Kotimaa

Mainos

Väyrynen eri ladulla perustamansa puolueen kanssa - ei halua pää­mi­nis­te­rieh­dok­kaak­si ennen keskustan puo­lue­ko­kous­ta

Kotimaa 6.2.2018 13:43 | Päivitetty 6.2.2018 17:42
STT

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen on eri mieltä itse perustamansa kansalaispuolueen kanssa ja sanoo, ettei voi olla puolueen pääministeriehdokas ennen kuin keskustan puheenjohtajakisa on ratkennut.

Väyrynen ilmoitti viime viikolla pyrkivänsä keskustan puheenjohtajaksi. Tänään kansalaispuolue kertoi, että Väyrynen on edelleen kansalaispuolueen pääministeriehdokas ensi vuoden eduskuntavaaleissa.

Väyrynen kertoo STT:lle hämmästyneensä tämänpäiväisen tiedotustilaisuuden luonnetta. Hänen mukaansa kansalaispuolueen ehdokashankinta eduskuntavaaleihin käynnistettiin liian varhain.

- Minun kantani oli kyllä puolueen johdon tiedossa, Väyrynen sanoo.

Väärää ajoitusta korostava Väyrynen myöntää kuitenkin, että on itse viime heinäkuussa antanut periaatteellisen lupauksen asettua kansalaispuolueen presidentti- ja pääministeriehdokkaaksi.

Kansalaispuolue: Väyrynen toimi yksityishenkilönä

Kansalaispuolueen johtokaksikko Sami Kilpeläinen ja Piia Kattelus korosti tiedotustilaisuudessaan tänään, että Väyrynen piti oman tiedotustilaisuutensa viime viikolla yksityishenkilönä. Kilpeläisen mukaan Väyrynen oli etukäteen kertonut pyrkivänsä keskustan johtoon.

Väyrynen sanoi viime viikolla, että jos häntä ei valita keskustan puheenjohtajaksi, hän eroaa keskustasta ja johtaa kansalaispuolueen kohti ensi vuoden eduskuntavaaleja. Väyrynen aikoo myös palata eduskuntaan keskustan puoluekokouksen jälkeen kesäkuussa.

Väyrysen ja kansalaispuolueen tiedotustilaisuudet ovat osuneet päällekkäin merkittävien poliittisten tapahtumien kanssa. Viime viikolla Väyrynen piti oman tiedotustilaisuutensa samana päivänä, kun presidentti astui virkaansa ja tänään kansalaispuolue kertoi kantansa valtiopäivien avajaisten alla.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Lapsella kaksi äitiä ?

163 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sipilän mahdoton työllisyystavoite toteutuu !

Täysin Juhan taitavaa propagandaa. Tähän lukuun on laskettu esim. ne tuhannet, jotka ovat muutaman tunnin tai yhden tunn... Lue lisää...
valetta taöysin

Jari ja sarjakuvat

Jari

22.2.

Naapurit

23.2.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image