Kotimaa

Uhkaava tulipalo Oritkarin terminaalissa Oulussa - tuli syttyi jakeluautosta rakennuksen seinään

Kotimaa 13.3.2018 6:10 | Päivitetty 13.3.2018 7:20
Kaleva

Jakeluauto syttyi tuleen Oulun Oritkarissa sijaitsevassa terminaalissa varhain tiistaiaamuna, kerrotaan Oulu-Koillismaan pelastuslaitokselta.

Tuli levisi myös vieressä olleeseen jakeluautoon sekä läheisen terminaalirakennuksen seinään. Kukaan ei loukkaantunut palosta.

Päivystävä palomestari Jarno Soisalo sanoo, että tapauksessa oli ison palon ainekset. Henkilökunnan tekemä alkusammutus oli kuitenkin ratkaisevassa roolissa siinä, että palo ei levinnyt laajemmalle. Rakennuksen seinässä oli vesipaloposti, jonka avulla paloa alkusammutettiin.

Pelastuslaitoksen tehtäväksi jäi rakenteiden ja ajoneuvon jälkisammutus.

– Rakennuksen ulkoverhoilua paloi vähän. Seinää jouduttiin purkamaan, jotta voitiin varmistua, ettei palo ole levinnyt, Soisalo sanoo.

Palo oli saanut todennäköisesti alkunsa ajoneuvon perälautanostimen moottorista. Kumpikin ajoneuvo vaurioitui jonkin verran palossa.

Pelastuslaitos sai hälytyksen Oritkariin kello viiden aikaan. Soisalon mukaan jälkisammutustyöt ovat ohi noin kello seitsemän aikaan.

Otsikkoa muokattu 6.28. Ajoneuvossa oli kyse jakeluautosta.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

47
Kaupunginvaltuusto linjasi: Oulun lukioista ei päätetä osana palveluverkkouudistusta
30
Kiikelin Löylymaailman suunnitelmia kiiteltiin – veneharrastajia huolettaa sataman toimivuus, oululaiset toivovat savusaunaa
24
Trump haluaa luoda Yhdysvalloille "avaruusvoimat" – pelkkä läsnäolo avaruudessa ei riitä takaamaan Yhdysvaltojen puolustusta
19
Oulun kaupunginteatterin ongelmat menivät kirjelmänä hallitukselle – ”Kattava asialista siitä, mitä teatterissa henkilö­kunnan sisällä tapahtuu"
17
Oulun yliopiston tutkimus: Geenivirhe voi aiheuttaa nuoria tappavan sydänlihasfibroosin
17
Kunnat maksoivat palkkoja väärin perustein vuosien ajan – maksettavaksi lankeava summa voi olla yli 10 miljoonaa euroa
16
Lomallakin kannattaa muistaa nauttia alkoholia kohtuudella, tissuttelu hankaloittaa stressistä ja rasituksesta palautumista

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Varsinais-Suomen ja Uudenmaan maakunnissa länsituuli on vaarallisen voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Ahvenanmaan, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Kainuun, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa länsituuli muuttuu voimakkaaksi, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

MV lehden kommentointi

182 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

-ei pääse pm:ksi moinen kieroilija, ajanut Suomen katastrofiin Soten, Aktiivimallien, työläisten työaikojen pidentämisel... Lue lisää...
ei jatkoon

Jari ja sarjakuvat

Jari

17.6.

Naapurit

19.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image