Kotimaa

PAM katkaisi kiin­teis­tö­pal­ve­lua­lan neuvottelut, kertoo toi­men­pi­teis­tä huomenna

Kotimaa 13.2.2018 19:53 | Päivitetty 13.2.2018 19:58
STT

Palvelualojen ammattiliitto PAM on katkaissut neuvottelut kiinteistöpalvelualan työehdoista ja palkoista. PAMin mukaan neuvottelujen jatkamiselle Kiinteistötyönantajien kanssa ei ollut edellytyksiä.

PAM pitää huomenna tiedotustilaisuuden, jossa se kertoo seuraavista toimenpiteistään.

PAM ja Kiinteistötyönantajat jatkoivat tiistaina neuvotteluja, jotka olivat olleet katkolla toissa viikosta asti. Neuvotteluissa ei kuitenkaan tapahtunut edistystä.

- Työnantajaliiton neuvottelijat pitäytyivät omissa heikennysesityksissään ja tyrmäsivät kaikki PAMin tavoitteet, jonka takia neuvottelujen jatkaminen olisi ollut turhaa, PAMin edunvalvontajohtaja Jaana Ylitalo sanoi tiedotteessa.

Kiinteistöpalvelualan yleissitovan työehtosopimuksen piirissä on noin 70 000 työntekijää.

MAINOS

Kommentoi

Kannattaisko siivoojien kävellä ulos eduskunnasta jonain päivänä? Näkisi kansanedustajatkin, mitä tapahtuu jos tuota ammattikuntaa ei olisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaan nytpä olisi oiva tilaisuus nähdä miten hommat toimii ilman siivoajia/kiinteistönhoitajia! Ei mitenkään. Päiväkodissa/sairaaloissa jyllää norot ja aina on jossakin jotakin rempallaan mihin tarvitsi kiinteistöpuolen apua, joten kauaa ei homma toimi ilman näitä ihmisiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pamilla kannattaisi nyt oikeasti olla antamatta periksi yhdessäkään heikennyksessä vaan saada palkkoja korotettua kerrankin kiinteistöalalle! Uskomatonta kuinka röyhkeä työnantajapuoli on, heikosti palkatulta alalta on pokkaa vaatia vielä alentamaan palkkoja. Lakkoon vaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei muuta kuin laajat lakot päälle! Moraalitonta edes vaatia, että työelämän jo ennestään huonoiten palkatuissa hommissa pitäisi luopua kaikista lisistä, jotka jo nyt ovat mitättömät muihin aloihin verrattuna.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa.

Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi ja Keminmaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

takaa-ajon mielekkyys?

287 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Arvokeskustelua köyhyydestä

"Sairastuivat ja osasivat arvostaa yhteiskunnan apua, kun omat voimat ja rahat eivät enää riittäneet. He ovat nyt vanhoj... Lue lisää...
Vähän ontuu nyt...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image