Kotimaa

Väyrynen palaamassa eduskuntaan – pitää tie­do­tus­ti­lai­suu­den iltapäivällä

Paavo Väyrynen pitää tänään tiedotustilaisuuden.
Kotimaa 5.3.2018 8:50
Kaleva

Paavo Väyrynen kertoo pitävänsä tiedotustilaisuuden maanantaina kello 14 Helsingissä. Väyrynen aikoo tuolloin antaa lisätietoa siirtymisestään Euroopan parlamentista eduskuntaan.

Lisäksi Väyrynen kertoo valmistautumisestaan keskustapuolueen ensi kesän puoluekokoukseen.

Väyrysen mukaan tiedotustilaisuudessa on esillä myös "muita ajankohtaisia asioita".

Tiedotustilaisuudessa on mukana Seppo Hauta-aho.

Kansalaispuolue erotti lauantaina Väyrysen puolueen jäsenyydestä.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (65)

Paavo heti takaisin eduskuntaan, Keskustaan hoitaan kotimaan asioita Alkion tyyliin. Kumoa sote ka maakuntauudistus. Saadaan arkijärkeä Suomeen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paavo, tule jo keväällä, enemmän Sinua tarvitaan eduskunnassa, kuin Eu-ssa. Ja lopeta tämä maakuntahössötys, siinä Sinulle valttikortti. Koko Suomen pelastus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos Keskustapuolue ymmärtää edes oman parhaansa niin Sipilä surjäytetään ja siihen on hyvä käyttää Paavoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kannata hätääntyä. Lähes varmojen tietojen mukaan Paavo on jo perustamassa uutta puoluetta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tätä Paavon paluuta on pakko juhlistaa ottamalla Arhinmäet. Kun vahvan paluun tehnyt Berlusconi on Paavoamme kymmenkunta vuotta vanhempi ja yhä todella voimissaan, uskon Väyrysenkin vain petraavan lähimmät 15-20 vuotta, ehkä siihen mennessä on keksitty jo keinot elämän jatkamiseen/pään siirtämiseen nuoreen vartaloon, jolloin saamme nauttia hänen läsnäolostaan ties kuinka kauan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä erottaminen on sopivasti ajoitettu, panee kysymään mistä suunnasta sinne apua on luvattu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt asiat vihdoinkin kuntoon Suomenmaassa! Paavo presidentiksi, dosentti Bäckman ulkoministeriksi ja YYA-sopimus palautettava voimaan! Ja "uuden itsenäisyyspäivän" Eino Uusitalo sisäministeriksi! Missäään ei kait vaadita, että ministerin olisi oltava elossa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Missäään ei kait vaadita, että ministerin olisi oltava elossa?

Kyllä aivokuollut olisikin monesti parempi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun Paavo on nyt täysin puolueeton, niin kyllä Paavo voisi korvata Sipilän ensikesänä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paavo on ollut viimeisen 12 kk sisällä toisen puolueen jäsen Ei se vaa toimi.
Ehkä seuraavassa puoluekokousessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ottakaa te nyt järki käteen!

Vielä ehditte perumaan aiheettoman ja raukkamaisen tutkintapyynnön. En usko, että Väyrynen on heti lainaansa perimässä ja lainaustarvehan syntyi, kun Kansalaispuolue ei hoitanut omaa rooliaan. Väyryselle varmaan riittäisi, että puolue maksaisi lainansa muutaman vuoden sisällä.

Mikäli Sipilä pysyy Keskustassa vallassa, Väyrynen tulee varmasti Kansalaispuolueen käyttöön. Hän ei voi suvaita liian oikeistolaista liberaalia menoa. Sen myötä kävisi niin, että menette laajasti ja heittämällä eduskuntaan, jolloin puolue saa varoja myös velan maksuun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun on uutisointia seurannut, niin herää kysymys; kuka on puolueelle Väyryseltä lainan ottanut, kuka on sen avustuksena Väyryselle antanut ja kuka päätti, että puolue on Väyryselle velkaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Puolue joutui ottamaan lainan, koska Kansalaispuolueen Kattelus ja Kilpeläinen halusivat lähteä esimerkiksi liitteillä keräämään kannatuskortteja ja viemään Väyrysen kampanjaa eteenpäin. Ilman rahaa se ei olisi onnistunut ja raha näytti kelpaavan. Kampanja hoidettiin valitsijayhdistyksen kautta, joten totta kai rahat sinne siirsivät. Ja kun lainana on annettu, velat pitää joskus maksaa. Eihän se lahjoitus ollut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tällä menolla Paavo ehtii perustaa ja hajottaa vielä useita puolueita, jos elää isänsä ikäiseksi. Saadaan puoluekarttaan muitakin sävyjä kuin perusvärejä. Sitä paitsi asia menee yhä innovatiivisemmaksi, disruptiota tarvitaan politiikassakin, ei vain teknologioissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Politiikassa ihmisten suosio perustuu paljon siihen, että vaaleissa vähemmänkin seuraavilla on samanarvoinen ääni, tätä Paavo osaa käyttää taitavasti, Berlusconi tästä hyvä esimerkki. Missit, urheilijat, muut paljon julkisuudessa näkyvät naamat haalii kannatuksensa, äänestäjiltä joille ääni on pelkkä numero jollekkin. Nyt kun keskustan hajanaisuus on selkeästi nähtävissä Paavo tulee tekemään määrätietoista työtä eduskunnassa, päämääränä puolueen puheenjohtajuus, ja sen hän tulee taitavasti itselleen ottamaan, jos Keskustapuolue ei kiireesti keksi mitään muuta kuin Sipilän hänen vastustajakseen. Sipilä on Väyryselle pelkkä välipala poliittisessa väittelyssä, ja taidossa, sen tietää kaikki politiikkaa seuraavat ihmiset, myös kepulaiset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Väyrynen on suurimmat tekonsa jo tehnyttä ja saavuttamatta Kekkosen ajan "suuren ikäluokan politiikkopolvea" kuten esim: Ulf Suqvist, Matti Ahde, Kalevi Kivistö jne..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (65)

Uutisvirta

7:36
CNN: Vaarallisten siirtolaisnuorten pidätyskeskuksia syytetään epäinhimillisistä oloista USA:ssa
7:00
Kesä on hyvässä ja pahassa uusintojen aikaa – Ola, Topi ja Tapsa 300 vuotta -konsertti kallistuu paremmalle puolelle
7:00
Hitchcock on elokuva, jonka nimen pitäisi olla Alma – ohjaajamestari kuvaa Psykoa, mutta keskiössä on suhde vaimoon
7:00
Näin sujuu Mirja Vehkaperän perheen muutto Brysseliin – "Viimein äiti ehtii töistä illaksi kotiin" Tilaajille
7:00
Tavoitteena 17 metrin rutiinisuoritus – kolmiloikkaaja Simo Lipsanen kuuluu Suomen harvoihin mitalitoivoihin yleisurheilun EM-kisoissa elokuussa
7:00
Kultarannan keskustelut – yteisten asioiden hoitajat ovat hyviä keskustelijoita silloin, kun asiat ovat tarpeeksi suuria Lukijalta
6:30
Kokoomusnuorten vetäjä ottaisi vihreät hallitukseen

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Ahvenanmaan maakunnassa pohjoistuuli on vaarallisen voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa lännen ja luoteen välinen tuuli on vaarallisen voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Keski-Suomen, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa etelätuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Keski-Pohjanmaan maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia itätuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa länsituuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Sadevaroitus: Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Metsäpalovaroitus päättyy tänään klo 6 Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Ahvenanmaan maakunnassa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

264 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Keskusta on ahneuden perikuva. Tämän osoittaa hallituksen ja erityisesti Sipilän toiminta. Köyhiltä ja sairailta leikata... Lue lisää...
KEPU PETTÄÄ AINA

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

22.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image