Kotimaa

Mainos

Pe­rus­suo­ma­lai­set järjestää pu­heen­joh­ta­jaeh­dok­kail­le ylei­sö­tent­te­jä eri puolilla Suomea

Kotimaa 21.4.2017 14:17
Aki Taponen

Perussuomalaiset järjestää puolueen puheenjohtajaehdokkaille puolueen historian ensimmäisen puheenjohtajakiertueen, jossa yleisö pääsee seuraamaan heidän tenttaamista. Puoluetoimisto hahmottelee kiertueen aikataulut ja paikkakunnat ensi viikolla.

– Tarkoituksena on saada paikalle mahdollisimman moni puheenjohtajaehdokas, sanoo puoluetoimistossa työmiehen tittelillä työskentelevä Matti Putkonen.

Putkosen mukaan tenttitilaisuuksia järjestetään näillä näkymin kolmesta viiteen eri puolilla maata.

Varteenotettavimmat puheenjohtajaehdokkaat ovat eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho ja europarlamentaarikko Jussi Halla-aho. Heidän lisäksi ehdolle ovat asettuneet muun muassa kansanedustajat Leena Meri ja Veera Ruoho.

Väistyvä puheenjohtaja Timo Soini vaatii puolueen jäseniä panemaan puheenjohtajaehdokkaat lujille.

– Vaatikaa ehdokkaat luoksenne. Järjestäkää tentti. Jokaisessa piirissä. Päivämäärät tiskiin, kyllä ehdokkaiden on tultava paikalle. Älkääkä päästäkö helpolla, Soini kirjoittaa puolueensa lehdessä Suomen Uutisissa.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Minusta vaikuttaa että ps puolue on ns.pelinsä pelannut Eduskunnassa ja hallituksessa. Hyvin outoa on että Terho suunnittelee" jo seuraavan hallituskauden asioita!!! Nykyisessä hallituksessa vielä ehkä?2 vuotta aikaa toimia. Ps puolue toimi maahanmuutto asioissa vastoin sitä mitä lupasivat ennen vaaleja. Kreikkaan työnnettiin lisää rahaa ja nyt Kreikka vaatii taas pikana" lisää rahaa eu:lta. Sekä helpotuksia Eu:n mailta edellisiin velkoihinsa! Ps puolue on leikannut vanhuksilta , lapsiperheiltä ,hoitajilta , eläkeläisiltä, toimeentulonsa rahoja. Ps puolue on tehnyt pakkolakeja työttömille sekä pakkolakeja hoitohenkilöstölle ,rokotuksiin. Miettikää jos teidän tarvitsisi ottaa työurallanne pelkkiä influenssa rokotteita 30-40 kertaa?Ps puolue on ollut mukana tuhoamassa Suomen Perustuslakia jonka pitäisi olla koskematon ja samoin ihmisten omaa määräämisoikeutta itsestään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikös ainakin yksi noista ehdokkaista ole vältellyt ihmiskontakteja ja on keskittynyt ainoastaan blogitteluun ja tvitteröintiin, joten ehkä nyt saadaan jotain uutta puolta heistä esiin. Onhan se toki hankalaa, jos joutuu käymään oikeaa dialogia ja vastaamaan kysmyksiin, eikä voi pelkästään keskittyä oman agendan julistamiseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa, seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Posio, Kemijärvi, Salla, Sodankylä, Pelkosenniemi ja Savukoski lumisateen ja pöllyävän lumen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Merja Kyllönen ylivoimainen !

306 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eri ikäluokkien kulutusmahdollisuudet ja -tottumukset

yli 50% eläkeläisistä saa eläkettä alle 1500€/kk. Yli 50% työttömistä yksinhuoltajista saa erilaisten tukien myötä rahaa... Lue lisää...
Älä lässytä

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.1.

Naapurit

20.1.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image