Kotimaa

Mainos

Rekka kaatui kyljelleen tielle Limingassa, pakettiauto suistui ojaan Iissä

Maa-ainesta kuljettanut täysperävaunurekka kaatui keskiviikkoaamuna tielle Limingassa. KUVA: Minna Akimo
Kotimaa 1.3.2017 9:35 | Päivitetty 1.3.2017 16:53
Kaleva

Maa-ainesta kuljettaneen täysperävaunuyhdistelmän vetoauto kaatui Nelostielle Limingassa keskiviikkoaamuna. 

Onnettomuuspaikka oli noin neljä kilometriä Haaransillan liikenneympyrästä Jyväskylän suuntaan. Rekan nostotyöt aiheuttivat haittaa liikenteelle iltapäivään saakka.

Rekan kuljettaja vietiin tarkastettavaksi OYSiin, mutta hän ei tiettävästi saanut  vakavampia vammoja.

 

Täysperävaunurekan vetoauto kaatui kyljelleen keskiviikkoaamuna Limingassa.

Nelostie oli hetkellisesti kokonaan suljettu Iissä Kuivaniemen tienoilla aamulla sattuneen liikenneturman vuoksi. Nyt tie on jälleen auki normaalisti.

Pelastuslaitoksen mukaan kyse oli pakettiauton ulosajosta. Auton kuljettaja ei loukkaantunut turmassa.

Ilmatieteen laitos varoittaa huonosta ajokelistä ja kohonneesta onnettomuusriskistä Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja osin myös Lapin maakunnissa.

Ajokeli on muuttumassa erittäin huonoksi iltapäivällä lumisateen vuoksi ja suuret häiriöt liikenteessä ovat mahdollisia.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (37)

Eipä ihmetytä kolarit yhtään, kun itse ajoi tänä aamuna kyseistä tietä. Sohjoa ja lunta oli niin paljon ettei tietä ollut havaittavissa. Joten eipä tarvi yhtään kuskin taitoja epäillä, kun tie on tuommoisessa kunnossa. Urakoitsijalle lähti tänään palautetta. On se vaan ihmeellistä, ettei kalustoa juuri tien päällä näy. Nimittäin isot urakkasummat firma saa kuukausittain.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onkohan näissä onnettomuuksissa ollut TILANNENOPEUS oikea vallitseviin olosuhteisiin nähden ?? Mihin on kadonnut kuskien ajotaito kun huonon kelin sattuessa rytisee ja raikaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pistää ihan vihaksi lukea näitä kommentteja kun syyllistä haetaan heti kuskista. Epäillään puhelimen käytöstä ja ammattitaidottomuudesta kuitenkaan asiasta tai kuljettajasta sen enempää tietämättä.. itse rekka kuskina olen huomannut että varsinkin kapeilla tie osuuksilla isojen autojen kanssa mahtuu kyllä kohtaamaan hyvin ,mutta henkilöautojen kanssa tulee läheltä piti tilanteita liiallisen tilannenopeuden takia.. millon loppuu tämä jatkuva ammattiautoilijoiden tuomitseminen ja morkkaaminen ,jollain se leipä on pöytään tuotava. Mielellään sitä olisi jossain ihan muualla kuin tuolla liikenteen seassa isolla autolla ihmisten rattiraivon kohteena koska esimerkiksi 100 alueella joudutaan ajamaan rekan perässä alle 90km/h ja näin menetetään ne tärkeät 2minuuttia jotka on otettu ensin kiinni päättömällä kaahailulla.. valoja tauluun ja kunnioitetaan kaiken kokoisia tiellä kulkevia kapistuksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mutta hei. Eikö olekin hienoa että aikoinaan valtiolle kuuluneet hoitotyöt saatiin yhtiöitettyä ? :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan tuo raskasliikenne talvikeleillä aika hullua. Rekkakuskit posottelee kännykkä kourassa/korvalla ylinopeutta edellä ajavan takapuskurissa kiinni.. Jos itse ajaa Raahe-Oulu väliä 85 km/h, on kohta joku rekkakuski takakontissa kiinni.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt korjataan hiljalleen sitä satoa jota kansa aikoinaan vinkui kun oli tiemestaripiirit, että pitää yhtiöittää tienhoito ja saada tehokkuutta toimintaan. Veronmaksajat kun ajoi ja näki että aurakuski parka oli peräti kahvilla 13 tunnin ajon jälkeen Veijo Esson baarissa, niin alkoi kauhea itku ja parku ettei tehdä mitään ja veroja maksetaan kahvilla vain istutaan. Tämä nykyinen on kuulkaa vasta alkusoittoa. Leppoisaa talvea toivoo entinen aurakuski. Ps Hyvät munkit :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Ei onnistu älysemmosten kieltäminen ainakaan niiltä autoilta, jotka ajaa Toppilan lämpölaitokselle polttoaineita. Nimittäin purkuaika pitää varata, eikä se onnistu muuten kuin älypuhelimella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ajoin aamulla pohjantietä ja miksi tietä pitää suolata lumen päälle, tien keskellä on polanne ja se oli sulamassa niin auto joutui todella herkästi sohjoliirtoon, ei se suola oikein lisää sitä turvallisuutta jos muut työt jätetään tekemättä! ei ole ihme että ojaan ajoja tulee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suolallahan sitä nykyään aurataan.Ei mikään rengas pidä siinä 15-20sentin sohjossa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kunnossapidon laadun luvattiin parantuvan kun Tielaitos yksityistetään. Muutama kahjoin väitti, että yksityisen yrityksen laatujärjestelmä riittää työn valvontaan. Tässä sitä nyt ollaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (37)
Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Voi Arto Nyberg minkä teit

Mutta ei sanonut kertaakaan,että kun on taiteilija hän saa kouria. Antoi yleiseti ymmärtää,että taiteilijoiden kohdalla ... Lue lisää...
phv

Jari ja sarjakuvat

Jari

19.11.

Naapurit

21.11.

Fingerpori

21.11.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image