Kotimaa

Tilaajille

Terroristin asianajaja ei kavahda murhaajia tai ihmisten paheksuntaa – "Te­loi­te­taan­ko minut nyt?" kysyi puukottaja häneltä teho-osastolla

Asianajaja Kaarle Gummerus sanoo, että puolustajat ovat kuin syöpälääkäreitä, heillä on päämiehille harvoin mitään hyvää kerrottavaa. ¿Erimielisyyksistämme huolimatta Bouanane kiitti minua kuitenkin oikeusprosessin jälkeen, hän paljastaa. Gummerus kuvaa joka aamu työhuoneensa parvekkeelta Hämeenkadun molempiin suuntiin tallentaakseen Tampereen raitiovaunutyömaan etenemisen. KUVA: Satumaari Ventelä
Kotimaa 14.7.2018 8:00
Rebekka Härkönen

Asianajaja Kaarle Gummerus sai hätkähdyttävän toimeksiannon vajaa vuosi sitten. Häntä pyydettiin puolustamaan Turun joukkopuukotuksesta epäiltyä ja sittemmin tuomittua Abderrahman Bouananea. "Teloitetaanko minut nyt?" kysyi puukottaja häneltä teho-osastolla.

Elokuisena sunnuntaina puhelimen soitto keskeytti tamperelaisen asianajajan Kaarle Gummeruksen kotityöt. Mies kuunteli soittajan asian ja ilmoitti tarvitsevan hetkisen pohdinta-aikaa.

– Olin täysin mediatietojen varassa. Tiesin, että hirveitä rikoksia on tapahtunut, ja jutusta tulisi laaja, Gummerus kuvailee Lännen Medialle. 

Tilaajille

Haluatko lukea koko jutun?

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa erittäin tukalaa hellettä maan eteläosassa. Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä maan keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä- ja Keski-Lapissa.

Metsäpalovaroitus päättyy tänään klo 6 seuraavissa Lapin kunnissa: Ylitornio, Pello, Pelkosenniemi, Savukoski, Inari ja Utsjoki. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla ja Muonio.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

329 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Työttömät sylkykuppina

Ensinnäkään, tämä ei pidä paikkaansa. Ei ole ketään jotka "aina" saa töitä, eikä ketään jotka eivät "koskaan" saa töitä,... Lue lisää...
Väsynyt

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

16.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image