Kotimaa

Mainos

Susi jäi auton alle, autoilija ei ilmoittanut törmäyksestä

Kotimaa 14.2.2018 16:25
STT

Espoossa Turunväylältä Gumbölen kohdalta löytyi keskiviikkona kuollut susi, joka poliisin mukaan oli ilmeisesti joutunut auton töytäisemäksi ja menehtynyt. Suteen osunut autoilija ei ollut jäänyt paikalle eikä ilmoittanut tapahtumasta, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisi.

Sivullinen autoilija havaitsi tien keskikaiteen vieressä olleen suden, ja paikalle saapunut poliisipartio totesi eläimen kuolleeksi.

Riistanhoitoyhdistyksen toiminnanohjaaja varmisti, että kyseessä todella oli susi. Susi toimitetaan Eviran tutkittavaksi.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Miten ihmisen mieleen ei ole tullut, että sudetkin ovat eläviä tuntevia olentoja, aivaan kuten ihmisetkin. Ja kärsivät nälkää ja tuskaa ihmisen toimesta suurimmaksi osaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä niistä ilmoittelemaan, varsinkaan kun auto on niin suuri ettei tule vaurioita. Jääköön ajoväylillä olevat petoeläimet auton alle, siitä vaan. Täällä meillä susi tuli pihaan katselemaan, eikä juurikaan minusta välittänyt. Lähti kuitenkin loikkimaan, kun puhuttelin sitä. Susi ihmistä pelkäämättömänä yksilönä ei kuulu Suomen luontoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Länsi-Uudenmaan poliisin moka tiedotuksessa. Autoilija kyllä ilmoitti, mutta he eivät huomanneet ilmoitusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt on susi raja siirtynyt,laumojen koko voi näin ensimmaisten susipolvien aikana liikenteen takia jäädä pieneksi mutta susi on viisas eläin kyllä se autoja oppii varomaan.Ruokaahan siellä on, kohta hanhet tulee ja ihmiset ovat avuliaita hehän ihan rottiakin ja lokkeja ruokkivat

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun katsoo sudesta julkaistuja kuvia niin kaukana ei ole totuus "nälkäisestä sudesta." Kapin heikentämä laiha suden roikale. Ihmettelen jos ei susitutkijoita jo pelota ihmisen joutuminen suden suuhun. Juuri nämä heikot yksilöt ovat niitä...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kait ne ilmoita susikolarista kun se näyttää olevan ainut keino vähentää susikantaa etelän susialueilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö täällä ole aina ollut itku ja hammasten kiristys, että kaikki sudet pitäisi siirtää tuonne etelään, mutta näyttää siltä että sekään ei tunnu piisaavan paikallisille suden vihaajille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Lapsella kaksi äitiä ?

300 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

suvi linden sopeutumis eläke

Kenen rahalla ja palkkaamana Suvi matkustelee ympäri maailmaa? Ei se ilmaista ole edes entiselle ministerille. Joku maks... Lue lisää...
Kenen rahalla?

Jari ja sarjakuvat

Jari

18.2.

Naapurit

20.2.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image