Kotimaa

Mainos

Uusi mo­bii­li­so­vel­lus helpottamaan nuorten työnhakua

Kotimaa 15.2.2017 11:52 | Päivitetty 15.2.2017 12:14
STT

Uusi nuorten työnhakuun tarkoitettu mobiilisovellus Tiitus on nyt käytössä pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella. Sovellusta voivat käyttää 18-30-vuotiaat työnhakijat.

Tiitukseen luodaan profiili, joka toimii työhakemuksena kaikkiin työpaikkoihin. Työnhakija voi selailla ja hakea työpaikkoja, ja työnantaja voi aloittaa keskustelun hakijan kanssa jo ennen työhaastattelua.

Tiituksen perustajat Sami Ahonen ja Niklas Litmala sanovat, että nykyiset rekrytointikäytännöt ovat liian kankeita eivätkä heidän mielestään vastaa nuorten tai työnantajien tarpeisiin.

Tiitus on saanut rahoitusta ely-keskukselta ja Tekesiltä.

Black Friday -tarjous vain tänään 😎

Kaleva Digi kahdeksi viikoksi kahdella eurolla!
MAINOS
Mainos

Kommentoi

Voi joko vihtoinkin tulee se VTT:n jo pitkään kehittelemä mobiilipeli Piilotyöpaikka go go!
Sen avullahan sitten nuori tai miksei vanhempikin, onhan ikärasismi Suomessa lailla kielletty asia, joten sitä ei siis missään koskaan esiinny, mutta siis työpaikkaa vailla oleva asianomaisen sovellyksen Googlen play kaupasta ensin luuriinsa ladattuaan älypuhelimeensa turvautuen etsii ympäristöstään niitä VTT löytämiä 320 000 piilotyöpaikkaa.

Kuulemma EKn kanssa on sovittu että kaikki Suomen yksityiset yritykset ja julkishallinon työpaikkakeskittymät kuten Verovirastot päästävät piilotyöpaikkojen etsijät kellareihinsa ja muihin varastoihinsa, sillä jossakinhan niitten 320 000 piilotyöpaikan pakostakin täytynee piileksiä.

Pelin toisella vaikeustasolla sitten kun pelaja ensin on etsinyt 10 piilotyöpaikkaa, jotka kaikki luonnollisesti ovat palkattomia työpaikkoja sillä mitä sitä köyhä työssäkäynnistään tiematulla rahalla tekisi, niin sitten pelaaja pääsee, tosin vasta 6 kk:tta ensin tehtyään jossain niistä löytämistään piilotyöpaikosita palkatonta työtä pelin toiselle vaikeustasoille jossa sitten etsitään ihka oikeita palkka piilotyöpaikkkoja, niitäkin VTT:stä tihkuneitten tietojen mukaan on ainakin kokonaista 3,2 kpl:tta koko Suomen alueella ahkeran etsijän ehkä löydettävissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Kainuun maakunnassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Kuusamon kuntaa sekä Simon kunnassa jalkakäytävät ovat aluksi erittäin liukkaita, koska niillä oleva lumi tamppautuu liukkaaksi.

Ajokeli on huono aluksi Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jäätävän tihkusateen ja lumisateen vuoksi. Ajokeli on huono Lapin maakunnassa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi huomenna aamulla Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Sopeutumiseläkkeet

Hyvin näyttää kelpaavan muillekin ja jos ei eläke niin sitten vaikka EU -pankkivirka! Lue lisää...
maistuis varmaan mul...

Jari ja sarjakuvat

Jari

19.11.

Naapurit

24.11.

Fingerpori

24.11.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image