkia syitä kenenkin voittoon :) Tämä on vain pelin henki noissa kisoissa. Edelleen eilisen suorituksen perusteella oikea voitti :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Leif paras, tunteellinen ja aidosti tangokuningas ainesta ja mikä ulkonäkö ja sydämellisyys. Valittu kunkku lie "ostettu" ennakkoon - mene ja tiedä mutta paha maku jäi suuhun. Kiitos riittää ja yle ja me veromarkoista maksamme vielä viulut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Leif olis ollut oikea tangokuningas, hänessä on todellista lavakarismaa, mikä valloittava hymy vielä. Toivottavasti yleisö palkitsee suurella joukolla hänen esiintymisensä,missä hän esiintyykin!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuomarit hokevat, kuinka kansa tietää ja sitten valinta päin honkia. Raivostuttaa näin maallikkonakin, korvalla kun kuuntelee?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (33)

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä ja Savukoski.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

230 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Porvarihallituksen lomarahaleikkauksien antia!!, jopa 700 euroa kesässä - JHL: ”Moni pienituloinen perhe on menettänyt monta lomamatkamahdollisuutta”

Jos 30 % lomarahasta on 700 euroa, ei todellakaan ole enää kysymys pienituloisesta. Siihen kun pitää olla noin 4200 euro... Lue lisää...
Kuka vei nimimerkin

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.5.

Naapurit

23.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image