Kotimaa

Mainos

Poliisi vasta selvittää MV-lehdestä tehtyä tut­kin­ta­pyyn­töä

KUVA: Hannu Kivimäki
Kotimaa 1.3.2016 12:46 | Päivitetty 1.3.2016 15:51
STT, Kaleva

Helsingin poliisi selvittää, onko aihetta aloittaa esitutkinta MV-verkkolehden toiminnasta.

–  Tapaus vaatii aika lailla perehtymistä, kun on kyse sananvapaudesta, ilmaisunvapaudesta ja sentyyppisistä asioista, sanoo rikoskomisario Timo Luoto.

Tammikuussa joukko poliittisia nuorisojärjestöjä lähetti Valtakunnansyyttäjänvirastoon tutkintapyynnön MV-lehden toiminnasta.

Järjestöjen mukaan MV-lehti sallii rasistisen uhkailun, väärinkäyttää sananvapautta ja rikkoo yhteiskuntarauhaa. Tutkintapyynnössä todetaan, että julkaisun toiminta on pyritty turvaamaan toimimalla ulkomailta.

Korjattu kello 15.08: Toisin kuin STT:n uutisessa aluksi sanottiin esitutkintaa ei vielä ole aloitettu, vaan tapausta vasta selvitellään.

Oikaisu aiempaan uutiseen.

MAINOS
Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
Mainos

Kommentoi

Mielipidekysymyksiä vaiko ei...onko kyse itse toimituksen artikkeleista, eri paikoista (niin valtalehdistä kuin huuhaa gurujen saiteilta) lainatuista artikkeleista vai niiden kommenteista joita ei juuri sensuroida. Hox niitä uhkailuja jne. voi tehdä myös ne piirit jotka haluaa sotkea ja oikeasti panna eri maailmankuvan omaavan julkaisun kiinni perusteella koska sillä esiintyy em. sottaamista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

MV-lehteen kirjoittavilta on hämärtynyt sananvapauden tarkoitus. Kirjoittelijat kuvittelevat, että sananvapauden nimissä saa loukata toisen kunniaa, herjata ja uhkailla avoimesti väkivallalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Uutisvirta

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa länsituuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa jalkakäytävät ovat aluksi erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Ajokeli on huono Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen ja voimakkaan tuulen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Gallup: pääministeri.

138 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

OULUN LASTENSUOJELUSSA TAPAHTUU

Nyt näytti tulleen hieman päivitystä tilanteeseen, kun tänään klo 16.00 Iltalehti julkaisi uutisjutun aiheeseen liittyen... Lue lisää...
Amomyyni

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 379 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image