Kotimaa

S-ryhmän kauppojen hyllyiltä saa jo hyvin HK Scanin broi­ler­tuot­tei­ta "toi­mi­tus­var­muus on noussut 98 prosenttiin"

Lihayhtiö HK Scanilla on ollut broilertuotteiden toimitusvaikeuksia Rauman tehtaan ongelmien takia. KUVA: Kari Mankonen
Kotimaa 15.2.2018 15:50
Juho Mäkelä

K-ryhmän kaupoissa on pystytty tarjoamaan usein korvaavia broilertuotteita loppuneiden tilalle.

S-ryhmän kauppojen hyllyt täyttyvät hyvää vauhtia HK Scanin broilertuotteista.

SOK:n ostojohtaja Kim Strömsholm kertoo Lännen Medialle, että torstaina S-ryhmän kaupoissa on HK Scanin broilertuotteissa päästy jo 98 prosentin toimitusvarmuuteen ja loppuviikosta tilanne vielä paranee.

Saavatko asiakkaat varmasti viikonloppuna kaupoista HK Scanin broileria?

– Nyt näyttää siltä, että HK Scanin toimitusvarmuus on kunnossa. Toimenpiteet ovat purreet, mutta kauppojen hyllyillä on vielä yksittäisiä aukkoja. Tällä hetkellä suurimmat ongelmat ovat olleet broilerin jauhelihan saatavuudessa, Strömsholm sanoo.

Hänen mukaansa tavarantoimittajan toimitusvarmuuden korjaantuminen näkyy pienellä viiveellä kauppojen hyllyllä. Lihayhtiö HK Scanin Rauman tehtaan tuotanto-ongelmien takia yhtiö ei ole kyennyt toimittamaan kauppoihin riittävästi broilertuotteita.

K-ryhmä on pystynyt tarjoamaan korvaavia tuotteita

Keskon osto- ja myyntipäällikkö Janne Vuorinen kertoo Lännen Medialle, että HK Scanin broilertuotteiden saatavuus on vaihdellut viikkotasolla. Tämä heijastuu tuotepuutteina kaupoissa.

– Yksittäisiä tuotepuutteita esiintyy viikoittain. Tilanteen haasteellisuuden huomioiden olemme kuitenkin selvinneet kohtuullisesti ja pystyneet usein tarjoamaan korvaavia tuotteita loppuneiden tilalle, Vuorinen sanoo.

SOK:n ostojohtaja Kim Strömsholm kertoo, että pahin tilanne kaupoissa oli joulukuussa 2017 ja tammikuussa 2018.

– Kun yhdellä isolla toimijalla on ongelmia tuotannon varmuudessa, se heijastuu koko alaan ja tuotteiden kokonaissaatavuuteen. Laitoimme muutaman tuotteet tauolle, että saimme tuotannon tehokkaammaksi. Keskityimme tilaamaan nimikkeitä, joiden toimitus pelaa.

Strömsholmin mukaan S-ryhmään on tullut jonkin verran palautetta HK Scanin broilertuotteiden puutteista kauppojen hyllyillä. S-ryhmä on pyrkinyt tiedottamaan toimitusvaikeuksista asiakkaille ja olemaan päivittäisessä vuoropuhelussa HK Scanin kanssa.

– Se on hirveän huono juttu, että yhtiöllä on pitkään jatkuvia toimitusongelmia. Asiakas kärsii, kun hän ei saa kaikkia haluamiaan tuotteita. Olemme kovin pahoillamme tilanteesta, Strömsholm sanoo.

MAINOS

Kommentoi

Miksi! sitten hinnat nousevat kuluttajille? Kauppako tässä vetää välistä suurimman osan? Vaikka palkka taso ei ole noussut kaupan alalla.
No tuleehan nopsaan pakkauksia -30% ale laput, silloin voi ostaa parempaakin tuotetta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin kauheeta kuin avasin hk leikkeen niin verisiä punaisia inhottavia jälkiä ettei syödä voinut edes ajatella. Eikö voi tehdä kunnolla sen minkä tekee ja tää koskee työntekijöitä. Snelmanin broilerleikkeistä löytyy luita , on viipaleluuta on pikkuluupaloja yhtenään niin ettei enää osteta. Leikkeleen luulisi olevan luista ja veristä vapaata. Katsokaa mitä tungette suuhunne. Ja kristitty ei uhraa elukoita jumalille koska Jeesus sovitti jo synnin. Ettei mitään syytä kumarrella muita jumalia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

69
Lomallakin kannattaa muistaa nauttia alkoholia kohtuudella, tissuttelu hankaloittaa stressistä ja rasituksesta palautumista
64
Kaupunginvaltuusto linjasi: Oulun lukioista ei päätetä osana palveluverkkouudistusta
59
Oulun kaupunginteatterin ongelmat menivät kirjelmänä hallitukselle – ”Kattava asialista siitä, mitä teatterissa henkilö­kunnan sisällä tapahtuu"
37
Elina Lepomäki: "Tarve, joka Suomella oli sote-uudistukseen kymmenisen vuotta sitten, on aika pitkälle jo mennyt ohi."
33
Kiikelin Löylymaailman suunnitelmia kiiteltiin – veneharrastajia huolettaa sataman toimivuus, oululaiset toivovat savusaunaa
28
Trump haluaa luoda Yhdysvalloille "avaruusvoimat" – pelkkä läsnäolo avaruudessa ei riitä takaamaan Yhdysvaltojen puolustusta
27
Raportti: Ranska käännyttää alaikäisiä turvapaikanhakijoita rajaltaan kovin ottein, 12-vuotiaat telkien taakse

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia länsituuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa länsituuli on voimakasta aamuyöstä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

184 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Sipilä jatkoon! Höpö höpö, mies joka luulee että kun rangaistaan köyhiä, eläkeläisiä, työttömiä, opiskelijoita, eläkeläi... Lue lisää...
Härski

Jari ja sarjakuvat

Jari

17.6.

Naapurit

19.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image