Kotimaa

Tilaajille

Voikukan lehtiä leivän päälle, poimulehtiä kakun koristeeksi – vil­li­kas­veis­ta on moneksi

Annikka Kujala piipahti Ainolan puistossa, löysi ja tunnisti toistakymmentä syötävää villiyrttiä. Kasvien tunnistamisessa voi käyttää hyväksi myös hajuaistia. KUVA: Jukka Leinonen
Kotimaa 13.6.2018 7:00 | Päivitetty 13.6.2018 7:48
Elina Ursin
Nokkosen voi sekoittaa valkopeippiin, mutta vain nokkonen polttaa. KUVA: Jukka Leinonen

Villiyrttien keräämisen voi aloittaa vähän kerralla, suoraan luonnosta lautaselle

Villikasvien keräämisen ja hyödyntämisen voi aloittaa tutustumalla lähiympäristön tarjontaan. Villiyrttien aromit ovat parhaimmillaan tuoreena, kerättynä suoraan luonnosta lautaselle.

Keräämisen voi aloittaa pienesti. Muutama voikukan lehti leivän päälle tai nokkosen lehtiä pinaatin korvikkeeksi keittoon. 

Tilaajille

Haluatko lukea koko jutun?

MAINOS

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

141 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Uhkailulla ja kiristyksellä aikaansaadun kilpailukykysopimuksen kohtuuttomat lomarahaleikkaukset tuntuvat monen kukkaroissa!!

Ehkäpä me jotka maksemme kaiken, veroprosentti yli 40%, ollaan kyllästytty elättämään jos jonkin sortin joutilasta ja vä... Lue lisää...
Kapitalisti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

23.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image