Kotimaa

Thomas Blomqvist RKP:n ryh­män­joh­ta­jak­si

Kotimaa 8.2.2018 20:42 | Päivitetty 8.2.2018 21:42
STT

RKP:n eduskuntaryhmä valitsi torstaina ryhmänjohtajakseen kansanedustaja Thomas Blomqvistin. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Eva Biaudet ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Mats Löfström.

Blomqvist on kotoisin Raaseporista ja istunut eduskunnassa vuodesta 2007. Hän toimii myös Raaseporin kaupunginvaltuuston puheenjohtajana.

Ruotsalaisen eduskuntaryhmän edellinen puheenjohtaja Stefan Wallin ilmoitti keskiviikkona, ettei hän enää asetu ehdolle ensi vuoden eduskuntavaaleissa. Siksi hän ei myöskään asettunut ehdolle eduskuntaryhmän johtoon.

Ryhtyessään eduskuntaryhmän puheenjohtajaksi Blomqvist luopuu tulevaisuusvaliokunnan puheenjohtajan paikasta. Valiokunnan uudeksi puheenjohtajaksi nousee Wallin.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä ja Savukoski.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

218 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Antti Rinteen aika

Ei demareita kiinnosta miten Suomen käy. Näkeehän sen Rinteen katteettomissa lupauksissa. Valta se on mikä kiinnostaa. ... Lue lisää...
Sossunsetä

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.5.

Naapurit

22.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image