Kotimaa

Pyrinnön jumppien loppumiseen pettyneet oululaiset eivät luovuttaneet, perustivat uuden jumppaseuran

Oulun Pyrinnön jumpat olivat jumppajien mukaan suosittuja. Nyt ryhmäliikuntatunneille on luvassa jatkoa. Arkistokuva. KUVA: Jukka Leinonen
Kotimaa 17.2.2017 11:58
Kaleva

Oululaiset jumppaharrastuksen ystävät ovat perustaneet uuden JumppaOulu-nimisen seuran. Uusi seura on vastaus siihen, kun Oulun Pyrintö päätti lakkauttaa perinteiset Oulujumpat viime vuoden lopussa. Pyrintö perusteli päätöstään taloudellisilla syillä.

Oulujumppia järjestettiin Oulussa 20 vuoden ajan, ja ne olivat saavuttaneet vankan suosion. Jumpat koettiin matalan kynnyksen liikuntapaikoiksi, ja jumppajat pitivät niiden yhteishenkeä hyvänä. 

JumppaOulun tiedotteessa sanotaan, että moni Pyrinnön jumpissa käynyt oli pettynyt Oulujumppien loppumiseen. Korvaavan jumppapaikan löytäminen oli vaikeaa.

Kokemustensa vuoksi aktiiviset jumppaajat päättivät perustaa uuden jumppayhdistyksen Ouluun. Vastikään rekisteröity JumppaOulu aloittaa toimintansa ensi kesänä. Jumpissa on samoja ohjaajia, joita Pyrinnön järjestämissä jumpissa on totuttu näkemään.

MAINOS

Kommentoi

Kuten tuo kuvakin osoittaa, niin kenenkään muun tunnilla ei oo noin hauskaa :) Ja kaikki on tervetulleita semmosena ku on!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikös Oulun Pyrintö oo ajanu alas painitoiminnanki?Onko niillä rahapula?Vanaha porvaris seura.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ylikiimingin Joloksellakin kyläläiset itse järjestää jumpat, kun Ouluopisto ne lopetti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täytyy kyllä kiittää Ingetin Riikkaa ja muita ohjaajia mahtavasta työstä! Pyrinnön jumpilla tuli käytyä vuosia ja jumpat todella suosittuja. Siksi kummastuttaakin Pyrinnön päätös lopettaa jumpat..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä JumppaOulu! Mitä sellaisella yhdistyksellä tekee joka tuottaa vain hallituksen jäsenten mieltymyksiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko tämä totta?!??? MAHTAVAAAAAAA! Olen ollut kuin tuuliajolla, eikä kokeleimani muut paikat omaa sitä me-henkeä, jota Oulujumpassa aina oli. KIitos, kohta taas nähdään <3

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Menikö Oulun Pyrinnöllä nyt jauhot sekaisin? Vai että on liian kallista pyörittää tuollaista toimintaa jos asiakkaitakin riittää? Ettei vaan se raha menisi sinne johtoportaan puolelle?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mitä ajattelet Venäjästä?

194 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Uhkailulla ja kiristyksellä aikaansaadun kilpailukykysopimuksen kohtuuttomat lomarahaleikkaukset tuntuvat monen kukkaroissa!!

Kyllä, juuri näin. Eli aloittaja on hyvä, ja miettii uudestaan ketkä täällä näitä taloustalkoita todella tekeekään. + pä... Lue lisää...
Taloudellisesti riip...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

25.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image