Kotimaa

Mainos

Ruuan hintasota kiihtyy: myös Suomen Lähikauppa alentaa hintoja

Ralf Holmlundin mukaan Suomen Lähikauppa Oy aikoo alentaa hintoja tällä viikolla. KUVA: Kimmo Brandt/com.pic
Kotimaa 27.1.2015 6:12
Arja Mikkola

Suomen Lähikauppa Oy aikoo alentaa hintojaan vielä kuluvalla viikolla.

”Tulemme reagoimaan. Olemme päättäneet alentaa usean kymmenen tuotteen hintaa jo tämän viikon kuluessa”, kertoo Suomen Lähikauppa Oy:n toimitusjohtaja Ralf Holmlund.

Holmlund painottaa sitä, että yhtiö haluaa huolehtia omalta osaltaan kilpailukyvystään lähikauppojen alalla.

”Hinta on tärkeä”, Holmlund sanoo.

Jonkun verran kilpailevien ketjujen hintakampanjat ovat vaikuttaneet myyntiin, mutta ainakin menneen viikonlopun luvut olivat Holmlundin mukaan ”ok”. Yritys edustaa Siwoja, Valintataloja ja Euromarketeja.

”Emme näe mitään merkittävää. Toki näitä pitää analysoida pitemmällä aikajänteellä.”

Lue lisää 27.01.2015 Kalevasta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222

Black Friday -tarjous vain tänään 😎

Kaleva Digi kahdeksi viikoksi kahdella eurolla!
MAINOS
Mainos

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

ai vedetään halvat tuotteet myynnistä ja myydään kalliita vähän halvemmalla?rikas hyötyy ja muut ei,kai sitä kohta joutuu varastaa????

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meillä Suomessa on liikaa elintavikkeissa valikoimia ja niissä lajitelmia,siinä on minun minun milestäni suurin syy hintojen kalleuteen, verojen lisäksi. Lidlissä tuskin puoltakaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässähän tämä nähtiin, maksajaksi joutuu tuottajat. Maidon tuottajahintoja leikataan jälleen! Mieluummin sitä ostaa suoraan tuottajalta niin ei pääse kauppiaat vetämään välistä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mulla meni Lähikauppa boikottiin sen jälkeen, kun uutisoitiin, että sen omistajalla on veroparatiisikytköksiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tiedotusvälineet näyttävät nielaisevan liike elämän syötin koukkuineen sellaisenaan. Muka hintasota! Onko se hintasotaa, jos kovalla kohulla pudotetaan noin 1-2:n prosentin tuotteen hintaa kymmentuhantisessa valikoimassa? Alennuskampanja antaa sumuverhon muiden tuotteiden katteiden kohentamiseen ja ihmiset kauppoihin. Lisäksi parin vuoden kehitys on parantanut kaupan katteita, jopa joiltakin osin rajujen kustannusten alentumisten (romahtanut öljyn hinta, nollaratkaisut palkoissa, alentuneet sisäänostohinnat jne.) johdosta. Kampanjalla haetaan ja saadaan aikaseksi myymäläverkon karsimista pienemmiltä paikkakunnilta. Ennen kaikkea tämä tukee valtakunnallista yleistä keskittämispolitiikkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kävinpä eilen Lidlissä. En huomannut minkään ostokseni halventuneen. Kulta-Katriinan hinta oli noussut lähes 80 c kuukaudessa eli 25 % joten ostin saksalaista kahvia. Leivät, maitotuotteet jne entisillä hinnoilla. Huomenna käyn mahdollisesti Prismassa ja ehkä Kitumarketissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saman huomasin, ei säästy latin latia tässä perheessä. Ruokamenot ovat suurin osa kulutuksesta, kun viisi lasta ja vanhemmat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

näyttää vain hinnat nousevan kun ei oo tarvetta laskea kun ei ole kilpailua.näyttäs olevan selvin muuttaa jollekkin ruuan ilmais jako pisteen viereen vaikka hesaan jonotteleen muitten mukana

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nämä kaupat ovat järkyttävän kalliita, joten katetta on tiputtaa hintoja vaikka kuinka paljon alaspäin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Järkyttävän kalliita? Oletko tutkinut hintoja tarkemmin vai heität ton kommentin vain "mutu tuntumallla"?! Hintoihin vaikuttaa niin moni asia, mm ko. kauppojen pitemmät aukiolot. Ja ne taas palvelee monia monia asiakkaita, sinuakin!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Käyn kaupassa yleensä klo 11-15-välisenä aikana joten miksi minun pitäisi maksaa lisähintaa?

Siwat ovat kalliimpia, jätän väliin vaikka olisi lähellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Esimerkiksi Lähi K kaupassa Fazer suklaa patukka (vadelma jugurtin makunen) maksaa 75 centtiä kappale ja Lidl:ssä 53 centtiä kipale. Erua on 21 centtii eli 28%. Lista on loputon...En käy ostamassa lähikaupasta muuta kun lotto kupongin ja iltasanomat - siinä ne ei pääse huijaamaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onpa todella hyvä uutinen kun Siwa on mun lähikauppa. Ei tarvitse edelleenkään mennä ääs-mafian kauppoihin, joissa myydään pelkkää eioota. Onneksi Suomen Lähikauppa alentaa hintoja, eikä halpuuta niitä, kuten eräs ketju jossa ei osata suomenkieltä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Noilla ei minua saa liikkeelle. Alentaisivat jonkun oikean kalan hintaa. Lohi on käytännössä kirjolohta jonka maku suorastaan vastenmielinen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tyhjää saa pyytämättäkin...

Mitä hyötyä? Kun ne tuotteet eivät laske, joita pääsääntöisesti ostaa?!! Ei synny mitään säästöä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lidlin hinnanlasku tällä kertaa oli pelkkää silmälumetta. Monen tuotteen hinta laski vain 0,01€. Saihan tempauksella tosin hyvää markkinointia, jos ei muuta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Kainuun maakunnassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Kuusamon kuntaa sekä Simon kunnassa jalkakäytävät ovat aluksi erittäin liukkaita, koska niillä oleva lumi tamppautuu liukkaaksi.

Ajokeli on huono aluksi Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jäätävän tihkusateen ja lumisateen vuoksi. Ajokeli on huono Lapin maakunnassa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi huomenna aamulla Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Sopeutumiseläkkeet

Hyvin näyttää kelpaavan muillekin ja jos ei eläke niin sitten vaikka EU -pankkivirka! Lue lisää...
maistuis varmaan mul...

Jari ja sarjakuvat

Jari

19.11.

Naapurit

24.11.

Fingerpori

24.11.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image