Kulttuuri

Hämeen taidemitali Professori Bluffolle

Kulttuuri 4.9.2001 9:30
STT
Riihimäkeläinen viihdetaiteilija Pekka Kärkkäinen alias Professori Bluffo sai tiistaina Hämeen taidemitalin numero kuusi. Se oli tunnustus pitkään jatkuneesta viihdyttäjän urasta sekä aktiivisesta viihde-, sirkus- ja estraditaiteen edunvalvonnasta.

Mitali luovutettiin Voimaa ilosta -seminaarissa Padasjoella, sillä taidetoimikunta halusi kiittää Kärkkäistä erityisesti tämän projektin ideoinnista ja johtamisesta.

Esiintyvät taiteilijat ovat kolmen vuoden aikana esiintyneet liki 200 hämäläisessä laitoksessa, muun muassa sairaaloissa, vanhainkodeissa ja vankiloissa.

Laaja-alaisuuttaan Kärkkäinen pääsi osoittamaan Kabaree Primaverassa, joka sai kantaesityksensä tämänvuotisessa Jyväskylän kesässä.

Pekka Kärkkäinen syntyi muusikkosuvun vesana 1951. Hän teki ensimmäisen televisiokeikkansa jo vuonna 1967 Sirkus Papukaijassa, jota veti hänen oppi-isänsä, koomikko-muusikko Onni Gideon.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari, Pelkosenniemi ja Savukoski. Ruohikkopalojen vaara on suuri Pohjois-Lapissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä ja Sodankylä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

176 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta

Sehän oli kaikkien kuunneltavissa ja on vieläkin. Rinne ei pärjännyt ja heitti asiaan kuulumattoman kommentin peruskoulu... Lue lisää...
Huono häviäjä tämä R...

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

25.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image