Kulttuuri

Il­ma­ki­ta­ra­ki­san il­moit­tau­tu­mi­nen alkoi, järjestäjät kaipaavat lisää suo­ma­lais­vä­riä

Viime vuonna mestariksi tilutteli venäläinen Kereel "Your Daddy" Blumenkrants. KUVA: Pekka Peura
Kulttuuri 24.5.2016 10:00
Kaleva

Ilmakitaransoiton MM-kisat järjestetään tänä vuonna Oulussa jo 21. kerran. Ilmakitaran kolmas vuosikymmen avataan Oulun juhlaviikoilla 24.-26. elokuuta.

Tapahtuma huipentuu tuttuun tapaan Rotuaarilla järjestettävään pääsymaksuttomaan ja kaikille avoimeen MM-finaaliin. Tapahtuman juontaa viime vuosien tapaan yhdysvaltalainen ilmakitaraguru Dan ”Björn Türoque” Crane

Suomalaisille ainoa mahdollisuus finaaliin pääsyyn on Oulussa järjestettävä Mustien hevosten karsinta. Viime vuosina osallistujista vain pieni osa on ollut Suomesta. Sen sijaan karsinnoissa parhaiten menestyneet ilmakitaristit ovat tullet Yhdysvalloista, Japanista ja Keski-Euroopasta.

Mustien hevosten karsinnan ilmoittautuminen alkaa tänään ja ilmoittautua voi elokuun kahdeksanteen päivään saakka. Mustat hevoset taistelevat finaalipaikasta 45 Specialissa 25. elokuuta. Karsinnan parhaimmisto pääsee kilpailemaan hallitsevaa maailmanmestaria, venäläistä Kereel ”Your Daddy” Blumenkrantsia ja kansallisten kisojen voittajia vastaan.

Ilmakitaran kansalliset kilpailut ovat jo alkaneet ympäri maailmaa. Kansalliset mestarit pääsevät osallistumaan suoraan elokuussa järjestettävään finaaliin. 

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Soittotaidottomat ääliöt pääsee taas rankisteleen yleisön edessä. Kummat ovat pösilömpiä, ränkistelijät vai katsojat?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sinäkös sen tiedät kuka osaa soittaa ja kuka ei? Tässä nyt sattumoisin kilpaillaan ilmakitaran soitosta, joten soittotaidossa ei päästä kisaamaan eikä siitä ole kenelläkään tietoa. Kuka se on joka väittää ilman tietoa tietävänsä kuka osaa soittaa ja kuka ei? Kaikkien alojen yleisasiantuntija?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä, Savukoski ja Enontekiö.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

285 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

mölisevät lapset linja-autoissa

Eikös ne lasten äänet ole niitä elämisen ääniä aidoimmillaan? Pipo kiristyy ja naama muuttuu norsun takapuoleksi vasta ... Lue lisää...
mirko

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

24.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image